Køb bil sammen med FDM

Nu er det nemmere og mere sikkert at købe ny bil. FDM biler.dk er en online-løsning, hvor du kan gøre en stor del at bilhandlen hjemmefra. Og vi er med dig hele købet igennem.

FDM biler.dk er en online-løsning hvor du kan gøre en stor del at bilhandlen hjemmefra.
Fotograf:

Foto

FDM
Viden

For mange kan bilkøbet været en langvarig og til tider uoverskuelig proces. Finder du den bil, som passer til dine behov? Er prisen den rigtige? Og hvor meget skal du forvente at betale for den, når den først holder i indkørslen?

Derfor har FDM lavet en online-løsning; FDM biler.dk, som gør det nemmere for dig at købe bil - og ikke mindst at købe den bil, der passer til dig. 

Med FDM biler.dk får du:

  • Mulighed for at finde al information om bilerne hjemmefra
  • Overblik over pris og overslag på, hvad det koster at eje eller lease den
  • Online-dialog med forhandleren
  • Tryghed før, under og efter købet

Sådan gør du:

Find din drømmebil - eller den, du har råd til at drømme om

Søg efter den bil, der lever op til dine krav. Du kan søge på en lang række parametre. F.eks. mærke, model, pris, sikkerhedsudstyr og teknik, om den skal køre på benzin, diesel eller el, om skal den have 3 eller 5 døre og meget mere.

Allerede i din søgning vil du få vist, hvad du kan forvente, det vil koste at have denne bil. Dvs. ikke kun købsprisen, men også et overslag på de årlige udgifter til at betale lån, dæk, brændstof mv.

Tag kontakt til en eller flere forhandlere

Når du har fundet en eller flere biler, du synes om, kan du bede om at komme i kontakt med en forhandler, som vi samarbejder med. Vedkommende vil sende dig en mail med link til tilbud på den bil, der passer til lige præcis dine ønsker.

Du kan nu gå i dialog med forhandleren, hvor du kan spørge ind til tilbuddet og bilen.

Du kan stille spørgsmål om udstyret og prisen, ligesom du kan aftale tid til en prøvetur. På den måde kan du være sikker på, at bilen står klar hos forhandleren, når du kommer derud.

Undervejs kan du også tale med FDM og få vejledning til at gøre et godt køb.  

Aftal handlen hjemmefra

Viste det sig at være det rette match?

Når du er kommet hjem fra forhandleren, kan du stille og roligt sidde i sofaen og aftale det praktiske i handlen. Forhandleren søger for at du få en slutseddel. Husk at få FDMs eksperter til at læse den igennem, inden du godkender den endeligt.

Prøv selv her

Bilkøb i 3 trin via biler.dk:

Sådan fungerer biler.dk
1: Find den bil, der passer til dine behov og din økonomi.
2: Indhent tilbud fra forhandleren og aftal de praktiske detaljer i handlen.
3: Få FDM til at godkende slutsedlen, inden du skriver under.

 

Find din nye bil med FDM

Tilbud

Bestil din bil og få en startpakke med:

● FDM medlemskab til 0 kr. første år
● Gratis FDM/Shell Card m/rabat på pumpepris inkl. 500 kr**
● FDM vejhjælp på den købte bil til 0 kr. første år inkl.: 
   - fri lapning
   - fri sprinklervæske
   - batteritjek

Se betingelser under tilbuddet

Find bil og bestil tilbud i dag

* Gælder ikke leasingbiler
** Forudsat positiv kreditvurdering

 

Introtilbud: Et FDM Komfort medlemskab inkl. FDM vejhjælp for 0 kr. første år. Derudover får du et FDM/Shell Card med et startbeløb på 500 kr. forudsat en positiv kreditvurdering. FDM medlemskab dækker hele husstanden. FDM Komfort koster 0 kr. første år – herefter 660 kr. om året i løbende abonnement. Du kan til enhver tid opsige dit abonnement med 1 måneds varsel til udgangen af en måned, når der er gået 5 måneder fra indgåelsen af medlemsaftalen.

Er du allerede medlem, får du et års medlemskab til 0 kr. FDM vejhjælp koster 0 kr. første og år og herefter 499 kr. om året i løbende abonnement. Du kan opsige dit abonnement med en måneds varsel til udgangen af en måned, når der er gået frem måneder efter abonnementets ikrafttræden.