Sådan tester FDM

Sådan tester FDM

Hvilken bil passer til dig? Vi tester bilerne på det danske marked med fokus på daglig brug, sikkerhed, komfort, miljø og økonomi. Desuden tester vi produkter og tilbehør til bilen. Det er lige fra plejeprodukter til autostole og dæk. Alt sammen for at du og din familie kan træffe det valg, der giver mest værdi for jer.

Dine fordele 

  • Se test af biler og produkter til bilen
  • Få individuel rådgivning på baggrund af vores test
  • Køb testvindende produkter i vores netbutik

FDM anbefaler

  • Tjek altid FDMs test, før du køber bil eller et produkt til bilen
  • Vælg altid ét af de produkter, der får højest score
  • Køb så vidt muligt en testvinder

Internationalt testsamarbejde

Langt de flest biltest foretager vi selv. Men vi deltager også i testsamarbejde med de andre bilklubber i Europa. Sammen kan vi udføre større og grundigere test, så du kan få gavn af den store viden, vi har på tværs af bilklubberne. Vi er også med i det fælleseuropæiske testsamarbejde, Euro NCAP, der laver sikkerhedstest af de fleste nye biler.

Testvindere

Alle vores egne test vurderes på en skala fra 1 til 6 stjerner. De seks stjerner går til det produkt eller den bil, der samlet klarer sig bedst. Euro NCAP-testen går dog efter en international skala, hvor vinderen kan få op til fem stjerner

Der kan være produkter eller biler, der ikke bliver kåret til testvinder, men som stadig kan være et godt valg for dig. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, kan du som medlem altid få hjælp af vores eksperter. De svarer på din spørgsmål og hjælper dig med at træffe det valg, der passer bedst til dig.

Test er åbne for alle

Sikkerhed i trafikken er væsentligt for os. Derfor er vores test af udstyr, der kan øge sikkerheden i trafikken, åbne for alle danske bilister. Er du medlem af FDM, kan du dog altid få individuel rådgivning om, hvilket produkt eller bil, der passer bedst til dig.

Køb en testvinder

Vi vil gerne stille de bedste produkter til rådighed for bilisterne. Derfor går vi efter at få de testvindende produkter hjem, så du kan købe dem i vores netbutik. Hvis vi har et produkt på hylderne, som klarer sig dårligt i en test, vil vi stoppe med at sælge det, indtil producenten har forbedret det.