Køreklar

Udover Danmarks største rabat på brændstof, får du også mange andre fordele med et FDM Køreklar-medlemskab.

Du får bl.a. de bedste og billigste forsikringer, fri kontrol af din bil, og har du spørgsmål, kan du få personlig rådgivning af vores bileksperter.

Bliv medlem

Det får du med i FDM Køreklar

FDM Fosikring

FDM Forsikring

Få markedets måske bedste priser og dækninger til din bil, dit hus, din motorcykel, din hund etc. Forbrugerrådet Tænk Penge har kåret vores bilforsikring til Bedst i test de sidste 4 år i streg.

Medlemsrabatter

Medlemsrabatter

Dit medlemskab er hurtigt tjent hjem, når du gør brug af vores mange rabatter. Du kan få rabat på alt fra værksteder, brændstof og bilvask til overnatninger, restauranter og andre oplevelser.

Magasinet Motor

Magasinet Motor

Få Motor i postkassen 9 gange om året og læs om test af nye biler, inspirerende artikler og masser af tips om biler, trafik og rejser.

Teknisk og juridisk rådgivning

Teknisk og juridisk rådgivning

Få rådgivning af vores eksperter inden for bilteknik, jura og bilfinansiering. Vi sidder klar til at hjælpe med alt fra bilvalg og bilkøb til udstyr, teknik og eventuelle uenigheder med p-selskaber, bilforhandlere og værksteder.

Stenslagsreparation

Stenslagsreparation

Får du et stenslag i ruden, kan du få den repareret hos Dansk Bilglas eller Carglass.

Reparationskontrol

Reparationskontrol

Få tjekket reparations- eller servicearbejdet hos FDM test og bilsyn. Finder de fejl, sørger de for, at værkstedet eller et andet FDM fordelsværksted udbedrer fejlen.

Rustkontrol

Rustkontrol

Få kontrolleret om din bil har brug for rustbeskyttelse hos FDM test og bilsyn. Rustkontrollen gennemgår bilens undervogn og hjulophæng.

Gratis kontroller

Bremse- og dækkontrol og lygte- og batterikontrol

Få kontrolleret din bils bremseevne samt dæk for slid og hvorvidt de er lovlige. Få kontrolleret lygteindstilling og -funktion samt startbatteriets fysiske tilstand og ladetilstand.

Kontrollerne foretages hos FDM test og bilsyn.

Nummerpladeforsikring

FDM Nummerpladeforsikring

Få en nummerpladeforsikring til 0 kr. Forsikringen omfatter alle husstandens biler og giver erstatning ved tyveri af nummerplader - uden selvrisiko.

Køreklar

Vil du også have adgang til alle fordelene og Danmarks største rabat på brændstof?

 

Så bliv medlem af FDM i dag.

Bliv medlem

Fortrydelsesret og betingelser

FDM Køreklar-medlemskab er et løbende abonnement, der opkræves på årsbasis. Bindingsperiode er 6 måneder og derefter har du 1 mds. opsigelse til udgangen af en måned. Din fortrydelsesret er på 14 dage fra bestillingsdato. Medlemskabet træder i kraft ved betaling. Kampagnetilbud gælder kun husstande, der ikke har været medlem inden for de seneste 6 måneder.

Et FDM-medlemskab giver adgang til en lang række rabatter. En stor del af disse rabatter opnås ved, at du tilknytter dit Visa/Dankort eller Visakort til FDM-fordele. Herefter bliver rabatterne automatisk udbetalt på dit betalingskort. Alle husstandens kort kan tilknyttes. 

Medlemsbetingelser for FDM-Køreklar