Lev Positivt

Hos Lev Positivt - din hud- & muskelspecialist. arbejdes der kun med 100% naturlige, økologiske produkter, som bogstaveligt talt er ren forkælelse for din hud.

Tilknyt dit betalingskort til FDM-fordele, og få 5 % rabat på alt hos Lev Positivt.

123

Respekt for dig selv, din hud og for naturen

Hos Lev Positivt arbejdes der kun med 100% naturlige, økologiske produkter. Alle de mineraler og sporstoffer, som huden tørster efter, findes nemlig i naturen og kan udvindes til gavn for hudens sundhed og udseende.

Alle deres produkter er uden parfume, farvestoffer, skadelige parabener og hormonforstyrrende stoffer.

123

Smertefri krop - Mental styrke

Mange faktorer spiller ind på vores huds tilstand: kost, gener, psyke, livsstil, cyklus og daglig hudpleje (eller mangel på samme). Hos Lev Positiv er de opmærksomme på hele dig, de har selvfølgelig hovedfokus på det ønske som du kommer med, men kigger også på de faktorer som spiller ind og påvirker det ”problem”/ønske som du gerne vil have gjort noget ved.

Betingelser

Rabatten fra FDM-fordele kan ikke kombineres med andre 'Betalingskort-tilknytnings-rabatordninger' eller 'CashBack-ordninger' af samme art som FDM-fordele.

Forbruger- og formidlingsinformation

Rabatten vil oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 dage. Rabatten vil blive udbetalt den 15. dag i måneden efter den er registret eller først kommende bankdag.

FDM er alene formidler af samarbejdet med Lev Positivt. Alle oplysninger og priser stammer fra Lev Positivt. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

Andre rabatter

Aktuelle FDM-fordele

Her kan du se nogle af dine mest aktuelle fordele og rabatter. Der kommer hele tiden nye til, så husk altid at tjekke dine nyeste fordele i din app, Mit FDM, eller her på siden.

Se fordele