Få 16% rabat på entré på Mosede Fort som FDM-medlem

Mosede Fort

Oplev et naturskønt område med græsklædte volde og udsigt over Køge Bugt på Mosede Fortets spændende museum.

Få 16% rabat på entré for kortholder og én gæst som FDM-medlem.

Få rabat på entré

Oplev historiens vingesus

Brug krudtet på at blive klogere

Sådan får du rabat på entré

  1. Dit betalingskort skal være tilknyttet FDM-fordele. Tilknyt dit kort her
  2. Betal med dit tilmeldte betalingskort ved ankomst.

Se åbningstider

Mosede Fort
Mosede Strandvej 87A
2670 Greve

Find vej til Mosede Fort

 

Oplev historiens vingesus under åben himmel

Museet på Mosede Fort ligger i et naturskønt område med græsklædte volde og med udsigt over Køge Bugt. Det er nemt at komme til museet, som ligger tæt på Karlslunde s-togstation og Køge Bugt Motorvejen. Der er mulighed for at kombinere besøget med spisning på de hyggelige restauranter ved Mosede Havn kun 10 minutters gåtur fra museet.

 

 

Brug krudtet på at blive klogere

I kasematterne bag den tunge jernport bliver man ført tilbage til brydningstiden 1914-1918, hvor 1. Verdenskrig raser rundt om Danmark. Gå på opdagelse i de mange overraskende historier i udstillingen ”På kanten af krig”, og bliv suget ind i en tid, hvor Danmark må kæmpe for sin neutralitet og for ikke at blive revet med i krigen. I de stemningsfulde rum kan I blive klogere på hverdagslivet i de skelsættende år 1914-1918.

Hvis vejret er godt, så er det oplagt at strække benene på de udendørs arealer, hvor man kan opleve det militære anlæg. Mosede Fort fungerede både som kystbatteri og som en del af Tunestillingen – en skyttegravlinje, der strakte sig ca. 22 km fra Køge Bugt til Roskilde Fjord.

 

Begrænsninger

Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatordninger og/eller kampagner.

Forbruger- og formidlingsinformation

Rabatten vil oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 dage. Rabatten vil blive udbetalt den 15. dag i måneden efter den er registret eller først kommende bankdag. FDM er alene formidler af samarbejdet med Mosede Fort. Alle oplysninger og priser stammer fra Mosede Fort. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.