Sådan får du din rabat til Ørnereservatet

Ørnereservatet med FDM rabat

Besøg Ørnereservatet og oplev himlens konger, når de svæver rundt over jer.

Få 25% rabat på entré

Få 25% rabat på entré

Oplev ørne på tætteste hold

Spis på den hyggelige café

Sådan får du din rabat til Ørnereservatet

  1. Dit betalingskort skal være tilknyttet FDM-fordele. Tilmeld dit kort her
  2. Køb entrébillet ved ankomst til Ørnereservatet og betal med dit tilmeldte betalingskort.

OBS: Entrébilletter skal købes i billetlugen ved ankomst til Ørnereservatet og kan ikke købes online.

Ørnereservatet
Skagensvej 107
9881 Bindslev

Find vej til Ørnereservatet

Oplev himlens konger

Det er lige her mellem Tversted og Ålbæk, at naturens vidundere udfolder sig i al sin pragt. Det er her, historiens vingesus mærkes i dens mest bogstaveligste forstand.

I Ørnereservatets enestående forevisninger får du ikke kun muligheden for at opleve og lære om de tidligste tider i menneskets forhold til rovfugle; vi sørger for at tage dig på en rejse fra Vikingetiden og op gennem historien med klassisk falkonerrytteri og helt frem til nutidens teknologiske udvikling.

Både børn og voksne lader sig begejstre af det unikke syn, når de store nordiske rovfugle, som kongeørn, havørn, jagtfalk og vandrefalk viser eksempler på deres fremragende jagtteknikker og samarbejde med mennesket. En jagtteknik og et samarbejde, som de gamle grækere, vikingerne og ikke mindst alverdens konger og adelige har hyldet i årtusinder.

Ørnereservatet har haft mere end 1,5 millioner besøgende fra hele verden.

Begrænsninger

Bemærk, at entrébilletter kan ikke købes med rabat online.

Rabatten kan ikke kombineres med andre 'Betalingskort-rabatordninger' eller 'CashBack-ordninger' af samme type som betalingskort-tilknytningen til FDM-fordele.

Forbruger- og formidlingsinformation

Rabatten vil oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 dage. Rabatten vil blive udbetalt den 15. dag i måneden efter den er registret eller først kommende bankdag. FDM er alene formidler af samarbejdet med Ørnereservatet. Alle oplysninger og priser stammer fra Ørnereservatet. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

Aktuelle FDM-fordele

Her kan du se nogle af dine mest aktuelle fordele og rabatter. Der kommer hele tiden nye til, så husk altid at tjekke dine nyeste fordele i din app, Mit FDM, eller her på siden.

Se fordele