Spis i Byen

At spise ude er at leve. Spis i Byen er et spisekoncept, hvor du kan få gastronomiske oplevelser på særligt udvalgte restauranter med mindst 33 % rabat.

Tilknyt dit betalingskort til FDM-fordele, og få yderligere 5 % FDM-rabat lagt oven i din i forvejen høje rabat, når du booker bord gennem Spis i Byen.  

  • Spar mindst 33 % på udvalgte restauranter

  • Få 5 % ekstra rabat som FDM-medlem

  • Få håndplukkede spiseoplevelser særligt til dig

ss

Et gastronomisk univers til eventyrlystne madelskere

Spis I Byen er til dig, der elsker at spise ude og prøve nye ting, men som samtidig gerne vil gøre det uden at betale for meget.

Derfor finder du altid kun kampagner, der giver dig den bedste smagsoplevelse til den bedste pris.

Du får altid høj rabat på dine bookinger, og som FDM-medlem får du yderligere 5 % i rabat med dit betalingskort tilknyttet FDM-fordele.

ss

De bedste smagsoplevelser til de bedste priser

Spis i Byen giver dig toprestauranter med Michelin-stjerner, mindre perler med store ambitioner og særkampagner med anderledes smagsoplevelser.

Altid til den bedste pris.

Gå på opdagelse i Spis i Byen's tidligere kampagner

ss

Michelin-stjerner og mindre perler

Spis i Byen har siden 2016 formidlet uforglemmelige urbane madoplevelser. Større Michelin-restauranter som Kokkeriet og formel B har flere gange begejstret brugerne med den helt specielle følelse af mad tilsat ekstra umage.

Men Spis I Byen er ikke forbeholdt store, kendte restaurationer. De sender dig med glæde til mindre, mere ukendte madsteder - så længe de er gode nok.

Opdag Spis i Byen's madunivers

Betingelser

Rabatten fra FDM-fordele kan ikke kombineres med andre 'Betalingskort-rabatordninger' eller 'CashBack-ordninger' af samme type som betalingskort-tilknytningen til FDM-fordele.

Forbruger- og formidlingsinformation

Rabatten vil oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 dage. Rabatten vil blive udbetalt den 15. dag i måneden efter den er registret eller først kommende bankdag.

FDM er alene formidler af samarbejdet med Spis i Byen. Alle oplysninger og priser stammer fra Spis i Byen. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

Andre rabatter

Aktuelle FDM-fordele

Her kan du se nogle af dine mest aktuelle fordele og rabatter. Der kommer hele tiden nye til, så husk altid at tjekke dine nyeste fordele i din app, Mit FDM, eller her på siden.

Se fordele