Få 10% rabat hos Dinitrol som FDM-medlem

Dinitrol

Som FDM-medlem får du 10% rabat på rustbeskyttelse hos Dinitrol-centre over hele landet.

Særtilbud: Lige nu får du op til 20% rabat på en rustbeskyttelse hos Dinitrol. Se hvordan nedenfor.

Se hvordan

Få 10% rabat som FDM-medlem

Blåstemplet kvalitet

30 års garanti til nye biler

Få op til 20% rabat hos Dinitrol

Som noget særligt kan du, mellem 1. marts og 31. marts 2021, spare op til 20% på rustbeskyttelse hos Dinitrol.

OBS: Kampagnetilbuddet kan ikke kombineres med dine normale 10% FDM-rabat.
Find dit lokale værksted

 

Sådan får du 10% rabat som FDM-medlem

  1. Dit betalingskort  skal være tilknyttet FDM-fordele. Tilknyt dit kort her
  2. Betal med dit tilmeldte betalingskort hos værkstedet.

Find dit lokale værksted

Hent appen Mit FDM

Vi har gjort det meget nemmere for dig som medlem at se dine fordele, bestille og få rabatter. Download appen Mit FDM, og få adgang til det hele! Læs mere eller download i App Store eller Google Play.

Giv din bil en Dinitrol-behandling

Høj luftfugtighed og temperaturer mellem 10 og 18 grader store dele af året skaber ideelle betingelser for rust, og gør det danske klima til et af verdens mest rustfremmende. Store mængder af fugt i din bils hulrum udsætter din bil for rustangreb allerede inden for første leveår. Men det er der heldigvis råd for.

Når du investerer i en Dinitrol-behandling, giver du din bil de bedste forudsætninger for at overleve i det hårde danske klima. Herved forebygges der mod rustangreb, som på sigt vil have konsekvenser for din bils sikkerhed. Rustbeskyttelse er derfor det sikre valg, når du ikke vil gå på kompromis med din bils levetid og sikkerhed.

Mere end 50 år med udførelse og udvikling af rustbeskyttelse til biler i et af verdens mest rustfremmende klimaer giver Dinitrol en sikker behandling med detaljerede sprøjteskemaer til alle bilmodeller, grundig uddannelse af sprøjteteknikkere og løbende kontrol ved Teknologisk Institut.

Garanti for sikkerhed

Dokumentation for korrekt udført arbejde

Dinitrol Fotodokumentation er din tryghed for at bilen har undergået den omfattende og nødvendige adskillelse i behandlingsprocessen

Blåstemplet kvalitet

Som landsdækkende kæde er Dinitrol kontrolleret og godkendt af Teknologisk Institut. Kontrolordningen stiller, som Danmarks mest omfattende ordning, strenge krav til centret. Dinitrol er derfor din sikkerhed for den højeste kvalitet. 

Automatisk 30 års garanti til nye biler

Biler under 12 måneder, der behandles med Dinitrol, tildeles automatisk 30 års garanti mod gennemtæring ved genbehandling hvert 3. år.

Læs mere om Dinitrols behandlinger og behandlingsmetoder på dinitrol.dk

Bemærk at enkelte Dinitrol centre ikke er med i aftalen. Find Dinitrol centre med FDM medlemsrabat på denne liste.

Begrænsning

Rabatten hos Dinitrol kan ikke kombineres med andre rabatkort eller loyalitetsaftaler.

Forbruger- og formidlingsinformation

Rabatten vil oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 dage. Rabatten vil blive udbetalt den 15. dag i måneden efter den er registret eller først kommende bankdag. FDM er alene formidler af samarbejdet med Dinitrol. Alle oplysninger og priser stammer fra Dinitrol. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.