Prime Oulet

Bæredygtigt sportstøj fra varelagere og tidligere kollektioner. 

Tilknyt dit betalingskort til FDM-fordele, og få 35 % rabat på alle køb hos Prime Outlet.

ss

Sportstøj fra varelager og tidligere kollektioner

Prime Outlet indkøber sportstøj, som er udgået af kollektionerne i en omskiftelig tøjbranche og ellers står til destruktion. 

Oven i købet sælges Prime Outlet's varer med op til 65 % besparelse sammenlignet med markedsværdien for varerne.

Som medlem af FDM får du yderligere 35 % på alt hos Prime Outlet med dit betalingskort tilknyttet FDM-fordele

ss

Sportstøj med grøn omtanke

Som tøj-verdenen er skruet sammen i dag, kommer der helt op til 6 nye kollektioner på markedet om året. Meget af det tøj, som ikke blev solgt, skal vige pladsen for det nye, og bliver ofte bare brændt.

Her er Prime Outlet gået ind og har indkøb et varelager, som stod til at destrueres. På den måde er Prime Outlet og dennes kunder med til at nedbringe overforbrug af klodens ressourcer ifm. tøjproduktion.

Betingelser

Rabatten fra FDM-fordele kan ikke kombineres med andre 'Betalingskort-tilknytnings-rabatordninger' eller 'CashBack-ordninger' af samme art som FDM-fordele.

Forbruger- og formidlingsinformation

Rabatten vil oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 dage. Rabatten vil blive udbetalt den 15. dag i måneden efter den er registret eller først kommende bankdag.

FDM er alene formidler af samarbejdet med Prime Outlet. Alle oplysninger og priser stammer fra Prime Outlet. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

Andre rabatter

Aktuelle FDM-fordele

Her kan du se nogle af dine mest aktuelle fordele og rabatter. Der kommer hele tiden nye til, så husk altid at tjekke dine nyeste fordele i din app, Mit FDM, eller her på siden.

Se fordele