GROBUND

GROBUND er stedet hvis du vil købe bæredygtig tøj, kjoler og accessories primært til kvinder, men de sælger også t-shirt og sweatshirts til mænd. 

Tilknyt dit betalingskort til FDM-fordele, og få 15 % rabat på alle dine køb.

 

123

Gode kvalitetsvarer 

Hos GROBUND finder du et større udvalg af kjoler, skjorter, nederdele, bluser, t-shirts, strik mm. primært til kvinder, og et mindre udvalg til mænd.

gg

Økologisk og bæredygtig fashion

GROBUND er bæredygtig, GOTS-certificeret, økologisk. Og vi er stolte af det. GROBUND er bæredygtig, økologisk, slow fashion til kvinder. Økologisk bomuld og GOTS-certificering sikrer bæredygtige designs med ren samvittighed, for vores produkter er både miljømæssigt og social ansvarligt produceret.

Sådan får du 15 % FDM-rabat hos GROBUND

  1. Dit betalingskort skal være tilknyttet FDM-fordele for at opnå rabat hos GROBUND. Tilknyt dit betalingskort
  2. Betal for dine varer hos med dit tilmeldte betalingskort.
Gå til shoppen

Betingelser

Rabatten kan ikke kombineres med andre 'Betalingskort-rabatordninger' eller 'CashBack-ordninger' af samme type som betalingskort-tilknytningen til FDM-fordele.

Forbruger- og formidlingsinformation

Rabatten vil oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 dage. Rabatten vil blive udbetalt den 15. dag i måneden efter den er registret eller først kommende bankdag.

FDM er alene formidler af samarbejdet med GROBUND. Alle oplysninger og priser stammer fra GROBUND. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

Andre rabatter

Aktuelle FDM-fordele

Her kan du se nogle af dine mest aktuelle fordele og rabatter. Der kommer hele tiden nye til, så husk altid at tjekke dine nyeste fordele i din app, Mit FDM, eller her på siden.

Se fordele