Euromaster

Aktivér dit medlemskab

Dit køb af 4 komplethjul med dæk giver mulighed for et FDM Komplet-medlemskab til 0 kr. første år.*

Med et FDM Komplet-medlemskab slipper du for besværet med at skifte og opbevare dine dæk selv. Du får vejhjælp, årstidstjek og batterikontrol med i medlemskabet. Og dumper batteriet, giver vi et nyt.

FDM Komplet er til dig, der vil have det hele.

Aktivér medlemskab

Særligt for FDM Komplet

Hjulskift og hjulopbevaring

Hjulskift og hjulopbevaring

Få skiftet hjul 2 gange årligt på et af FDMs fordelsværksteder. Her bliver dine hjul skiftet og dæktrykket tjekket, inden hjulene opbevares til næste sæson.

Årstidstjek

Årstidstjek

Bliv klar til årstiderne med 2 årstidstjek om året hos FDM test og bilsyn. Her gennemgås en række centrale punkter på din bil bl.a. kontrolleres bremser, batteri, bremsevæske og udstødningen.

Bilsyn og omsyn

Bilsyn og omsyn

Skal din bil til syn, kan du få et professionelt bilsyn og evt. omsyn hos FDM. Vi har 22 synshaller fordelt i hele landet, alle med en elite-smiley.

Køreteknisk kursus

Køreteknisk kursus

Få ét 3-timers køreteknisk kursus årligt og bliv mere tryg og sikker i trafikken. Du kan tage kurset på enten FDM Jyllandsringen eller FDM Sjællandsringen.

Det får du også i FDM Komplet

Vejhjælp i DK og Europa
FDM vejhjælp dækker både i Danmark og i Europa. Der går sjældent mere end 1 time, så er hjælpen fremme. Og kan vi ikke hjælpe dig på stedet, hjælper vi både dig og din passagerer hurtigt videre.

I Danmark har du fri lapning, frit værkstedsvalg og betalt vidererejse for dig og dine passagerer. I Europa sørger vi for transport af dig og dine passagerer til nærmeste værksted.

Batteriskift
Få testet din bils batteri på et af FDMs fordelsværksteder. Hvis batteriet ikke klarer testen, får du det skiftet ud med et nyt.

Teknisk og juridisk rådgivning
Få rådgivning af vores eksperter inden for bilteknik, jura og bilfinansiering. Vi sidder klar til at hjælpe med alt fra bilvalg og bilkøb til udstyr, teknik og eventuelle uenigheder med p-selskaber, bilforhandlere og værksteder.Vi har mange års erfaring i at rådgive vores medlemmer - og gennem årene har vi sparet medlemmer for både penge og mange bekymringer. Vores specialister har god erfaring i at se, hvad der kan blive dyrt eller få uheldige konsekvenser. 

Medlemsmagasinet Motor
Få Motor i postkassen 9 gange om året og læs om test af nye biler, inspirerende artikler og masser af tips om biler, trafik og rejser.

Motor er Danmarks største magasin og Motors redaktion er ofte de første i Danmark, der stifter bekendtskab med de nyeste bilmodeller, både når de bliver præsenteret i udlandet, og når vi har dem til test på danske veje.

Medlemsrabatter + rabat på brændstof
Få rabat på alt fra bilreparationer og dæk til billeje og forlystelser. Benytter du rabatterne ofte, kan medlemskabet hurtigt være tjent hjem.

Få markedets bedste brændstofaftale hos Shell og spar 20 øre/l benzin og 25 øre/l diesel.

FDM Forsikring
Få markedets måske bedste priser og dækninger til din bil, dit hus, din motorcykel, din hund etc. Forbrugerrådet Tænk Penge har kåret vores bilforsikring til Bedst i test 2019.

Sprinklervæske
Løber bilen tør for sprinklervæske, kan du når som helst få påfyldt sprinklervæske på et af FDMs fordelsværksteder.

Rustkontrol
Få kontrolleret om din bil har brug for rustbeskyttelse hos FDM test og bilsyn. Rustkontrollen gennemgår bilens undervogn og hjulophæng.

Reparationskontrol
Få tjekket reparations- eller servicearbejdet hos FDM test og bilsyn. Finder de fejl, sørger de for, at værkstedet eller et andet FDM fordelsværksted udbedrer fejlen.

Stenslagsreparation
Får du et stenslag i ruden, kan du få den repareret på et af FDMs fordelsværksteder.

Bremse- og dækkontrol og lygte- og batterikontrol
Få kontrolleret din bils bremseevne samt dæk for slid og hvorvidt de er lovlige. Få kontrolleret lygteindstilling og -funktion samt batteriets fysiske tilstand og ladetilstand.

Kontrollerne foretages hos FDM test og bilsyn.

Førstehjælpstaske
Få en uundværlig og funktionel førstehjælpstaske i høj kvalitet. Kan anvendes ved alle slags ulykker og er velegnet i både bilen, båden og hjemmet.

*Tilbuddet gælder kun ved køb af 4 komplethjul med dæk fra Michelin, Goodyear eller Pirelli med fælge fra Alcar. Intropris for FDM Komplet første år 0 kr. Herefter et løbende abonnement til 1740 kr. om året. Du har 14 dages fortrydelsesret fra bestillingsdato. Bindingsperiode er 6 måneder. Derefter har du 1 mds. opsigelse til udgangen af en måned. Medlemskabet træder i kraft ved betaling.

Særligt for FDM Komplet: Du er først dækket af vejhjælp 72 timer efter betaling og efter, du har oplyst din nummerplade. Pris for FDM- Komplet gælder køretøj under 2500 kg. Vejer bilen 2501-3500 kg. opkræves 40 kr./md. i tillæg ved betaling. Se betingelser for FDM-medlemskaber.