Sommer med FDM

Sommer i tivoli

Skal du holde sommerferie i Danmark? Bliv medlem af FDM og få mere sommer for pengene. Vi giver nemlig rabat på masser af oplevelser i hele landet, fx i Tivoli, Legoland og Knuthenborg Safaripark. 

Bestiller du et FDM Køreklar-medlemskab nu, får du endda et FDM/Shell Card med 200 kr.* - så er der også benzin til turen. Med kortet sparer du altid op til 25 øre/l brændstof. 

Læs om FDM Køreklar

Vi gør sommeren endnu billigere

Udforsk vores kort her og se, hvor i Danmark du finder oplevelser med FDM-rabat. Du kan også tage testen og blive klogere på, hvor stor værdi et FDM-medlemskab kan have for dig. Vil du se alle vores rabatter, så finder du dem nedenfor. 

Sommer i Danmark - kort

Find oplevelser med FDM-rabat

Som medlem af FDM, kan du få rabat på alt fra forlystelsesparker og museer til dyreparker og andre kulturelle oplevelser. Gå på opdagelse i Danmarkskortet, og få et overblik over de steder i landet, du får rabat. 

Udforsk kortet

Sommer med FDM

Tag testen

Der er mange fordele ved at være medlem af FDM - også når sommerferien står for døren. Tag testen og bliv klogere på, hvor stor værdi et FDM-medlemskab kan have for dig. Der er mange penge at spare.

Tag testen

Få mange rabatter som FDM-medlem i hele Danmark

Endnu flere rabatter

Et FDM-medlemskab giver adgang til et væld af gode rabatter. Du kan nemlig også få rabat på fx.:

  • Overnatninger, fx. på hoteller, campingpladser og sommerhuse
  • En BroBizz til 0 kr., hvis du skal krydse broen
  • Få ordnet din bil på værksted med gode rabatter

Se alle rabatter

Flere fordele med FDM Køreklar

Der er ikke blot mange penge at spare på vores attraktive rabataftaler. Du får også personlig rådgivning af vores bileksperter, fri stenslagsreparation, fri rustkontrol, Bilmagasinet Motor og meget meget mere. 

Læs om FDM Køreklar

*Tilbuddet gælder t.o.m 26.07.20. Gælder kun nyoprettelse af FDM-medlemskab. De 200 kr. er et engangsbeløb, der sættes ind på FDM/Shell Card kontoen. Kontoen kan have op til fem FDM/Shell Card tilknyttet. Forudsætter kreditgodkendelse samt godkendt ansøgning om FDM/Shell Card af Shell. Der skal være ansøgt senest d. 16.08.20. Shell vil løbende tjekke, om du fortsat er medlem af FDM, og den særlige brændstofrabat ophører samtidig med dit FDM-medlemskab. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud.