Vælg rigtigt - vælg FDM vejhjælp

Vælg vores Kombi-medlemskab med vejhjælp - så får du hurtig hjælp, hvis uheldet er ude. Vi løser de fleste problemer på stedet, men skal bilen på værksted, har vi frit værkstedsvalg og fri vidererejse af dig og dine passagerer i DK. Vi dækker selvfølgelig også i Europa. Læs mere om medlemskabet

Kun 97 kr./md

Bestil medlemskab
Hurtig hjælp på stedet

Få hurtig hjælp på stedet

Er uheldet ude, så er vi oftest fremme indenfor en time. Tit kan problemet løses på stedet, så du kan komme hurtigt videre. F.eks kan vi give starthjælp, lappe dit punkterede dæk, trække dig fri af sneen eller fylde en sjat benzin på, hvis du er kørt tør.

Frit værkstedsvalg

Frit værkstedsvalg

Skal bilen på værksted, kan du i Danmark frit vælge, hvor vi skal køre den hen. Så er du sikker på, at få repareret bilen af personer, du har tillid til. Det kan også være det værksted, der ligger mest bekvemt for dig, når bilen skal hentes efter reparation. 

Fri vidererejse

Fri vidererejse

Kan bilen ikke køre videre og skal på værksted, dækker vi videre transport af dig og dine passagerer, så I når hele vejen til et valgfrit bestemmelsessted i Danmark. Hvis det er muligt, sker transporten med bugseringsbilen – ellers med offentlig transport eller taxa.

Vejhjælp Europa

Vejhjælp i Europa

Det er især på bilferien, at det er vigtigt at have vejhjælp. Skal du på vinterferie, skal du være ekstra opmærksom på bilens batteri. Vinteren er nemlig generelt hård ved bilbatteriet. Kulden tærer på batteriets kapacitet, som ved hård frost kan miste halvdelen af sin kapacitet.

Men bare rolig. Er uheldet ude, kommer vi hurtigt frem til dig. Kan vi ikke løse skaden på stedet, sørger vi for at transportere dig, din bil og passagerer til nærmeste værksted. På den måde går du glip af færrest mulige feriedage.

kampagne

Andre gode fordele

- Batteriskift hos Quickpot

- Råd og vejledning hos vores bileksperter

- Lygte-, batteri-, bremse- og dækkontrol

Bestil medlemskab

Det får du også med FDM Kombi

  • Kontrol af bremser, dæk, lygter, batteri og rust - lige så tit du vil, samt stenslagsreparation
  • Medlemsrabat på blandt andet brændstof, værkstedsregninger og oplevelser
  • Hjælp til at finde den helt rigtige bil til lige netop dine behov og din økonomi
  • Teknisk hjælp om alt fra stenslag til dæk og rustbeskyttelse
  • Juridisk rådgivning om alt fra uigennemskuelige værkstedsregninger til uretfærdige p-bøder
  • Adgang til FDM Forsikring - god dækning til faste lave priser
  • Danmarks største bilmagasin Motor, direkte i din postkasse 9 gange årligt
Bestil medlemskab

Betingelser og fortrydelsesret

FDM Kombi er et løbende abonnement til 1164 kr årligt (mindstepris 582 kr. for 6 md). Du har 14 dages fortrydelsesret fra bestillingsdato. Bindingsperiode er 6 måneder. Derefter har du 1 mds. opsigelse til udgangen af en måned. Medlemskabet træder i kraft ved betaling.

Særligt for FDM Kombi: Du er først dækket af vejhjælp 72 timer efter betaling og efter, du har oplyst din nummerplade. Pris for FDM Kombi gælder køretøj under 2500 kg. Vejer bilen 2501-3500 kg. opkræves 40 kr./md. i tillæg ved betaling. Se betingelser for FDM-medlemskaber.