Har du FDM vejhjælp, FDM Forsikring eller FDM tjekpakke tilknyttet dit medlemskab, er du automatisk FDM plus-medlem. Som FDM plus-medlem kan du frit vælge mellem fordele så som: reparation af stenslag, lygte-& batterikontrol, ekstra rabat på billeje, bremse- & dækkontrol og meget mere. Er du i tvivl om, om du er FDM plus-medlem, kan du se alle dine abonnementer under ’Mine abonnementer’ på Mit FDM.

Værdien på FDM plus: 1.000 kr.? 1500 kr.? 2.000 kr.?

Du bestemmer selv værdien af dit Plus-medlemskab. Værdien afhænger af hvor mange fordele du vælger at bruge og hvor ofte. Derfor er du selv med til at sætte værdi på dit Plus-medlemskab.

Alle dine Plus-fordele er til fri brug og kan anvendes på alle privatbiler, hvor du også er registreret som ’indehaver af registreringsattesten’ eller som bruger af bilen. Bemærk, at der er særlige regler forbundet med brug af de enkelte Plus-fordele. Læs derfor altid betingelserne for de enkelte fordele, inden du bestiller.

Dine fordele med FDM plus

Få fixet stenslag med FDM

Reparation af stenslag

Får du et stenslag i ruden, kan det ved mindre uheld som regel repareres uden at du behøver en ny rude. Som Plus-medlem får du denne service uden beregning hos Dansk Bilglas.

Læs hvordan du bestiller
Reparationstryghed med FDM

Reparationskontrol

Nogle gange kan det være godt at få et par uvildige øjne på sagen, hvis noget virker forkert, og man ikke er sikker på, at alt er, som det skal være.

Læs hvordan du bestiller
Batterikontrol

Lygte- og batterikontrol

Er dine lygter justeret korrekt, og hvordan er ladetilstanden på dit batteri? Få det tjekket med dit Plus-medlemskab og undgå ubehagelige overraskelser på din tur.

Læs hvordan du bestiller
Få omsyn, hvis du ikke er tilfreds

Omsyn

Hvis din bil mod forventning ikke bliver godkendt til det periodiske bilsyn, kan du som FDM Plus-medlem få  din bil omsynet uden yderligere omkostninger.
 

Læs hvordan du bestiller
dækkontrol med fdm

Bremse- og dækkontrol

De færreste tænker over, hvor stor betydning dæk og bremser har for bilens sikkerhed. Som Plus-medlem kan du få kontrolleret dine dæk og bremser på vores test- og bilsynscentre.

Læs hvordan du bestiller

Se vores FDM-abonnementer