Aktuelle fordele med FDM

Miniferier med hurtige overnatninger nær natur og festligt friskmalede forlystelsesparker kalder. FDM hjælper med rabat til bl.a. BonBon-Land, motorvejsrestauranter, bilfærger, brændstof, cykelholdere og meget, meget mere. Vi har her samlet et lille udvalg af rabatter vist i Motor nr. 3/2018.

DM hjælper med rabat til bl.a. BonBon-Land, motorvejsrestauranter, bilfærger, brændstof, cykelholdere og meget, meget mere.
Fotograf:
Foto
FDM

 

Op-, ned- og rundture med FDM-rabat

BonBon LandI BonBon-Land i Holme-Olstrup er der premiere på „Den Hemmelige Verden“, den første interaktive rutsjebane i Danmark. BonBon-Land åbner 27. april, og du får 40 kr. i rabat på indgangen. I LEGOLAND lokker mere end 50 forlystelser for børn og familier. Det er ikke Klods-Hans, der tager imod, men frem til 29. juni sparer du 110 kr. pr. voksen og 80 kr. pr. barn på entréen. Tivoli Friheden i Aarhus sender dig på 40 meters lodret optur – og ned igen med 90 km/t. FDM bidrager med 15 kr. i rabat på turbånd og entré. Bakken i Klampenborg hilser FDM-medlemmer velkommen med en god rabat. Her får du et turbånd til 229 kr. og sparer 40 kr. pr. snude.

Dæk på bildæk med rabat

DFDS og Scandlines gør sørejsen lidt sjovere. DFDS giver 10 procent rabat på ruterne København-Oslo og Newcastle-Amsterdam. På udvalgte afgange kan du tage campingvognen med uden at betale ekstra. Scandlines lokker med fem procent rabat på Rødby-Puttgarden og Gedser-Rostock.

Fast føde og fast food

Monarch driver 14 motorvejsrestauranter over det meste af Danmark. Menukortet er nyt, og dit FDM-fordelskort skærer ni procent af regningen, når du viser det i kassen. 

FDM reder op med rabat 

Uanset om du vil bo på hotel, hostel eller i sommerhus, kan du få medlemsrabat. Danhostel giver minimum 10 procent pr. overnatning. Hos Scandic er rabatten på 20 procent, og hos Team Bornholm kan du vælge mellem sommerhuse, lejligheder, hoteller og pensionater med 10 procent FDM-rabat.


Tænk og tank med rabat

Shell giver FDM-medlemmer 20 øre/liter rabat på benzin og 25 øre/liter på diesel, og Circle K trækker 13 øre fra literprisen på benzin og diesel

Gode tilbud fra FDMs netbutik

 

Thule cykelholder

Ekstra hjul med påferien

Skal du have cykel med på miniferien? Så er netbutik.fdm.dk leveringsdygtig i cykelholdere, der holder. Saris er en lille smart sag til én cykel, vejer kun ét kg og koster 449 kr. Thule Xpress til to cykler vejer 4,3 kg og koster 399 kr., og den helt store model, Thule VeloCompact 927, med lygtebom vejer 19,1 kg og koster 2.799 kr.


Baghjustrukken taske til bilen


High Sierra duffelbag fra netbutikken kan rumme hele 92 l, den har baghjul, teleskophåndtag, stort rum i midten og separate, fleksible rum for enderne. Den rejser med 25 års garanti, og du får den til 599 kr. Normalpris 999 kr. Duffelbag

 

Mange flere rabatter og fordele til dig

Se alle dine fordele og rabatter som FDM-medlem her samt alle de gode tilbud fra netbutikken