Aktuelle fordele med FDM

Sommeren er den store ubekendte i disse dage. Varm og tør eller kold og våd? Uanset hvad har FDM rabatterne. 10-20 procent i de førende forlystelsesparker, rabat i Bauhaus, hvis der skal f.eks. skal købes en terrassevarmer, rabat til sikring af dit hjem, hvis du rejser bort, rabat på brændstof og meget, meget mere. Vi har her samlet et lille udvalg af rabatter vist i Motor 4/2018.

Læs Motor 4
Fotograf:
Foto
FDM

Tag ud og nyd sommeren med FDM

FDM kan ikke garantere perfekt vejr, men vi kan så meget andet. Vil du lege sommergæst i lejet sommerhus, får du 10 procent rabat hos DanCenter. Der er tusindvis at vælge imellem, så der er også et til dig.

Går for meget ro dig på nerverne, kan du bo i et af Danlands 28 feriecentre. Der er ferieboliger med egen sauna og spa, feriecentre med sjov i børnehøjde, rutsjeture i badelande og boliger ved Danmarks smukkeste strande. FDM gør opholdet lidt sjovere med 10 procent rabat.

Du kan også være nyhip og indlogere dig på et vandrerhjem med moderne standard. Danhostel
har 71 af dem landet over, og med FDM i ryggen får du mindst 10 procent på overnatning.

Få rabatter i hele Danmark som FDM-medlem

 

Sommersjov med FDM-rabat

 

TAG TIL RACERLØB I AARHUS

Fra 25. til 27. maj køres Classic Race Aarhus med bl.a. OK Mobil 1 Legend Car Cuppen. Det er nybyggede racerbiler, som ligner klassiske racere, og der er garanti for masser af udskridninger og overhalinger rundt om Mindeparken. Spar op til 80 kr. pr. billet på oplevelser.fdm.dk (kun forsalg indtil 24. maj).

SLIP DIN INDRE GORILLLA LØS

Du er selv aben, når du besøger Gorilla Park i Svendborg og Vejle. Slå dig løs på klatrebaner med indbyggede svævebaner, basejumps og snowboards, og sving dig fra træ til træ som en Tarzan. Entré: 4-7 år: 95 kr. 8-11 år: 190-240 kr. 12 år+: 240-290 kr. Dit medlemskab giver dig 10 procent rabat.

REJS I TIDEN PÅ HEDEN

Frilandsmuseet Hjerl Hede mellem Skive, Struer og Holstebro inviterer dig til at opleve livet på landet, som det blev levet for 100-200 år siden, i nogle af Danmarks ældste huse og på en historisk legeplads. I sommerferien viser ca. 100 frivillige gamle håndværk frem. Du kan også prøve f.eks. hestevognen og damptoget. FDM giver 20 procent rabat på dagens entrépris (fra 80 til 150 kr., 0-17 år er gratis).

PÅ TUR MED JUNGLE, VANDLAND OG TØMMERFLÅDER

Der er Klatrefidusen på 10 meter, Junglestien med lianer, hængebro, forhindringer og tømmerflåder, vandland og meget andet i Sommerland Sjælland i Odsherred på Sjælland. FDM gør det lidt sjovere med 25 kr. i rabat pr. billet. Normalpris: 235 kr.

KØR EN SEGWAY, OG BYG EN RAKET

Gå på opdagelse i naturvidenskaben og teknologien. Universe på Als lover begejstring for store og små. I år åbner den helt nye Ball Factory med leg og udforskning, hvor I sammen kan lege, gå på opdagelse og udfordre hinanden i et væld af indendørs aktiviteter. Du kan også forsøge at løfte en bil eller bygge din egen vandraket. Entré: 5-15 år: fra 165 til 195 kr. Voksne: fra 195 kr. Men FDM skærer 25 procent af priserne.

EVENTYRLIGT JERNBANEMUSEUM

Her kan du svælge i den danske jernbanes historie og se de royale vogne, opleve rejselivet på 1. klasse, se et monster af et damplokomotiv, køre på minitog og meget andet. Danmarks Jernbanemuseum ligger i Odense, så du kan også lære lidt om rejseglade H.C. Andersens forhold til tog. FDM slår 25 procent af entréen. (Normalpris: Børn: 50 kr. Voksne: fra 80 til 150 kr.). I visse perioder er der ingen entré for 0-17-årige. Besøg Danmarks Jernbanemuseum med FDM

HAV EN DYRISK DAG PÅ SAVANNEN

Giraffer og næsehorn på Savannen i Knuthenborg Safaripark, fodring af ulvene og tigrene og en tur i abebussen hos bavianerne. Slut dagen af på naturlegepladsen med Danmarks sejeste vandlegeplads. En god dag med familien og en rabat på 20 procent på entréen (op til fem personer i samme bil som medlemmet). Normalpris: Voksne: 225 kr. Børn: 135 kr.

 

Gode rabatter til turen

 

LEJ TRYGT BIL MED RABAT

Uanset om du skal til New Orleans, Newcastle eller Nyborg, kan du booke en Avis lejebil gennem FDM travel og få rabat. Rabatten er nu 10 procent i hele verden, og der er dansk support, råd og vejledning og fri kilometer (med få undtagelser). Skulle der ske noget uforudset, er det FDM, du skal henvende dig til. Lej trygt på fdm-travel.dk/billeje 

STÅ TIL SØS MED FDM-RABAT

Skal du sejle til Tyskland, Bornholm, Langeland, Als eller Samsø, kan du spare kaffen og kringlen hjem, hvis du bruger FDMs rabat på fem procent på overfarten. Book din billet hos Scandlines og Færgen på rabat.fdm.dk 

FERIE SKAL SES I FORRUDEN

Det koster penge at køre i Schweiz, Slovenien, Tjekkiet, Tyskland (miljømærkat til en række byer) og Østrig. Du kan få en bøde, hvis din forrude ikke er forsynet med de rigtige mærkater og vignetter. Det har FDM selvfølgelig styr på, så kom bøden i forkøbet, og bestil klistermærkerne i netbutik.fdm.dk 

VEST PÅ SYDPÅ

Du skal have sikkerhedsvest og advarselstrekant med i bilen i det meste af Europa, og i nogle lande skal du også have en førstehjælpstaske med. FDM sælger en sikkerhedspakke med to veste, en advarselstrekant og en førstehjælpstaske for 199 kr. FDM-medlemmer sparer 30 kr. som et plaster på såret. Kom sikkert afsted med netbutik.fdm.dk

FORKÆL ØJNENE INDEN FERIEN

Du skal se godt ud på ferien, og du kan lige så godt gøre det med FDM-rabat. Hos Thiele får du 10 procent rabat på briller, solbriller, kontaktlinser og øjenlaserbehandling i kædens 83 forretninger over det meste af landet.

COOL KASSE TIL FASTFOOD

Den rummer 33 liter og kan holde din mad og drikke kolde, mens du er på farten. Dometic TropiCool TCX-35 kan køle til 30 grader C under udenomstemperaturen eller varme op til 65 grader C. Den koster 1.999 kr. på netbutik.fdm.dk 

 

Se alle dine medlemsfordele og tilbud fra FDM netbutik