Aktuelle fordele med FDM

Varm eller våd sommer? Gør den endnu bedre med FDM-rabat. Vi har her samlet et lille udvalg af rabatter vist i Motor 5/2018.

Læs Motor 5
Fotograf:
Foto
FDM

 

 

Uanset hvordan sommeren arter sig, er der gode rabatter at hente gennem FDM. Du sparer f.eks. fra 10 til 29 procent på turbånd eller entré i forlystelsesparkerne Bakken, BonBon-Land, Jesperhus, Legoland, Sommerland Sjælland, Tivoli og Tivoli Friheden. En familie på fire sparer f.eks. 160 kr. på turbånd på Bakken.

Bliver sommeren som sidste år, er det godt at få seks procent rabat i Bauhaus, hvis du f.eks. skal have fat i en god terrassevarmer. Du får rabatten i butik og på webshop – også på i forvejen nedsatte varer. FDM har selvfølgelig også stadig gode rabatter på brændstof hos Circle K og Shell, seværdigheder og meget mere.

 

SPAR PÅ BRÆNDSTOFFET

Få et FDM/Shell Card, og tank lidt billigere, når du kører rundt i Danmark. Rabatten er på 20 øre/l på benzin og 25 øre/l på diesel og bliver trukket fra prisen på standeren hos Shell. Der er ingen gebyrer, og kortet er rentefrit.

 

MAD I FARTEN PÅ FARTEN

Marches europæiske motorvejsrestauranter holder høj kvalitet til fornuftige priser. Du finder restauranterne i bl.a. Kroatien, Norge, Schweiz, Slovenien, Tyskland, Ungarn og Østrig, og har du dit FDM-fordelskort med, får du 10 procent rabat på regningen.

 

MED JUNGLEDYRET HUGO I JESPERHUS

Du sparer mindst 500 kr. på et ferieophold, når du besøger det skøre jungledyr Hugo i Jesperhus i Nykøbing Mors, som også har badeland, blomsterpark og campingplads. Skal du bare besøge forlystelsesparken, sparer du som FDM-medlem 25 kr. pr. entrébillet. Alle forlystelser er med i prisen. Normalprisen er 195 kr.

 

SLIK TRYGT SOL PÅ FERIENDame slikker sol

Hvis du gerne vil have professionel overvågning af dit hjem, når du ikke er hjemme, så bestil en alarm fra G4S. Du kan styre det hele fra din telefon, og dit FDM-medlemskab betaler de første tre måneders abonnement, hvis du bestiller inden 22.7.2018.

 

REJSERABATTER I EUROPA OG USA

På forsiden af dit FDM-fordelsskort sidder et lille logo nede til højre. Det betyder, at du har ret til rabatter på alt fra overnatning til restauranter, museer m.m. Du får rabat i det meste af Europa plus USA. Billejen klarer FDM travel med 10 procent rabat i hele verden.

 

FANG EN SPION, OG STOP EN KRIG

Ejbybunkeren i  Oplevelsescenter Vestvolden fra 1954 blev bygget som hovedkvarter for Københavns luftforsvar og var dengang Danmarks hemmeligste bunker. Nu er den åben, så tag til Rødovre, og prøv at fange en koldkrigsspion, eller giv den et skud med at forhindre 3. verdenskrig. Du og tre ledsagere får 20 procent rabat på entréen. Normalpris: børn (4-15 år) 30 kr. og voksne 50 kr.

 

OVERNAT MED FDM I RYGGEN

Traditionelt? Billigt? For jer selv? Sammen med andre? Med FDM får du rabat, uanset hvordan du vælger at overnatte i sommerlandet. Scandic giver 20 procent rabat på hotelophold, Danland giver 10 procent rabat i deres 28 feriecentre, hos Danhostel får du mindst 10 procent rabat på 71 vandrerhjem, DanCenter slår 10 procent af prisen på tusindvis af sommerhuse, og Team Bornholm byder sig til med 10 procent på lejligheder, pensionater, hoteller og sommerhuse.

Se mere om rabatterne og mange flere på rabat.fdm.dk og oplevelser.fdm.dk