Aktuelle fordele med FDM

Giv sommeren en tur mere med FDM-rabat. Vi har her samlet et lille udvalg af rabatter vist i Motor 6/2018.

FDM Fordele Motor 6 2018
Fotograf:

Foto

FDM

 

 

Efterårets farver fortæller om forandringen sammen med lysten til at forlænge tiden med korte ærmer og brune ben. Gem de sidste smålune grin, gys og ganeglæder i rutsjebaner, rappe radiobiler og rød-hvide restauranter med FDM-rabat på entréen og turpas. Nyd farverne, fristelserne og forlystelserne med din medlemsrabat på  Bakken, BonBon-Land, LegolandTivoli og Tivoli Friheden. Rabatten er i gennemsnit 20 procent.

 

FRISK BILEN OP EFTER FERIEN

Er bilen lidt træt i betrækket efter den lange tur med fuld oppakning og gang i den på alle sæder? RTT giver din bil den store make­over ind- og udvendigt. Indvendig klargøring fra 995 kr., og FDM kaster glans over projektet med 10 procent rabat.

Har bilen fået stenslag i ruden eller ridser og buler, hjælper FDM med 15 procent rabat hos bilkabuler.dk. Hos Dansk Bilglas får du 20 procent rabat på reparation af stenslag eller udskiftning af din rude.

 

LEJ TRYGT BIL MED FDM TRAVEL

Skal du ud og lege i en lejebil eller leje bil til en sen sommerferie? FDM travel står klar med 10 procent rabat hos Avis i det meste af verden på fdm-travel.dk. Opstår der problemer med lejen, er det FDM travel, du trygt skal henvende dig til – på dansk.

 

SKILT MED MILJØET I TYSKLAND

Mange tyske byer kræver, at bilen har et miljømærke i forruden, hvis du vil køre ind i centrum. Har du glemt det, risikerer du en bøde. Gør det nemt for dig selv, og køb en mærkat på netbutik.fdm.dk, og spar 25 kr. (normalpris 150 kr.).

 

SOV GODT I KØDBYENDame slikker sol

Tag et par overnatninger i et af Københavns hippeste kvarterer, når Scandic Kødbyen åbner 7. september. To voksne kan bo der tre nætter (hverdage) i efterårsferien fra ca. 1.000 kr. pr. næse, når FDM-rabatten på 20 procent er trukket fra. Hotellet lover i øvrigt, at bøfferne i restaurant MØR lever op til navnet. 

 

HAV EN GOD SEJLTUR MED FDM-RABAT

Til Puttgarden, Rostock eller seks af de populære danske øer? FDM travel sender familien og bilen til havs med fem procent rabat under kølen. Book en sejltur med Scandlines og Færgen gennem fdm-travel.dk