Aktuelle fordele med FDM

Vi har her samlet et lille udvalg af rabatter vist i Motor 1/2019.

Motor 1
Fotograf:

Foto

FDM

BILFERIEN STARTER PÅ TANKEN

Det er en god idé at starte køreturen på vinterferie med et besøg på tankstationen, så bilen også kan blive ferieklar. Med et FDM/Shell Card får du en rabat på 20 øre pr. liter benzin og 25 øre pr. liter diesel. Så er tanken fuld til rejsen.

Når I kommer glade hjem i en snavset feriebil, kan du også med fordel slå et smut forbi en af landets Shell-tanke. Du får nemlig også en „opgradering“ på bilvask: Køber du en Perfect Shine XL-vask, betaler du kun for en Perfect Shine-vask.

Har du ikke allerede et FDM/Shell Card, kan du ansøge om det på fdm.dk/rabatter  
– se under medlemsrabatter til bilen.

BILLIGE OG GODE SNEKÆDER

Snekæderne Green Valley TXR9 er godkendt til kørsel i alle europæiske lande og blev kåret til „Bedste allround-kæder“ i Motor nr. 9/2018. Der medfølger handsker og underlag til at knæle på.

Medlemspris: 299 kr.

VÆR PÅ MÆRKERNE FØR TUREN

Hvorfor spilde ferien på at købe motorvejsvignetter og miljømærkater, når du kan købe dem hjemmefra? Uanset om du skal til Tyskland, Østrig, Schweiz, Tjekkiet eller Slovenien, er det smart at kigge forbi FDM først.

KØR SIKKERT GENNEM EUROPA

Hav sikkerhedsudstyret i orden, når du tager på kør selv-ferie i Europa. Vi har samlet en pakke med to sikkerhedsveste, en førstehjælpstaske og en advarselstrekant, så du er klar til turen sydpå. Husk at opbevare vestene inde i kabinen, så de er klar til brug.

Medlemspris: 183 kr.

HUSK: PENGE, PAPIRER - OG FORDELSKORT

Du kan også benytte dit FDM-fordelskort på ferien i udlandet. Det er vigtigt, at du går ind på fdm.dk/rabatter under „Ferie i udlandet“ før afrejsen. Her kan du se, hvor og hvordan du får rabatten i de enkelte lande.

Find andre rabatter og gode tilbud her: fdm.dk/rabatter og netbutik.fdm.dk