Flere fordele til FDM-medlemmer

Nu bliver dit FDM-medlemskab endnu stærkere. Har du vejhjælp eller forsikring gennem os, bliver du automatisk Plus-medlem. Som Plus-medlem får du adgang til flere fordele, som gør det lettere og sjovere at være bilist.

Nu bliver dit FDM-medlemskab endnu stærkere.

Mange medlemmer har i dag vejhjælp gennem FDM og forsikret deres bil hos FDM Forsikring. Det er vi glade for, og derfor vil vi gerne belønne dem. Derfor indfører vi nu et Plus-medlemskab, som giver ekstra fordele til bilister.

Som Plus-medlem får du adgang til følgende fordele:

  • Reparation af stenslag  Er uheldet ude, kan du få fikset ruden kvit og frit hos Dansk Bilglas.
  • Reparationskontrol Har din bil været på værksted eller til service hos en af vores fordelspartnere, kan du inden for en måned få en uvildig ekspert hos FDM test & bilsyn til at tjekke reparations- eller servicearbejdet.
  • Reparationstryghed Hvis vores eksperter i reparationskontrollen finder fejl og mangler, som værkstedet ikke kan udbedre, hjælper vi dig videre til et andet værksted, som kan. Du får dækket evt. ekstra omkostninger.
  • Rabat på billeje i udlandet  Hvis du booker fly og hotel direkte på telefon eller fremmøde hos en af FDM travels rejsekonsulenter, får du rabat på billejen.

Læs mere om FDM Plus-medlemskabet, og hvordan du kan gøre brug af fordelene på plus.fdm.dk.

Har du allerede vejhjælp og/eller forsikring hos FDM, bliver du automatisk opgraderet til Plus-medlem.

Vil du vide mere om, hvordan du kan blive Plus-medlem, eller har du spørgsmål til dit FDM Plus-medlemskab, kan du ringe til os på telefon 70 80 30 45.
 

Af
Thomas Elmegård