Del dine bilerfaringer med andre

Nyt om biler

FDM lancerer et nyt univers på fdm.dk, hvor bilejere kan dele bilerfaringer med hinanden. Målet er at skabe Danmarks største vidensforum om biler, hvor du kan læse og lære om både de positive og negative sider ved en bestemt bilmodel.

Hvordan er en bestemt bil at leve med? Hvor langt kører den reelt på literen? Hvad koster den i reparation? Er der fejl som opstår hyppigt? 

De spørgsmål stiller de fleste bilkøbere sig, før de køber en ny eller brugt bil. Fremover vil de kunne finde svarene i FDMs nye univers „Bilerfaringer” på fdm.dk/bilerfaringer 

Men du kan også få glæde af at læse, hvad andre, der ejer samme bil som dig, har af erfaringer, når databasen med bilerfaringer bliver tilstrækkelig stor. Er der rust, du skal holde øje med, eller er der dukket andre problemer op? 

Funktionen er netop blevet frigivet på fdm.dk, og i løbet af de første par uger er der allerede kommet over 200 bilerfaringer i databasen. P

LÆS MERE: Del dine bilerfaringer her

Alt om alle biler

Målet er, at du kan læse om alle de gængse modeller herhjemme. Hidtil har FDM indsamlet informationer om bilerfaringer på en mail, der er blevet sendt til Motor. Men disse erfaringer er kun blevet offentliggjort i forbindelse med Motors brugtbiltest – og endda kun enkelte af dem. Fremover vil du kunne læse samtlige indrapporterede bilerfaringer på nettet. 

De informationer, du kan læse om og bidrage med, er alt fra handelspris, bilens alder, serviceomkostninger, beskrivelse af reparationer til generelle betragtninger om bilen i hverdagen. Er bagagerummet stort nok, støjer dækkene, og hvordan er udstyrsniveauet? Du kan give eller få svaret.

Indtast din bil i dag

Bilerfaringer er et supplement til Motors biltest af nye biler og AutoIndex, hvor 23.000 bilejere kort bedømmer deres bil, forhandler og værksted. Fdm.dk/bilerfaringer skiller sig ud ved, at det er enkelte bilejeres holdninger og erfaringer, der kommer til udtryk. Derfor er det vigtigt, at der kommer mange bilerfaringer i databasen for at få et komplet og nuanceret syn på en bestemt model.

 

 

 

Af
Karsten Meyland Lemche