Sjove medlemsfordele i efterårsferien

Skal du nyde efterårsferien sammen med familien eller gode venner? Så husk, at du som FDM-medlem kan gøre det til en lidt bedre pris, hvis du bruger dit fordelskort.

Sjove medlemsfordele i efterårsferien
Fotograf:

Foto

colourbox
Medlemsnyt

Her er et lille udpluk af de fordele, som du kan benytte i efterårsferien. Til glæde for dig, din familie og din bil. 

Gys, gru og grin

Efterårsferien er med tiden også blevet synonym med Halloween-temaer. Overalt i landet byder forlystelsesparker på lysende græskar og skøn uhygge for hele familien. Her er fire steder, hvor du få rabat:

Halloween i Tivoli fra 13. okt.- 5. nov. Den gamle have er blevet til et fortryllende Halloween-univers. med hyggelige boder, der byder på alt fra lækkerier til græskarudskæring.

Læs mere

Halloween i Tivoli Friheden fra 14. okt. - 22. okt. I hele efterårsferien kan du opleve Halloween i Tivoli Friheden. Kom til (u)hygge for hele familien, når den hyggelige park bliver omdannet til hjemsted for hekse, spøgelser, monstre og hundredevis af edderkopper.

Læs mere

Halloween i LEGOLAND fra 7. okt. - 5. nov. Her kan du bl.a. kravle ind i de kæmpestore græskar bygget af over 100.000 LEGO-klodser og tage på Brick or Treat-tur.

Læs mere  

BonBonLand inviterer fra 14. okt. til Skeletternes Fest - som er årets Hallohviin-tema. Parken har i efterårsferien fire tema-labyrinter samt værksted for de mindste.

Læs mere

Miniferie og overnatninger landet rundt

Trænger I til en hyggelig miniferie, kan du leje sommerhus gennem DanCenter, Danland feriecenter eller tage til Bornholm eller Lalandia med rabat.

Du har også mulighed for at få rabat på overnatning hos Danhostel eller hoteller, f.eks Scandic, Best Western eller CABINN.

Læs mere: Se rabatter på overnatninger

Skal du et smut til Sverige, så bestil et BroPas her

Dyk ned i historien eller naturen

Bliv klogere på vores historie eller kom tættere på naturen. En lang række museer og dyreparker giver rabat på entreen, hvis du viser dit fordelskort.

Læs mere: Se rabatter på seværdigheder i Danmark

Husk også bilen

Har du i ferien tid til at tage dig af den firehjulede? Så brug de mange rabatter på værksteder, hjulskifte og brændstof.

Læs mere: Se hvilke værksteder, der giver rabat

Læs mere: Her får du rabat på brændstof til bilen