FDM Slutseddel som app

Tag FDM slutseddel med i din smartphone eller tablet, når du skal handle brugt bil. Tjek bilens historik og restgæld på stedet, før du skriver under. Underskriv slutsedlen digitalt og send efterfølgende forhandlerens slutseddel til tjek hos FDM.

FDM Slutseddel som app
Medlemsnyt

Hvis du skal købe eller sælge brugt bil, kan du hente FDMs slutseddel til din telefon eller tablet. Slutsedlen kan både udfyldes og underskrives elektronisk. Før du handler bilen kan du også tjekke om der er restgæld i bilen, og om bilen er godkendt ved sidste syn. I FDMs app finder du både slutseddel til handel mellem private og et tillæg til den slutseddel forhandleren har. Du finder også gode råd om bilhandel.

Slutseddel til privat

Skal du købe eller sælge din bil til en anden privat person, kan I sammen udfylde slutsedlen til privat handel. Efterfølgende kan slutsedlen sendes som pdf til jer begge. FDM anbefaler desuden, at I sammen omregistrerer bilen via SKATs hjemmeside, før den nye ejer kører af sted med bilen.

SE OGSÅ: Når du skal købe bil privat

Slutseddel hos forhandleren

Bilforhandleren har som udgangspunkt selv en slutseddel. En slutseddel er ikke et standarddokument. Det kan derfor variere, hvilke oplysninger den indeholder. Brug FDMs tillæg til forhandlerens slutseddel, så du sikrer, at det vigtigste kommer på skrift. På tillægget til forhandlerens slutseddel er fortrykt et forbehold for, at FDM kan godkende handlen. Du har dermed 5 dage til at få FDM til at gennemgå slutsedlen og give besked retur til bilforhandleren.

LÆS MERE: FDM tjekker din slutseddel for dig

Hent app

FDM slutseddel app kan hentes i Apples App Store og Androids Play Butik. I app'en kan du:

  • Oprette og gemme dine slutsedler til handel med brugt bil
  • Underskrive slutsedlen digitalt
  • Sende slutsedlen som pdf til modparten eller FDM direkte fra app'en
  • Tjekke bilens synshistorik og kilometerstand
  • Få information om hvorvidt der er restgæld i bilen

Hvis FDM skal gennemgå din slutseddel fra forhandleren, skal du enten være medlem eller blive det samtidig med, at slutsedlen sendes ind.

FDM slutseddel til Android i Google Play

FDM slutseddel i Apples App Store