Få rabat på skønne oplevelser med FDM

Skal du ud og nyde Danmark til sommer? Så husk, at du som medlem af FDM har adgang til rabat på masser af seværdigheder og oplevelser. Her kan du læse om nogle særligt udvalgte seværdigheder:

Udvalgte seværdigheder i Danmark
Medlemsnyt

Oplevelsescenter Vestvolden - Ejbybunkeren

Gå på opdagelse i Danmarks hemmeligste bunker. Ejbybunkeren fra 1954 blev bygget som hovedkvarter for Københavns luftforsvar. Prøv de spændende interaktive installationer, og oplev historien med dig selv i hovedrollen.
Få 20% rabat med FDM
Fremvis dit fordelskort ved køb af billet. Rabatten gælder entré for kortholder og 3 ledsagere. 
Læs mere om museet 

Knuthenborg Safaripark

Kom og besøg Nordeuropas største safaripark. Oplev giraffer og næsehorn på Savannen, se fodring af ulvene og tigerne eller tag en tur i abebussen hos bavianerne. Slut dagen af på naturlegepladsen med Danmarks sejeste vandlegeplads.
Få 20% rabat med FDM
Fremvis dit fordelskort og billed ID ved køb af billetter. Rabatten gælder på entré for op til 5 personer i samme bil med kortholder. Læs mere om parken og dyrene 

Universe på Als

Universe er en enestående oplevelsespark – med fokus på naturvidenskab og teknologi. Få timevis af fantastiske, forunderlige oplevelser for hele familien. Du kan møde Pixeline eller snuppe en hæsblæsende 5D-tidsrejse i det ydre rum.
Få 25% rabat med FDM
Fremvis dit fordelskort ved køb af billet. Rabatten gælder entré for op til 6 personer. Læs mere om parken og aktiviteterne

Gorilla Park

Besøg klatreparken Gorilla Park i Svendborg eller Vejle og få en sjov oplevelse i trætoppenes højder. Der er mange forskellige klatrebaner til alle niveauer, og vi garanterer dig en herlig dag med krampegrin og koldsved.
Få 10 % rabat på entré
Fremvis dit fordelskort ved køb af billet. Rabatten gælder kortholder inkl. familie. Læs mere om parken og de forskellige klatrebaner

Frilandsmuseet Hjerl Hede

Gå en tur blandt nogle af Danmarks ældste huse og mærk, hvordan det var at leve på landet for 150 år siden. I hele museet og på den historiske legeplads kan du lege og lære dig ind i fortiden. I sommerferien viser ca. 100 frivillige gamle håndværk frem.
Få 20 % rabat på dagens entrépris
Fremvis dit fordelskort ved køb af billet. Rabatten gælder entré for 2 voksne i husstanden. Børn under 18 år har fri adgang. Læs mere om museet og kommende aktiviteter.

Kattegatcentret

Bliv omringet af hajer, se sælerne boltre sig eller ro i kajak på det dybeste ishav. Uanset om du foretrækker at være tørskoet tilskuer eller blive kastet ud på dybt vand i dykkerdragt, står Kattegatcentret klar med oplevelser, som vil bide sig fast for altid.
Få 20 % rabat på indgangen for 1 person med FDM
Fremvis dit fordelskort ved køb af billet. Læs mere om oplevelserne og Kattegatcentret.

Museet Ribes Vikinger

Oplev Ribes spændende vikingetids- og middelalderhistorie på Museet Ribes Vikinger. Få den spændende historie fra år 700-1700. Stå i de rekonstruerede miljøer og se og føl, hvordan dagligdagen var. Se film om vikingetiden eller prøv en ringbrynje i aktivitetsudstillingen.
Få adgang for hele husstanden til gruppepris med FDM
Fremvis dit fordelskort ved køb af billet og få den til enhver gældende gruppepris. Læs mere om oplevelserne og museet.

Voergaard Slot

Nyd en historisk dag på Voergaard Slot. Kryb ind i fangekælderen, hvor en voksen mand hverken kan stå eller ligge udstrakt. Mød spøgelset Ingeborg Skeel, som har sin gang på slottet. Find blodpletten i tårnværelset, der ikke kan vaskes af.
Få fri adgang for 1 person med FDM
Fremvis dit fordelskort ved køb af billet. Rabatten gives til en person ifølge med en betalende voksen. Læs mere om slottet og oplevelserne.

Danmarks Jernbanemuseum

Besøg Danmarks Jernbanemuseum, hvor der er store oplevelser for hele familien. Sid i de gamle passagervogne, kig ind i de royale vogne, leg lokomotivfører i de imponerende damplokomotiver og meget mere.
Få 25 % rabat på entré med FDM
Fremvis dit kort ved køb af billet. Rabatten gælder for maks 2 voksne og 3 børn. Børn under 5 år har fri adgang. Læs mere om Danmarks Jernbanemuseum.

Esbjerg Museum

Se Esbjerg i 1930’erne og kom tæt på den lokale historie fra besættelsesårene. Bevæg jer gennem kælderrum, besøg dagligstuen og køkkenet, gå ind i vaskerummet og ud i baggården. Måske bliver der blæst luftalarm.
Få adgang til gruppepris med FDM
Fremvis dit kort ved køb af billet. Rabatten gælder for hele husstanden til den til enhver tid gældende gruppepris. Læs mere om Esbjerg Museum

Gavnø slot

Gavnø Slot med dens prægtige slotspark er et eventyrligt sted med oplevelser for hele familien. Gavnø er fyldt med historier og fortællinger om krigsførelse, romantik og ridderlighed.
Få 20% rabat på adgangen med FDM
Du opnår rabatten ved at fremvise dit FDM-fordelskort. Rabatten gælder hele husstanden, dog max 7 personer. Læs mere om Gavnø Slot.

Har du brug for mere inspiration til oplevelser eller tip til ferien?

Se alle seværdigheder med FDM-rabat

Se også forlystelser for hele familien med FDM-rabat

Hold camping- og sommerferie i Danmark

Tips til planlægning af din næste bilferie

Forslag til familieferie i Danmark