Få medlemsrabatter til vinterferien

Vi har samlet nogle af alle de fordele, du får gennem FDM, og som kan hjælpe dig til en sjovere vinterferie herhjemme eller i udlandet.

Få masser af FDM fordele i din vinterferie
Fotograf:

Foto

FDM
Medlemsnyt

Udstyr til skiferien, rabat på bilfærger, rundvisninger på Christiansborg, vintersjov i Tivoli og utallige rabatter på overnatninger herhjemme og i udlandet. Det er blot nogle af de mange fordele, som du kan bruge til vinterferien.

Til skiferien i udlandet

Sikkerhedsveste, førstehjælpstaske og advarselstrekant. Tjek. Snekæder til bil og fod og alt i vinterudstyr til gode priser. Køb. Find det hele i FDMs netbutik

Mærkater til turen

Du skal have mærkater i forruden for at køre på motorveje i Schweiz, Slovenien, Tjekkiet og Østrig. Du skal have miljømærkat til en række byer i Tyskland.  Kom bøden i forkøbet, og bestil mærkerne her.

Spis, hvil, og lej bil

Restaurantkæden Marche i Tyskland, Østrig, Schweiz, Ungarn, Norge, Slovenien og Kroatien mætter sultne maver langs motorvejen. FDM serverer 10 procent rabat.

Du kan også bruge dit FDM-fordelskort og få rabatter på billeje, hoteller og restauranter. 

Se alle rabatter i Europa

Med færge, over broer eller til lufthavnen

Skal du ud og male bølgen blå, får du op til 15 procent rabat hos DFDS, Stena Line, Smyril Line, Scandlines og Færgen.

Vil du hellere have dækkene på fast grund, kan du få det første år med BroPas til Øresundsbroen for 0 kr., hvis du bestiller inden 30. april 2018.

Stil bilen i parkeringshusene P4 og P12 i Københavns Lufthavn, og flyv,mens bilen får mindst 20 procent rabat i båsen. Har du travlt, kan du få andre til at parkere bilen for dig med We park - you fly. Den service får du 10 procent rabat på.

Er du mere til taxa, får du otte procent rabat på hjemkørslen fra lufthavnen med 4x48 TaxiNord eller fem procent på alle andre ture.

Vinterhygge i Danmark

Monarch har 14 motorvejsrestauranter i hele Danmark, og du får ni procent rabat med dit FDM-fordelskort. Spiller du kortet på Hard Rock Cafe i København, sparer du 10 procent dér, og skal du rundt i Danmark, er der rabat at hente på udvalgte hoteller, feriecentre og mere end 70 Danhostel-vandrerhjem til hele familien.

Se alle rabatter på overnatninger i Danmark

Oplevelser til alle i familien

Tivoli er fra 2. til 28. februar 2018 et vinterrige med snemænd, smukke lys og skøjtebane. Kom ind med FDM-rabat på entré, turpas og årskort.

Eller hvad med en guidet tur i Folketinget og på Christiansborg med Dronning Margrethes Gobeliner, Magtens Smykker på Koldinghus med de kongelige smykker fra 1268 til i dag eller ind bag murene på Politigården i København?

Se alle oplevelser her

Sæt ferien på spil

Sæt alt på et bræt, og få en sjov ferie med spil, der udfordrer din logiske sans og dit konkurrencegen.

Find dem i FDMs netbutik

Giv bilen lidt forkælelse

Super Dæk Service giver dig 10 procent rabat på værkstedsregningen samt på dæk og fælge, og hos dækforhandleren Euromaster får du otte procent rabat. 

Se alle rabatter her