Kom til rejsemesse med fokus kun på USA

Oplev USA fra nord til syd og øst til vest. FDM travels store rejsemesse i Docken i København søndag den 4. marts 2018 kommer hele vejen rund og giver dig inspiration til den store USA-tur.

Stor aktivitet på FDM travels USA-rejsemesse sidste år
Fotograf:

Foto

FDM
Medlemsnyt

Mød ikke mindre end 38 veloplagte ægte amerikanske udstillere, der er fløjet ind for at fortælle dig alt om Midtvestens mægtige naturoplevelser, Sydstaternes sanselige charme, de vilde vidder up north, Hawaiis sagnomspundne strande, de swingende storbyer og meget, meget mere.

– Tag ud og besøg os på rejsemessen, og brug et par timer med nogle af vores amerikanske venner og FDM travels store stab af USA-specialister, så får du en god start på din næste tur til danskernes favoritrejseland, siger salgs- og indkøbschef i FDM travel Jesper Ewald.

Hør hvad besøgende på rejsemessen 2017 siger:

Tag ud og besøg os på rejsemessen, og brug et par timer med nogle af vores amerikanske venner og FDM travels store stab af USA-specialister

29 rejseforedrag på dansk og engelsk

Der er igen i år de meget populære rejseforedrag – 29 stk. – på dansk og engelsk. Her øser mennesker, der virkelig kan deres kram, af deres viden om shopping og kultur i New York, om forlystelsesparker og hvide strande, om alle nationalparkerne, de bedste køreruter og meget andet.

– Men jeg vil også gerne fremhæve vores autocamper, som vi har transporteret tværs over Atlanten. Overvejer du den store rundtur med hele familien og bolig på hjul, er det et must at bruge nogle minutter her. Det er her, du kan se den bil, der skal være jeres hjem i 14 dage, og de overraskende gode pladsforhold, der er i sådan et fantastisk køretøj. 

Åbent helt til kl. 16

Jesper Ewald har et tip mere:
 
– Sov længe, eller nyd en god brunch, inden I kommer, så har formiddagstravlheden lagt sig. Der er rejseforedrag, åbne stande og mad og drikke helt til kl. 16, så der er no hurry.

Messen afholdes i Docken, Færgehavnsvej 35 i Nordhavn, København, søndag den 4. marts fra kl. 10 til 16. Det koster 25 kr. pr. person. Du kan købe mad og drikkevarer i den amerikanske diner.

Tilmeld dig her