Læs det nye Motor

Nyt Motor er på vej. Få bl.a. indsigt i overvågningen langs de danske veje, mød fire danskere med spændende biljob, og læs testen af de seneste års helt store bestseller, Peugeot 208.

Motor nr. 9/2019 er på vej
Fotograf:
Medlemsnyt

Årets sidste udgave af FDMs medlemsblad Motor er på vej til din postkasse. Danmarks største magasin om biler og trafik sætter fokus på de vigtigste emner og laver de grundigste test af nye biler. I Motor kan du også se, hvilke fordele og rabatter du får som medlem lige nu.

I det nye nummer kan du bl.a. læse om:

  • de mange kameraer og sensorer, som holder øje med dig, når du kører på de danske veje. Hvad gør de? Hvem får dataene?
  • Ole Meldgaard, der kiggede væk fra vejen i få sekunder og derfor overså, at lastbilen foran ham var stoppet. De kolliderede med 125 km/t. Læs Oles historie – og om et øjebliks uopmærksomhed og livreddende sikkerhed i moderne biler.
  • den nye Peugeot 208, der skal løfte arven efter en af de seneste års bestsellere på det danske marked. Opdateringen er imponerende – men der er noget, du skal vide, før du køber en.
  • fire danskere, der på hver sin måde arbejder med deres store lidenskab: biler. Nok har vi ingen bilfabrikker, men danskere sætter deres tydelige præg på biler og trafik i hele verden.

Husk, at du også kan læse Motor på nettet. Motors e-magasin ligger klar, samtidig med at du som medlem modtager papirudgaven. Her finder du også et arkiv, så du kan genlæse tidligere artikler og tests.

Læs det her

Elsker du klassiske biler? Læs om FDMs magasin om klassiske biler, MotorClassic, og bestil abonnement her

Få mest muligt ud af dit FDM-medlemskab – se her, hvilke tilbud, rabatter og oplevelser du kan få som medlem af FDM