Få personlig vejledning inden onlinekøb

FDMs fysiske butik i Lyngby bliver til showroom med personlig rådgivning. Her kan du se et udvalg af produkter til bilen og få personlig rådgivning om FDMs produkter. Alle varer køber du online.

Få rådgivning om udstyr til bilen i FDMS showroom og bestil på FDMshop.dk
Medlemsnyt

Det er nemt at købe varer på nettet, men nogle gange er det også rart at kunne se varen, sammenligne med andre produkter og få vejledning, inden varerne bliver lagt i kurven.

Vi glæder os til at vejlede og inspirere mange af vores kunder i vores nye showroom i Lyngby

Derfor omdanner FDM nu butikken i Lyngby til et showroom. Her vil du kunne få personlig rådgivning og se flere udstillede modeller inden for fx autostole, tagbokse, cykelanhænger, el-ladere og sæsonaktuelt udstyr som fx kølebokse eller snekæder.

Besøg Showroom

Vores showroom i Lyngby, Firskovvej 32, vil fra uge 8 have åbent følgende dage

  • Torsdag 9-16
  • Fredag 9-16
  • Lørdag 10-14

"Vi oplever fortsat et behov for personlig vejledning ift. fx valg af autostol eller cykelanhængere, ligesom der er interesse for at se nyt, og for mange ukendt udstyr som fx ladestandere til elbilen. Derfor glæder vi os til at vejlede og inspirere mange af vores kunder i vores nye showroom i Lyngby", siger områdechef for FDMshop.dk Flemming Søndergaard.

Alle udstillede varer i showroomet bestiller du på FDMshop.dk

Læs også: Seks gange så mange varer i FDMshop

Bestil på FDMshop.dk

På FDMshop.dk finder du også et bredt udbud af mærkater, bilplejeprodukter, udstyr og lyd til bilen samt udstyr til trailere og campingvogne. Ønsker du at købe en vare, skal den bestilles online på FDMshop.dk. Bestiller du en hverdag inden kl. 16, leverer vi følgende hverdag.

Besøg FDMshop