Få en bizz uden depositum

Som FDM-medlem kan du nu få en bizz uden depositum til alle biler i husstanden. Med en bizz kan du få rabat på både broer og færger, og når du parkerer.

Få en bizz til 0 kr. med FDM
Medlemsnyt

Bilister kan mange steder i dag betale for broer, færger og parkering med enten en bizz eller med nummerpladegenkendelse. Det gør det hurtigt og nemt for dig at komme videre, uden at du skal have et kreditkort parat.

Slip for at betale depositum

Som en del af FDM-medlemskabet tilbyder vi nu, at medlemmerne kan slippe for at betale depositum, hvis de bestiller en bizz via FDM.

- Mange steder kan man benytte sig af nummerpladebetaling, men der er stadig en del steder, hvor det kræver en bizz. Derfor er det en god idé også at have sådan en i forruden, hvis man vil have adgang til alle fordelene, der følger med, siger Hans Henrik Langkilde, områdechef fra FDMs fordelsprogram.

Normalt koster det 200 kroner i depositum pr. bizz. Som FDM-medlem slipper du imidlertid for at betale det beløb. Er der flere biler i husstanden, så kan du bestille en til hver bil. På den måde slipper du for at huske at flytte familiens bizz mellem bilerne.

Læs mere og bestil en bizz og tilmeld dig nummerpladebetaling:

Bestil bizz

Meld dig ind i FDM og få bizzer til alle hustandens biler

Er du ikke allerede medlem, så meld dig ind her og få adgang til alle FDMs fordele og services. Når du har meldt dig ind, kan du bestille bizz uden depositum.

Bliv medlem

Spar på broer, færger og parkering

Udover at du sparer depositummet, giver Brobizz også adgang til en række fordele

  • Rabat pr. vej over Storebælt 
  • Rabat på parkering hos APCOA 
  • Kan fungere som betaling for vejafgifter i Norge 
  • Automatisk betaling på lang række færgeselskaber 

Ved samtidig at tilmelde dig Brobizz’ løsning til nummerpladebetaling får du adgang til yderligere fordele fx hurtig tjek-ind på udvalgte færger og rabat på bilvask.

- De digitale løsninger gør det nemmere at komme rundt som bilist, og derfor er vi også glade for, at vi kan tilbyde vores medlemmer en bizz uden depositum til alle husstandens biler, siger Hans Henrik Langkilde.