Få FDM-rabat med Useeum

Nu kan du få rabat til foreløbigt flere end 40 museer via FDMs samarbejde med Useeum. Download app’en og scan en kode ved museet

Få FDM-rabat med Useeum
Medlemsnyt

FDM har indgået et samarbejde med app’en Useeum, hvor FDM giver op til 50 procent i rabat på entreen til medlemmer. Rabatten gælder for medlemmet selv plus tre ledsagere.

Foreløbigt er flere end 40 museer med i ordningen, men antallet udvides løbende.

Er du ikke medlem endnu?

Bliv medlem i dag og få adgang til de mange museumsrabatter, Danmarks højeste rabatter på benzin og diesel samt en lang række gratis fordele til dig og din bil.

Bliv medlem

”FDM er glad for igen at kunne tilbyde rabat på entréen på en lang række museer. Desuden er det er stort plus, at den gælder for op til fire personer, så man som familie opnår en rigtig god rabat”, siger Tina Johansson, partnerkoordinator hos FDM.

Rabatten for det enkelte museum vil fremgå i app’en eller her på FDMs hjemmeside. På Vikingeskibsmuseet i Roskilde (billedet) er rabatten f.eks. 20 procent.

Scan QR-kode og få rabat

Useeum er en app med information om værker, genstande og steder med lyd, billede, tekst eller video. For børn er der desuden spil, hvor man kan gå på opdagelse og løse gåder om museets værker.

Når du har hentet Useeum-app’en til din telefon, skal du logge ind i app’en med dit FDM-login.

Ved museet skal du scanne QR-koden på et klistermærke i museets billetsalg med kameraet på din Smartphone. Herefter får du en kvittering i Useeum-appen. Den er dit bevis for at du er FDM-medlem.

Fremvis kvitteringen til personalet i billetsalget, og du får din FDM-rabat.

FDM-rabat med Useeum

Med Useeum får du adgang til rabat på flere end 40 museer, og der kommer hele tiden nye til!

Læs mere om rabatten