Ambitiøs Channel Sales Manager søges til at drive medlemssalget i en spændende virksomhed i vækst

Er du klar til at drive og opbygge nye salgskanaler så medlemsvæksten i FDM kan fortsætte? Brænder du for at nå opsatte mål, og arbejder du med stor kommerciel forståelse og gennemslagskraft? Så er du måske den rette profil til et nyt spændende job i en koncern i rivende udvikling.
Channel Sales Manager

Om jobbet

FDM er en organisation i rivende udvikling og med stor medlemsvækst. Derfor søger vi nu en ambitiøs Channel Sales Manager, som kan være med til at drive og udvikle medlemssalget på tværs af vores salgskanaler.

Som vores nye Channel Sales Manager vil du få ansvaret for at sikre, at de ambitiøse mål for salget af medlemskaber indfries i de forskellige kanaler FDM gør brug af. Salgskanalerne spænder bredt fra Tele Marketing, eksterne partnere og til egne kanaler såsom FDM Test & bilsyn og FDM Travel. Dermed bliver din evne til at opbygge og indgå i tætte relationer på tværs af organisationen central. Samtidig vil du også skulle identificere, analysere og opbygge nye salgskanaler. I dette ligger også en vis mængde opsøgende salg mod virksomheder.

Du vil arbejde i spændingsfeltet mellem de enkelte kanaler, marketing, de områdeansvarlige samt Økonomi og IT.

Om dig

Der kan være mange veje ind til jobbet, men det forventes at du har grundig erfaring med opsøgende salg af abonnementsløsninger samt kan din salgs ABC. Du har en stærk kommerciel forståelse og finder et drive i at levere på de opsatte mål. Din personlige gennemslagskraft er stor og du følger dine ideer til dørs, så de bliver implementeret helt.

Du er empatisk og kan samarbejde på tværs af en organisation og med eksterne parter. Dine analytiske evner gør dig i stand til at identificere nye salgsmuligheder og potentielle optimeringer samt følge op på eksisterende kanaler.

Vi ser desuden meget gerne, at du:

  • Har 5 års erfaring med salg af abonnementsløsninger rettet mod privatforbrugere
  • Trives med en varieret hverdag med mange berøringsflader
  • Evner opsøgende salg og at skabe resultater hos beslutningstagere i erhvervslivet
  • Evner at sætte sig ind i andres situation og skabe resultater gennem andre (salgskanaler)
  • Har et kommercielt mindset
  • Har personlig gennemslagskraft
  • Drives af at nå opsatte mål

Om afdelingen

Som Channel Sales Manager bliver du en del af ledergruppen i Salgs og Markedsafdelingen, som har fokus på de kunderettede aktiviteter. Du vil få et selvstændigt job med stor fleksibilitet, hvor du er med til at definere hvilke indsatser der skal fokuseres på for at skabe succes. Tonen er uformel og du bliver omgivet af medarbejdere med en stærkt faglig ballast og et drive for at gøre det bedste for FDMs medlemmer.

Vi tilbyder

I FDM bliver du en del af et stærkt og meget forskelligartet fagligt miljø, som spænder over jurister, journalister, lobbyister, rejsespecialister, kundeservicemedarbejdere, teknikere og mekanikere for ikke at nævne de kommercielle roller og klassiske stabsfunktioner. Fælles for os alle er, at vi er drevet af hele tiden at blive bedre og brænder for at yde det bedste for vores medlemmer.

Som arbejdsplads vægter vi fleksibilitet og trivsel højt, og der er mulighed for både at tilgodese arbejds- og familieliv. Vi tilbyder en lønpakke, som matcher dine kvalifikationer og erfaring, inklusiv pensions- og gruppelivsordning samt helbredsforsikring. Du får selvfølgelig også et medlemskab af FDM. Derudover har du mulighed for at melde dig ind i vores personaleforening FDM Team.

Vi holder til i moderne, nyrenoverede lokaler tæt på Lyngbys centrum, hvor vi i lyse, åbne kontorer hver dag nyder godt af bl.a. kvalitetskaffe og vores køkken, der sørger for varieret mad til frokost.

Yderligere information

Vi forventer tiltrædelse snarest muligt. Har du spørgsmål til jobbet eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Salgs og Markedsdirektør Christian Rau cra@fdm.dk

Vi behandler ansøgningerne løbende og modtager kun ansøgninger via den elektroniske ansøgningsformular. Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.

Vi glæder os til at læse din ansøgning snarest.

Om os

FDM varetager bilisternes interesse og arbejder for, at det er en positiv oplevelse at være bilist. Vores arbejde tager udgangspunkt i værdierne viden, troværdighed, aktiv holdning og dynamik. Vi er 300 medarbejdere fordelt på 30 adresser i hele landet. Hovedkontoret er placeret i Lyngby.

FDM er med 269.000 husstande som medlemmer Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation. FDM yder juridisk og teknisk bistand i sager omkring biler og trafik og varetager bilisternes interesse i trafik- og forbrugerpolitiske spørgsmål. FDM arbejder for at fremme trafiksikkerheden og en del af dette arbejde foregår på internationalt plan i tæt samarbejde med de øvrige landes bilklubber. FDM driver endvidere test og bilsyn, køretekniske anlæg, vejhjælp, forsikringsselskab og har rejsebureauer over hele Danmark.