App udvikler

FDM er i gang med en stor digital transformationsproces med modernisering af vores kunde- og medlemsvendte platforme, og lige nu søger vi en app udvikler, der vil være med på holdet.
App udvikler

Vores app ”Mit FDM” er en vigtig kanal til at komme tættere på vores medlemmers hverdag og blive et uundværligt værktøj for dem. Din rolle vil bestå i at omsætte UX og Design til de bedste brugeroplevelser på tværs af produkter og services i appen.

Afdelingen
Du bliver i digitalafdelingen kollega med frontend udviklere, en Drupal udvikler, en UX arkitekt, en webmaster, en digital koordinator og afdelingschefen selv, som alle 7 brænder for at lave fede brugervendte løsninger, som understøtter den digitale transformation i FDM. 

Vi er ambitiøse og arbejder struktureret med feedback for hele tiden at blive lidt bedre. Vi arbejder på tværs af hele FDM og lægger stor vægt på at byde ind med vores kompetencer, videndele, og have en løsningsorienteret tilgang til opgaverne. Derudover har vi har et uformelt arbejdsmiljø med store frihedsgrader.

Humor er vigtig i vores dagligdag, og det samme er det daglige bordfodbold-break. Digital er kendt som en af de mest sociale afdelinger i FDM, som bl.a. betyder, at vi møder talstærkt op til de sociale arrangementer.

Dig og dine opgaver

For at få succes i jobbet skal du være leverancedrevet, have sans for kvalitet, være analytisk og god til at tænke i konkrete løsninger. Du har desuden gode samarbejdsevner og forretningsforståelse.

I den nyoprettede rolle som app udvikler vil dine primære arbejdsområder være:

  • Kodning af app feature i React Native
  • Review af og feedback på andres koder
  • Løbende vedligeholdelse og optimering af appen ”Mit FDM”
  • Deltagelse i udviklingsprojekter sammen med IT og forretningen

Da vores app er forretningskritisk for os, forventer vi, at du har:

  • Minimum to års erfaring med React Native
  • Solid erfarig med HTML/CSS/Javascript (ES2015+)
  • Erfaring med datahåndtering via REST API’er
  • Erfaring med mobile-first responsive design
  • Erfaring med Git eller lignende versionseringsværktøj

Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med Typescript, Unit Tests og webpack samt kendskab til vue.js.

Vi tilbyder

I FDM vægter vi fleksibilitet og trivsel højt, og der er mulighed for både at tilgodese arbejds- og familieliv. Vi holder til i moderne nyrenoverede lokaler i Lyngby, hvor vi i lyse åbne kontorer nyder godt af bl.a. kvalitetskaffe og en lækker frokostordning, hvor vi hver dag bliver forkælet med veltillavet mad. Vi vægter god trivsel meget højt og har et bl.a. en aktiv personaleforening, der afholder mange sociale arrangementer.

Yderligere information

Vi behandler ansøgningerne løbende og modtager kun ansøgninger via den elektroniske ansøgningsformular.

Har du spørgsmål til jobbet, eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Kasper Hansen på telefon 21 20 32 07.

Vi forventer tiltrædelse 1. marts 2021 eller tidligere.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om FDM

FDM varetager bilisternes interesse og arbejder for, at det er en positiv oplevelse at være bilist. Vores arbejde tager udgangspunkt i værdierne viden, troværdighed, aktiv holdning og dynamik. Vi er 300 medarbejdere fordelt på 30 adresser i hele landet. Hovedkontoret er placeret i Lyngby. 

FDM er med 254.000 husstande som medlemmer Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation. FDM yder juridisk og teknisk bistand i sager omkring biler og trafik og varetager bilisternes interesse i trafik- og forbrugerpolitiske spørgsmål. FDM arbejder for at fremme trafiksikkerheden og en del af dette arbejde foregår på internationalt plan i tæt samarbejde med de øvrige landes bilklubber. FDM driver endvidere test og bilsyn, køretekniske anlæg, vejhjælp, forsikringsselskab og rejsebureauet FDM travel.