Branchekendt KAM til FDM Fordelsprogram

Brænder du for salg og for at opsøge og forfølge nye muligheder? Har du et stort kendskab til detailbranchen, og kan du opbygge stærke partnerskaber med nye potentielle fordelspartnere, så vores 260.000 medlemmer får endnu større værdi af deres medlemskab? Så er det dig, der skal søge vores nyoprettede stilling som Key Account Manager til FDM Fordelsprogram.
KAM

FDM Fordelsprogram er i disse år i rivende udvikling, og vi står overfor nye og spændende muligheder, som vi har brug for din hjælp til at gribe og følge til dørs. Som Key Account Manager bliver din fornemmeste opgave at udvide vores værdiskabende fordelsprogram for vores medlemmer med fokus på detailbranchen. Du får således ansvaret for at opbygge en helt ny portefølje af partnerskaber samt vedligeholde og udvikle dem løbende - hele tiden med øje for at skabe værdi for vores medlemmer.

Som Key Account Manager indgår du i vores Fordelsprogramteam, som udover dig består af en Partnerkoordinator og en Områdechef. Du vil få rig mulighed for at sætte dit præg på din egen rolle, på teamet og på hvordan vi kommer i mål, ligesom du vil opleve en høj grad af selvbestemmelse og frihed under ansvar. Vi forventer, at du er selvkørende, men der vil også være rig mulighed for sparring og koordinering i teamet.

Om jobbet

Som Key Account Manager er det dit ansvar at opbygge en helt ny portefølje af værdiskabende partnerskaber primært inden for detailhandlen, og det er derfor vigtigt, at du brænder for salg, at du forfølger nye muligheder, og at du kan følge dem helt til dørs. Samtidig har du et stærkt blik for, at du ikke alene skal sælge, men også opbygge relationer med partnerne. FDM er et stærkt brand, og derfor er troværdighed og tillid centrale værdier for os; og vi forventer, at de også er centrale for dig.

Jobbet vil desuden bestå i:

  • Forfølge leads fra diverse kanaler og kampagner
  • Strategisk udvælgelse af relevante partnere med afsæt i FDMs brand
  • Opsøgende salg til kæder og andre potentielle partnere
  • Udvikling og vedligeholdelse af eksisterende og nye partnere
  • Onboarding af nye partnere, så samarbejdet kommer godt fra start

Om dig

Vi ser gerne, at du har et bredt kendskab og stærke relationer til detailhandlen, herunder et godt netværk. Dertil har du erfaring med partnerskaber, tætte samarbejder og relationspleje. Derimod er det ikke afgørende, hvilken uddannelsesbaggrund du har, så længe du har en god kommerciel forståelse.

Det vigtigste for os er, at du har de rette personlige kompetencer til opgaven, og at du motiveres af at skabe værdi for vores medlemmer. For at få succes i rollen skal du derfor kunne nikke bekræftende til disse personlige egenskaber:

  • Du er tillidsvækkende og troværdig, og du vægter relationen højt, når du arbejder med salg
  • Du er en god formidler, der evner at samarbejde og kommunikere konstruktivt på alle niveauer i organisationen og med både større og mindre partnere
  • Du har stor gennemslagskraft, men er samtidig opmærksom på at få alle interessenter interesseret og engageret undervejs
  • Du arbejder systematisk og struktureret og formår at lukke aftaler
  • Du har en stærk kapacitet til at favne nyt undervejs

Om afdelingen

Du bliver en del af vores afdeling Produkt og Partnere, som består af de fire områder fordelsprogram, forsikring, retail og EV/PHEV, som alle er kendetegnet ved en høj entusiasme, passion og faglighed. Vi er alle forretningsorienteret, og hverdagen er præget af, at vi er sat i verden for at skabe værdi. Tonen er uformel, humøret er højt, og vi glæder os til at få dig som ny kollega.

Vi tilbyder

I FDM bliver du en del af et stærkt og meget forskelligartet fagligt miljø, som spænder over jurister, journalister, lobbyister, rejsespecialister, kundeservicemedarbejdere, teknikere og mekanikere for ikke at nævne de kommercielle roller og klassiske stabsfunktioner. Fælles for os alle er, at vi er drevet af hele tiden at blive bedre og brænder for at yde det bedste for vores medlemmer.

Som arbejdsplads vægter vi fleksibilitet og trivsel højt, og der er mulighed for både at tilgodese arbejds- og familieliv. Vi tilbyder en lønpakke, som matcher dine kvalifikationer og erfaring, inklusiv pensions- og gruppelivsordning samt helbredsforsikring. Du får selvfølgelig også et medlemskab af FDM. Derudover har du mulighed for at melde dig ind i vores personaleforening FDM Team.

Vi holder til i moderne, nyrenoverede lokaler tæt på Lyngbys centrum, hvor vi i lyse, åbne kontorer hver dag nyder godt af bl.a. kvalitetskaffe og vores køkken, der sørger for varieret mad til frokost.

Yderligere information

Vi forventer tiltrædelse snarest muligt. Har du spørgsmål til jobbet eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte vores Områdechef for Fordelsprogrammet Hans Henrik Langkilde på tlf.: 45 27 09 42.

Vi behandler ansøgningerne løbende og modtager kun ansøgninger via den elektroniske ansøgningsformular.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning snarest.

Om os

FDM varetager bilisternes interesse og arbejder for, at det er en positiv oplevelse at være bilist. Vores arbejde tager udgangspunkt i værdierne viden, troværdighed, aktiv holdning og dynamik. Vi er 300 medarbejdere fordelt på 30 adresser i hele landet. Hovedkontoret er placeret i Lyngby.

FDM er med 260.000 husstande som medlemmer Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation. FDM yder juridisk og teknisk bistand i sager omkring biler og trafik og varetager bilisternes interesse i trafik- og forbrugerpolitiske spørgsmål. FDM arbejder for at fremme trafiksikkerheden og en del af dette arbejde foregår på internationalt plan i tæt samarbejde med de øvrige landes bilklubber. FDM driver endvidere test og bilsyn, køretekniske anlæg, vejhjælp, forsikringsselskab og har rejsebureauer over hele Danmark.