Business Unit Manager, FDM Jyllandsringen

Forretningsudvikling, forandringsledelse samt drift og optimering.
FDM Jyllandsringen

FDM Jyllandsringen er Danmarks største racerbane/køretekniske anlæg med et areal på over 63 hektar. De omkringliggende faciliteter og lokaler har i 2019 gennemgået en totalrenovering og ses i dag som et af nordens flottest anlæg, som skaber unikke rammer for både for motorsporten og andre kommercielle events.

Med reference til Divisionschefen får du overordnet P&L ansvar for FDM Jyllandsringen og bliver ansvarlig for at realisere FDM Jyllandsringens kommercielle potentiale.

Du bliver ansvarlig for en forretning, der omfatter undervisning af køreskoleelever, motorsportsevents og racerløb, test af biler og forskelligartede events. Afgørende bliver, at du kan tænke ud af boksen og har evnen til at transformere FDM Jyllandsringen til et moderne eventhus, forløse det kommercielle potentiale og herunder skabe synlighed i markedet.

Med 9 dedikerede medarbejdere i direkte reference, samt et større antal timelønnede, som bookes efter behov, er det vigtigt, at du er en troværdig leder med naturlig gennemslagskraft, som får medarbejderne med på rejsen. Du skal udvikle og sætte fremtidens hold og skabe en veldrevet organisation, som stråler af kommercielt mindset, effektivt samarbejde og arbejdsglæde.

Du optimerer forretningsgange og sikre lønsomhed i alle aktiviteter, og du deltager i salgsarbejde og ikke mindst, er du synlig i dagligdagen. Du formår at håndtere mange forskellige samarbejdspartnere og interessenter, og du opbygger naturligt et stort netværk.

Stort drive, ledelse, forretningsudvikling og drift

Du har arbejdet med oplevelsesøkonomi fra fx konference, hoteldrift, messecenter eller lignende, hvor du er vant til at se tingene fra et kommercielt perspektiv fra kundens side.

Du har solid erfaring med at lede og udvikle dit team samt erfaring med projektledelse, som sikrer, at du kan udtænke og lede forandrings-, optimerings- og udviklingsprojekter.

Du har et stort drive, er analytisk, har stærk proces- og forretningsforståelse, som gør dig i stand til at se helheden, optimere forretningsgange, og sikre lønsomheden. Du bevarer overblikket i helikopteren, men er heller ikke bange for at tage fat i detaljen og løfte i flok når nødvendigt.

Du er samarbejdsorienteret og eksekverer projekter effektivt og handlekraftigt. Du er nysgerrig, nytænkende og initiativrig og har den nødvendige vision og gennemslagskraft til at skabe forandringer og er ikke bange for at udfordre.

Du tilbydes det økonomiske og forretningsmæssige ansvar i en spændende vækst-case, hvor du får mulighed for at skabe synlige resultater.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Research Consultant Majbrit Andersen på 2628 3821

Stillingen skal søges hos Hansen Toft – Søg jobbet her

FDM Jyllandsringen

FDM Jyllandsringen er ejet af interesseorganisationen FDM. Aktiviteterne på FDM Jyllandsringen er mangeartede og tæller bl.a. undervisning af køreskoleelever, køretekniske kurser til bil og motorcykel, motorsportsevents, motorløb og træning, test af biler og motorcykler samt mange forskelligartede firmaarrangementer. Det er FDM Jyllandsringens formål at højne trafiksikkerheden og skabe bedre bilister og motorcyklister.