Butiksmedhjælper til FDMs testcenter i Hillerød, Lyngby eller Ballerup

Kan du give en god kundeservice og er du nysgerrig på autobranchen? Trives du samtidig med en varieret arbejdsdag, hvor der er både tempo og højt humør? Så er det dig der skal søge stillingen som Butiksmedhjælper til vores testcentre i Hillerød, Lyngby eller Ballerup.
Butiksmedhjælper

Som Butiksmedhjælper hos FDM Test og Bilsyn er det din primære opgave, at tage godt imod vores kunder i testcentrene. De har f.eks. brug for hjælp til indlevering eller udlevering af deres bil i forbindelse med syn, hjælp til at afhente deres leasingbil, brug for at høre mere om produkter der er blevet omtalt i det seneste nummer af Motor (FDMs medlemsblad), eller købe miljømærkater til ferien. Uanset deres behov, er det din fornemmeste opgave at hjælpe dem godt videre.

En alsidig stilling i et godt arbejdsmiljø

Som Butiksmedhjælper hos FDM vil du få et varierende og spændende arbejde. Du vil blive en del af et team med testassistenter og en centerleder, hvor stemningen er præget af engagement, tempo og højt humør. Det forventes, at du er med til at skabe og opretholde et godt arbejdsmiljø med kollegaerne, og du vil naturligvis få en grundig oplæring til jobbet. Dine opgaver vil være mangeartede, men du vil bl.a. få ansvaret for at:

 • Tage godt imod kunder og medlemmer når de kommer ind ad døren
 • Rådgive kunder og medlemmer omkring FDMs produkter og serviceydelser
 • Sælge butiksvarer og motorvejsmærkater
 • Medlemstegning, for kunder som kan have glæde af et FDM medlemskab
 • Sikre modtagelse og udlevering af nøgler
 • Følge med i det der skrives i Motor (FDMs medlemsblad), da flere af vores medlemmer referer hertil
 • Diverse ad-hoc opgaver

Om dig

Det vigtigste for os, er at du giver en god kundeservice, og at du har en nysgerrighed og lyst til at lære autobranchen bedre at kende.
Det er en fordel hvis du allerede har kendskab til autobranchen eller hvis du har erfaring med at stå i butik.


Ellers ser vi meget gerne, at du:

 • Er rolig og kan bevare overblikket – også hvis der er flere kunder i kø
 • Er struktureret og har orden i papirerne
 • Er service- og salgsorienteret
 • Er imødekommende og kan tale med mange forskellige mennesker
 • Er fortrolig med IT på brugerniveau
 • Kan arbejde selvstændigt
 • Trives i en hverdag med tempo, god energi og en uformel tone

Vi tilbyder

Et spændende job i et godt arbejdsmiljø og med en god oplæring. Du bliver en del af et fagligt fællesskab, hvor du kan søge sparring med andre testassistenter og blive klogere på faget, som du skal yde kundeservice i. Vi er en arbejdsplads, hvor trivsel vægtes højt og hvor vi bl.a. har jævnlige trivselsmålinger, fordi det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt når de går på arbejde.

Yderligere information

Grundet ferie behandler vi ansøgningerne i uge 32, hvorefter vi vil indkalde til samtale. Tiltrædelse er hurtigst muligt herefter.

Har du spørgsmål til jobbet eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte driftsleder Brian Uldal på tlf. 45 27 07 76 mellem kl. 8-16 på hverdage, men bemærk, at han er på ferie og derfor utilgængelig i uge 29, 30 og 31.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning. Bemærk vi modtager kun ansøgninger via den elektroniske ansøgningsformular.

Læs mere om FDM på www.fdm.dk

Om FDM

FDM varetager bilisternes interesse og arbejder for, at det er en positiv oplevelse at være bilist. Vores arbejde tager udgangspunkt i værdierne viden, troværdighed, aktiv holdning og dynamik. Vi er 300 medarbejdere fordelt på 30 adresser i hele landet. Hovedkontoret er placeret i Lyngby.

FDM er med 269.000 husstande som medlemmer Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation. FDM yder juridisk og teknisk bistand i sager omkring biler og trafik og varetager bilisternes interesse i trafik- og forbrugerpolitiske spørgsmål. FDM arbejder for at fremme trafiksikkerheden og en del af dette arbejde foregår på internationalt plan i tæt samarbejde med de øvrige landes bilklubber. FDM driver endvidere test og bilsyn, køretekniske anlæg, vejhjælp, forsikringsselskab og har rejsebureauer over hele Danmark.