Centerleder til FDM Århus

Har du en solid erfaring som automekaniker, en stærk bilfaglighed og mod på ledelse? - Så er du måske den nye centerleder på vores testcenter i Århus?
Centerleder Århus

FDM test og bilsyn har 21 centre fordelt over hele landet, hvor vi tester og syner biler efter FDM høje kva­litetstandarder. FDM er en dynamisk organisation, hvor der hele tiden sker nye og spændende ting - og hvor der er kort fra tanke til handling. Centerlederne har stor indflydelse på at drive denne udvikling ved konstant at nytænke og effektivere arbejdsgange og ikke mindst motivere medarbejdere på vores forandringsrejse.

FDM Test og Bilsyn i Århus er et af vores største centre og du vil få ledelsesansvar for 10 medarbejdere og ansvaret for den daglige planlægning. Din primære arbejdsopgave bliver at sikre høj kvalitet og en effektiv daglig drift på testcentret med alt, hvad det indebærer i forhold til økonomi og ledelse.

En typisk dag byder på:

 • Gennemgang af leasingbiler
 • Hjulskifte 
 • Kontrol af rust, lygter og bremser
 • Daglig kontakt og rådgivning af medlemmer omkring FDMs produkter og serviceydelser
 • Salg af butiksvarer og motorvejsmærkater
 • Diverse ad hoc opgaver fx kontering af faktura

Du referer til Driftchefen og vil ca. 3 gange om året skulle deltage i centerledermøder og derudover er der løbende uddannelse.  

Om Afdelingen

På testcenteret i Århus er der 5 testassistenter, 2 butiksmedarbejdere og 3 timelønnenede medarbejdere. Afdelingen indgår i et netværk af 21 andre FDM test og bilsyn værksteder fordelt over hele landet, hvor vi tester og syner biler i henhold til FDM's høje kva­litetsstandarder. Der er ca. 60 medarbejdere i hele Test og bilsyn, så du indgår i en del af et stort fagligt netværk og får desuden support fra vores hovedkontor i Lyngby. Som centerleder deltager du i et ugentligt Skype-møde med de andre centerledere, hvor du har mulighed for at vidensdele med dine kollegaer - ligesom du kan udveksle viden og erfaring fra vores team af tekniske rådgivere, der rådgiver FDM medlemmer om alt fra bilkøb til værkstedsregninger.

Om dig

Du er uddannet automekaniker med nogle års erfaring og at du et højt niveau af bilfaglighed. Har du suppleret med en synsuddannelse vil være en fordel, men ikke et krav. Du vil få en grundig oplæring til jobbet på vores testcenter, så det du ikke kan, skal vi nok lære dig. Da du skal lede et større team er det vigtigt, at du har personlig gennemslagskraft og forstår at motivere dine medarbejdere.

Derudover leder vi efter en kandidat med følgende kvalifikationer: 

 • Du har ledelseserfaring fra tidligere job
 • Du har erfaring med og brænder for moderne bilteknologi
 • Du har eventuelt erfaring som service- eller teknisk rådgiver
 • Du har meget gerne kendskab til Bosch udstyr, som vi bruger i det daglige arbejde
 • Du er service- og salgsorienteret så vores kunder får den bedste oplevelse
 • Du er fortrolig med IT og er god til at sætte dig ind i diverse systemer
 • Du kan arbejde selvstændigt og i perioder håndtere mange bolde i luften

Vi tilbyder

En selvstændig og udfordrende stilling, hvor der altid er nok at lave, en attraktiv løn i henhold til vores overenskomst med Dansk Metal og naturligvis løbende efteruddannelse.

Yderligere information

Tiltrædelse hurtigst muligt efter aftale.

Har du spørgsmål til jobbet eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte driftsleder Brian Uldal på tlf. 20 22 43 28 mellem 8-16 på alle hverdage (ferie i uge 30-32)

Vi behandler ansøgningerne løbende og modtager kun ansøgninger via den elektroniske ansøgningsformular.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning hurtigst muligt.

Om os
FDM varetager bilisternes interesse og arbejder for, at det er en positiv oplevelse at være bilist. Vores arbejde tager udgangspunkt i værdierne viden, troværdighed, aktiv holdning og dynamik. Vi er ca. 300 medarbejdere fordelt på 30 adresser i hele landet. Hovedkontoret er placeret i Lyngby.

FDM er med 237.000 husstande som medlemmer Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation. FDM yder juridisk og teknisk bistand i sager omkring biler og trafik og varetager bilisternes interesse i trafik- og forbrugerpolitiske spørgsmål. FDM arbejder for at fremme trafiksikkerheden og en del af dette arbejde foregår på internationalt plan i tæt samarbejde med de øvrige landes bilklubber. FDM driver endvidere test og bilsyn, køretekniske anlæg, vejhjælp og har rejsebureauer over hele Danmark.