eCommerce Manager

Er SEM, SEO, CTR, ROAS og CRO begreber, der gør det sjovt for dig at gå på arbejde? Kan du sikre relevant trafik til fdm.dk og en høj konverteringsrate? Og bruger du dine indsigter til at inspirere til nye initiativer inden for digital markedsføring? Så er du måske lige den, vi søger til vores Marketing- og Salgsafdeling i Lyngby.
eCommerce Manager

FDM er Danmarks største forbruger- og interesseorganisation, og vores fokus er at skabe de bedste betingelser for (mo)bilister i Danmark. Alt vi gør, tager afsæt i (mo)bilisternes behov, uanset om man ønsker at eje, leje, lease eller dele sin bil, og uanset hvilket drivmiddel man foretrækker. FDMs opgave er at sikre værdiskabelse for medlemmerne i hele kunderejsen.

Om jobbet
Som vores nye eCommerce Manager bliver det din opgave at skabe trafikken til fdm.dk på tværs af platforme og øge interessen for vores produkter og services. Du skal skabe dybe indsigter omkring digital performance og inspirere til nye initiativer indenfor digital markedsføring.

Helt konkret indeholder jobbet følgende opgaver:

 • Varetage, monitorere og skabe relevant trafik til fdm.dk via betalt annoncering
 • Definere og eksekvere strategier for betalt søgemaskineannoncering
 • Hands-on håndtering og optimering af PPC-kampagner (primært SEM og SoMe)
 • Udvikling og test af nye kampagner og strategier
 • Analysere datasæt og omsætte dem i nye tiltag
 • Udarbejde keywordanalyse og skabe relevante annoncer
 • Optimere trafik ift. indholdet og sikre relevante besøg på fdm.dk, der konverterer
 • Være en del at et tværorganisatorisk team, med fokus på optimering af indhold og konverteringsrate på fdm.dk, herunder A/B splitteste budskaber og sammenligne performance på forskellige trafikkilder
 • Identificere hvilke kanaler, der bedst matcher de forskellige touch points i forbrugerrejsen - fra awareness til salg.
 • Analysere og give input til udvikling af den digitale brugeroplevelse
 • Rapportere på performance/KPIer
 • Løbende identifikation og evaluering af nye teknologier og muligheder
 • Udvikling af digitale værktøjer, metoder, best practice mv. sammen med afdelingen

Du får stor frihed til selv at præge din rolle og byde ind med det, du mener, der skal til for at lykkes. Du vil få et tæt parløb med vores øvrige marketing- og salgsteam, samt vores digitale specialister, områdechefer og fastholdelsesspecialister.

Om dig
Vi forestiller os, at du har en længerevarende uddannelse inden for eksempelvis markedsføring, kommunikation eller IT kombineret med praktisk erfaring fra en marketingorganisation eller bureau.

Du skal mestre Google Ads og Google Analytics, bruge rapporteringsværktøjer som Google Data Studio og Klipfolio samt have kendskab til Google Tag Manager, Facebook annoncering samt shopping engines som Google Shopping og Pricerunner.

Derudover er det vigtigt at du:

 • Har indgående kendskab til dynamikker og drivere ved Search marketing
 • Er analytisk og formår at skabe problemidentifikation vha. Google Analytics
 • Kan bygge intuitive dashboards på baggrund af GA-data
 • Har forretningsforståelse og et kommercielt mindset
 • Er nysgerrig på nye initiativer og teknologier inden for feltet
 • Du er proaktiv, har gennemslagskraft og har højt humør

Vi tilbyder
Vi tilbyder dig et job inden for et område i rivende udvikling og som derfor vil byde på mange spændende udfordringer.

Du bliver en del af et stærkt og meget bredt fagligt miljø. Fælles for os er, at vi er drevet af hele tiden at blive bedre og brænder for at yde det bedste for vores medlemmer. Tonen er uformel og humøret højt. Der er en stor grad af frihed under ansvar i forhold til udførelse af opgaver, og vi lægger stor vægt på videndeling og på at skabe resultater i fællesskab.

I FDM vægter vi fleksibilitet og trivsel højt, og der er mulighed for både at tilgodese arbejds- og familieliv. Vi tilbyder en lønpakke, som matcher dine kvalifikationer, inklusiv pensions- og gruppelivsordning samt sundhedsforsikring.

Du får selvfølgelig også et medlemskab af FDM, der giver gode rabatter på alt fra olieskift til rustbeskyttelse samt rejser med FDM travel. Derudover har du mulighed for at melde dig ind i FDM Team, som løbende afholder bl.a. medarbejderarrangementer, spiller fodbold, og som giver adgang til vores motionsrum.

Vi holder til i moderne, nyrenoverede lokaler tæt på Lyngby centrum, hvor vi i lyse, åbne kontorer hver dag nyder godt af bl.a. en attraktiv frokostordning, der er højt værdsat.

Yderligere information
Har du spørgsmål til jobbet eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Marketingchef, Anders Brendstrup på tlf.nr.: 42 12 42 32.

Vi behandler ansøgningerne løbende og modtager kun ansøgninger via den elektroniske ansøgningsformular.

Vi forventer tiltrædelse den 1. august, og vi glæder os meget til at modtage din ansøgning.

FDM som arbejdsplads: