Faglig stærk Solution Architect, med flair for at tænke end-to-end

Brænder du for at understøtte og løse spændende, nye og tværgående digitaliseringsprojekter? Kan du bidrage med høj teknisk kunnen og trives du med samtidig at skulle samarbejde og skabe engagement på tværs af en organisation? Og vil du være i en stilling, hvor du vil få medbestemmelse og frihed under ansvar? Så er det dig der skal søge vores nye stilling som Solution Architect til vores IT-afdeling i FDM.
Solution Architect

Vi har netop opgraderet vores forretningsapplikationer til nyeste version og er klar til at igangsætte flere digitaliseringsprojekter på den nye platform, som giver os nye spændende digitaliserings-muligheder. Derfor søger vi en faglig stærk Solution Architect, som kan understøtte vores projektledere, så projekterne kommer sikkert i havn.

Du bliver en del af vores IT-afdeling, som har en meget central rolle i FDM, så du vil have en bred berøringsflade i organisationen og få en hovedrolle i videreudviklingen af FDMs IT-arkitektur. Du vil opleve en stor grad af selvbestemmelse i forhold til, hvordan du udfører opgaverne, og få frihed under ansvar. Selvom du forventes at arbejde selvstændigt i din opgaveløsning, vil der også være rig mulighed for sparring, bl.a. hos afdelingens anden Solution Architect, Senior Udvikler og Projektledere, samt din kommende leder.

Om stillingen

Du vil du være med til at definere retningen for FDM’s nye integrationsplatform, som er baseret på Microsoft Azure Serverless. FDM har et modent Azure setup og et stærkt fokus på cloud inden for Microsoft. FDM har inden for det sidste år introduceret DevOps i organisationen, herunder Continuos Integration, og man forventer, at denne del vil fylde mere og mere, når man rykker over på de nye systemer i organisationen. FDM har nu et behov for at styrke integration teamet med en arkitekt som ikke er bange for selv at rulle ærmerne op. Så har du flair for kravafklaring og stadigvæk gerne vil være hands-on og beskæftige dig med de nyeste Azure technologier, så som Azure functions, servicebus, event grid, cosmos, api mangement og skrive noget fedt kode så er FDM stedet for dig.

Dine ansvarsområder vil være at udforme integrations platformens microservices i sammen arbejde med vores integration lead og vores eksterne udviklere samtidig med, at du sikrer, at den bliver integreret korrekt i henhold til den allerede eksisterende infrastruktur hos FDM.

I FDM har vi fokus på dynamikken i vores teams, derfor er det vigtigt at man som arkitekt kan og har lyst være en del af implementeringen af vores projekter og dermed også kan tage teten og selv skrive koden.

Dine ansvarsområder vil blandt andet være at: 

 • Ansvar og kontaktperson for vores Offshore Team i Pakistan
 • Design- og kravafklaring af nye integrationer
 • Bidrage med viden og løsninger i forbindelse med projekterne
 • Bidrage til overordnet arkitekturdesign for integrationsplatformen
 • Del implementering af det projekt man har designet
 • Opbygge et solidt og fleksibelt drift-setup
 • Vidensindsamling i organisationen

Om dig

For os er det ikke afgørende, hvilken uddannelsesmæssig baggrund du har. Mere centralt er det, at du har erfaring med opbygning af integrationer og microservices, at du har god forretningsforståelse og at du trives i arbejdet med blended sourcing. Det er også vigtigt, at du som person har stor gennemslagskraft, hvor du tager ansvar og ejerskab for dine opgaver, samtidig med at du kan samarbejde bredt og skabe engagement på tværs af organisationen.

Derudover ser vi meget gerne, at du:

 • Har flair for Azure cloud og serverless
 • Har flair for .net core og C#
 • Har god forståelse for REST Api’er, OAuth og swagger
 • Erfaring med arbejde på MS Azure er en fordel, da platformen hos FDM er baseret på denne arkitektur
 • Erfaring med arkitektur eller indsigt i arkitektur er en fordel
 • Ikke er bange for selv at tage fat, når det kræves
 • At du arbejder struktureret og systematisk
 • At du motiveres af at arbejde helhedsorienteret og med øje for resultatet

Om afdelingen

IT-divisionen består af ca. 30 personer på kontoret i Lyngby samt 2 offshore udviklingsteams, der arbejder med hele paletten fra drift og infrastruktur til applikationsudvikling, digitalisering og projektledelse. IT-divisionen dækker helt fra medlemsvendte applikationer til de underliggende forretningsapplikationer og integrationer til alle vores partnere.
Vi lægger stor vægt på videndeling, en løsningsorienteret tilgang til opgaverne og har en åben, uformel og direkte omgangstone, hvor humøret er højt og hverdagen er præget af, at vi er sat i verden for at skabe værdi.

Vi tilbyder

I FDM bliver du en del af et stærkt og meget forskelligartet fagligt miljø, som spænder over jurister, journalister, lobbyister, rejsespecialister, kundeservicemedarbejdere, teknikere og mekanikere for ikke at nævne de kommercielle roller og klassiske stabsfunktioner. Fælles for os alle er, at vi er drevet af hele tiden at blive bedre og brænder for at yde det bedste for vores medlemmer. Tonen er uformel og humøret som regel højt.

Som arbejdsplads vægter vi fleksibilitet og trivsel højt, og der er mulighed for både at tilgodese arbejds- og familieliv. Vi tilbyder en lønpakke, som matcher dine kvalifikationer og erfaring, inklusiv pensions- og gruppelivsordning samt helbredsforsikring. Du får selvfølgelig også et medlemskab af FDM. Derudover har du mulighed for at melde dig ind i vores personaleforening FDM Team, som løbende afholder medarbejderarrangementer, spiller fodbold, og som giver adgang til vores motionsrum.

Vi holder til i moderne, nyrenoverede lokaler tæt på Lyngbys centrum, hvor vi i lyse, åbne kontorer hver dag nyder godt af bl.a. kvalitetskaffe, og vores køkken, der sørger for varieret mad til frokost.

Yderligere information

Vi forventer tiltrædelse snarest muligt. Har du spørgsmål til jobbet eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Integration & Development Manager Kristian Gundry på 91 17 68 10 eller kgn@fdm.dk

Vi behandler ansøgningerne løbende og modtager kun ansøgninger via den elektroniske ansøgningsformular.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning snarest.

Om os

FDM varetager bilisternes interesse og arbejder for, at det er en positiv oplevelse at være bilist. Vores arbejde tager udgangspunkt i værdierne viden, troværdighed, aktiv holdning og dynamik. Vi er 300 medarbejdere fordelt på 30 adresser i hele landet. Hovedkontoret er placeret i Lyngby.

FDM er med 260.000 husstande som medlemmer Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation. FDM yder juridisk og teknisk bistand i sager omkring biler og trafik og varetager bilisternes interesse i trafik- og forbrugerpolitiske spørgsmål. FDM arbejder for at fremme trafiksikkerheden og en del af dette arbejde foregår på internationalt plan i tæt samarbejde med de øvrige landes bilklubber. FDM driver endvidere test og bilsyn, køretekniske anlæg, vejhjælp, forsikringsselskab og har rejsebureauer over hele Danmark.