Faglig stærk Solution Architect til FDM

Brænder du for at løse spændende tværgående digitaliseringsprojekter og bidrager du med høj teknisk kunnen? Trives du med at samarbejde og skabe engagement i organisationen, og vil du arbejde med frihed under ansvar? Så er det dig der skal søge vores nyoprettede stilling som Solution Architect til vores IT-afdeling i FDM.
Solution Architect

Vi har netop opgraderet vores forretningsapplikationer til nyeste version og er klar til at igangsætte flere nye og spændende digitaliseringsprojekter. Derfor udvider vi teamet og søger endnu en faglig stærk Solution Architect, som skal være med til at sikre, at projekterne kommer sikkert i havn.

Du bliver en del af vores IT-afdeling, hvor du vil have en bred berøringsflade i organisationen og få en hovedrolle i videreudviklingen af vores IT-arkitektur. Du vil opleve en stor grad af selvbestemmelse i forhold til hvordan du udfører opgaverne, og få frihed under ansvar. Samtidig vil der også være rig mulighed for sparring, bl.a. hos afdelingens andre Solution Architects, Senior Udvikler og Projektledere, samt din kommende leder.

Om stillingen

Som Solution Architect vil du være med til at definere retningen for FDMs nye integrationsplatform, som er baseret på Microsoft Azure Serverless. FDM har et modent Azure setup og et stærkt fokus på cloud inden for Microsoft. Inden for det sidste år har vi introduceret DevOps i organisationen, herunder Continuos Integration, og vi forventer, at denne del vil fylde mere og mere, når man rykker over på de nye systemer i organisationen.

FDM har nu et behov for at styrke integrationteamet med en arkitekt, som ikke er bange for selv at rulle ærmerne op. Så har du flair for kravafklaring og vil du stadigvæk gerne være hands-on og beskæftige dig med de nyeste Azure technologier, såsom Azure functions, servicebus, event grid, cosmos, api mangement og skrive noget fed kode, så er FDM stedet for dig.

I FDM har vi fokus på dynamikken i vores teams, og derfor er det vigtigt, at du som arkitekt både kan og har lyst til, at være en del af implementeringen af vores projekter og dermed også selv kan skrive koden. Du vil f.eks. skulle udforme integrationsplatformens microservices i samarbejde med vores integration lead og vores eksterne udviklere, og sikre, at den bliver integreret korrekt i henhold til den allerede eksisterende infrastruktur hos FDM.

Derudover vil dine opgaver bl.a. være at: 

 • Være kontaktperson for vores Offshore Team i Pakistan
 • Designe- og kravafklare nye integrationer
 • Bidrage med viden og løsninger i forbindelse med projekterne
 • Bidrage til overordnet arkitekturdesign for integrationsplatformen
 • Deltage i implementeringen af det projekt man har designet
 • Opbygge et solidt og fleksibelt drift-setup
 • Vidensindsamling i organisationen

Om dig

For os er det ikke afgørende, hvilken uddannelsesmæssig baggrund du har. Mere centralt er det, at du har erfaring med opbygning af integrationer og microservices, at du har god forretningsforståelse og at du trives i arbejdet med blended sourcing. Det er også vigtigt, at du som person har stor gennemslagskraft, hvor du tager ansvar og ejerskab for dine opgaver, samtidig med at du kan samarbejde bredt og skabe engagement på tværs af organisationen.

Derudover ser vi meget gerne, at du:

 • Har flair for Azure cloud og serverless
 • Har flair for .net core og C#
 • Har god forståelse for REST Api’er, OAuth og swagger
 • Erfaring med arbejde på MS Azure er en fordel, da platformen hos FDM er baseret på denne arkitektur
 • Erfaring med arkitektur eller indsigt i arkitektur er en fordel
 • Ikke er bange for selv at tage fat, når det kræves
 • At du arbejder struktureret og systematisk
 • At du motiveres af at arbejde helhedsorienteret og med øje for resultatet

Om afdelingen

IT-divisionen består af ca. 30 personer på kontoret i Lyngby samt 3 offshore udviklingsteams, der arbejder med hele paletten fra drift og infrastruktur til applikationsudvikling, digitalisering og projektledelse. IT-divisionen dækker helt fra medlemsvendte applikationer til de underliggende forretningsapplikationer og integrationer til alle vores partnere.
Vi lægger stor vægt på videndeling, en løsningsorienteret tilgang til opgaverne og har en åben, uformel og direkte omgangstone, hvor humøret er højt og hverdagen er præget af, at vi er sat i verden for at skabe værdi.

Vi tilbyder

I FDM bliver du en del af et stærkt og meget forskelligartet fagligt miljø, som spænder over jurister, journalister, lobbyister, rejsespecialister, kundeservicemedarbejdere, teknikere og mekanikere for ikke at nævne de kommercielle roller og klassiske stabsfunktioner. Fælles for os alle er, at vi er drevet af hele tiden at blive bedre og brænder for at yde det bedste for vores medlemmer. Tonen er uformel og humøret som regel højt.

Som arbejdsplads vægter vi fleksibilitet og trivsel højt, og der er mulighed for både at tilgodese arbejds- og familieliv. Vi tilbyder en lønpakke, som matcher dine kvalifikationer og erfaring, inklusiv pensions- og gruppelivsordning samt helbredsforsikring. Du får selvfølgelig også et medlemskab af FDM. Derudover har du mulighed for at melde dig ind i vores personaleforening FDM Team, som løbende afholder medarbejderarrangementer, spiller fodbold, og som giver adgang til vores motionsrum.

Vi holder til i moderne, nyrenoverede lokaler tæt på Lyngbys centrum, hvor vi i lyse, åbne kontorer hver dag nyder godt af bl.a. kvalitetskaffe, og vores køkken, der sørger for varieret mad til frokost.

Yderligere information

Vi forventer tiltrædelse snarest muligt. Har du spørgsmål til jobbet eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Integration & Development Manager Kristian Gundry på 91 17 68 10 eller kgn@fdm.dk

Vi behandler ansøgningerne løbende og modtager kun ansøgninger via den elektroniske ansøgningsformular.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning snarest.

Om os

FDM varetager bilisternes interesse og arbejder for, at det er en positiv oplevelse at være bilist. Vores arbejde tager udgangspunkt i værdierne viden, troværdighed, aktiv holdning og dynamik. Vi er 300 medarbejdere fordelt på 30 adresser i hele landet. Hovedkontoret er placeret i Lyngby.

FDM er med 269.000 husstande som medlemmer Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation. FDM yder juridisk og teknisk bistand i sager omkring biler og trafik og varetager bilisternes interesse i trafik- og forbrugerpolitiske spørgsmål. FDM arbejder for at fremme trafiksikkerheden og en del af dette arbejde foregår på internationalt plan i tæt samarbejde med de øvrige landes bilklubber. FDM driver endvidere test og bilsyn, køretekniske anlæg, vejhjælp, forsikringsselskab og har rejsebureauer over hele Danmark.