Forretningsanalytiker til transformation i FDM

Brænder du for at være en vigtig spiller i opbygningen af et datalandskab, der bliver afgørende for vores måde at drive forretning på? Trives du med gennem rapporter at skabe indsigt og med opsøgende dialog at understøtte forretningen i at træffe værditilførende beslutninger? Så er det dig, der skal søge den nyoprettede stilling i vores økonomiafdeling.
Forretningsanalytiker

Vi er netop nu i gang med transformation af både vores it-landskab og vores økonomifunktion, og vi søger derfor en forretningsanalytiker, som vil være med til at udvikle begge dele.

Du bliver en del af vores økonomiafdeling på 15 personer, som er i gang med en spændende udvikling fra traditionelt bogholderi til moderne økonomifunktion. Vi har en vision om at være den naturlige sparringspartner, der konsulteres, før beslutninger tages. Du vil blive tilknyttet det fem personer store business partnering team, som er forholdsvis nyetableret og under fortsat udvikling. Du bliver således en del af et team, der understøtter hinanden i en fælles udvikling og med lige dele vægt på professionalisme og positiv stemning.

Om jobbet

Som en del af it-transformationen etableres et nyt Data Warehouse (DWH) baseret på den nyeste Azure teknologi med SQL-databaser. Til visualisering og rapportering kommer vi til at anvende Power BI.

Vi søger derfor en DWH forretningsanalytiker, der kan inspirere og vise mulighederne ved brug af data og BI samt sikre, at vi får det optimale ud af vores løsninger. Du får mulighed for at udvikle og sætte dit præg på vores DWH-strategi og vil stå for at videreudvikle og vedligeholde intern taksonomi. Med din hjælp og bidrag skal vi bruge DWH til at kvalificere rapportering af nøgletal, økonomistyring samt underbygge beslutninger om forretningsudvikling, ligesom vi løbende skal kunne udarbejde og vedligeholde datasæt, workspaces og rapporter.

Du skal være med til at skabe og drive forandringen og være villig til at tage ejerskab, bl.a. gennem intern træning, dialog med interne kunder og kommunikation med slutbrugerne. Du vil desuden sparre med eksterne konsulenter og udarbejde kravspecifikationer.

Om dig

Du kommer til at være vores in-house DWH-specialist, og du skal derfor have en vis erfaring med teknologiske platforme som Microsoft SQL server, SQL Server Integration Services, Master Data Services, Azure Data platform og Power Automate. Du behersker desuden frontend- og analyseværktøjerne Power BI og Excel samt metoderne ETL og Data Warehousing (gerne Kimball).

Du får dit helt eget ansvarsområde, og det er derfor vigtigt, at du er produktiv samt arbejder selvstændigt, struktureret og er pligtopfyldende. Du bliver rollemodel for best practice indenfor DWH, og det er derfor en del af dit DNA at følge procedurer og være omhyggelig.

Der er indledningsvis en del træning af slutbrugere, hvorfor det er en fordel, hvis du har erfaring med undervisning og formidling af tekniske emner. Jobbet vil dog til stadighed indebære dialog med mange interessenter i organisationen, og du er derfor både udadvendt og servicemindet og evner at kommunikere til forskellige målgrupper. Og vigtigst af alt: Du fastholder et positivt syn – også når der er travlt.

Vi tilbyder

I FDM bliver du en del af et stærkt og meget forskelligartet fagligt miljø, som spænder over jurister, journalister, lobbyister, rejsespecialister, kundeservicemedarbejdere, teknikere og mekanikere for ikke at nævne de kommercielle roller og klassiske stabsfunktioner. Fælles for os alle er, at vi er drevet af hele tiden at blive bedre og brænder for at yde det bedste for vores medlemmer. Tonen er uformel og humøret som regel højt.

Som arbejdsplads vægter vi fleksibilitet og trivsel højt, og der er mulighed for både at tilgodese arbejds- og familieliv. Vi tilbyder en lønpakke, som matcher dine kvalifikationer og erfaring, inklusiv pensions- og gruppelivsordning samt helbredsforsikring. Du får selvfølgelig også et medlemskab af FDM. Derudover har du mulighed for at melde dig ind i vores personaleforening FDM Team, som løbende afholder medarbejderarrangementer, spiller fodbold, og som giver adgang til vores motionsrum.

Vi holder til i moderne, nyrenoverede lokaler tæt på Lyngbys centrum, hvor vi i lyse, åbne kontorer hver dag nyder godt af bl.a. kvalitetskaffe, og vores køkken, der sørger for varieret mad til frokost.

Yderligere information

Vi behandler ansøgningerne løbende og modtager kun ansøgninger via den elektroniske ansøgningsformular. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Har du spørgsmål til jobbet eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte økonomichef Allan Munk på telefon 45 27 07 28.

Vi forventer tiltrædelse senest 1. september 2021, gerne tidligere.

Om os

FDM varetager bilisternes interesse og arbejder for, at det er en positiv oplevelse at være bilist. Vores arbejde tager udgangspunkt i værdierne viden, troværdighed, aktiv holdning og dynamisk. Vi er små 300 medarbejdere fordelt på 28 adresser i hele landet. Hovedkontoret er placeret i Kongens Lyngby.

FDM er med 254.000 husstande som medlemmer Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation. FDM yder juridisk og teknisk bistand i sager omkring biler og trafik og varetager bilisternes interesse i trafik- og forbrugerpolitiske spørgsmål. FDM arbejder for at fremme trafiksikkerheden og en del af dette arbejde foregår på internationalt plan i tæt samarbejde med de øvrige landes bilklubber. FDM driver endvidere test og bilsyn, køretekniske anlæg, vejhjælp, forsikringsselskab og har rejsebureauer over hele Danmark.