Juridisk assistent til FDM Juridisk Rådgivning

Brænder du for at rådgive andre til at stå bedre juridisk? Vil du under kontinuerlig sparring udvikle dine kommunikationsevner og juridiske faglighed, og ønsker du ansvar allerede inden du bliver jurist? Så har vi det perfekte studiejob til dig!
Juridisk assistent til FDM Juridisk Rådgivning

Som juridisk assistent hos FDM skal du selvstændigt rådgive vores medlemmer indenfor en bred forbrugeretlig pallette - herunder særligt køberet, generel aftaleret, erstatningsret, forsikringsret, leasing, finansiering, færdselsret, parkering mm. Du får altså rig lejlighed til at bruge din viden i praksis.

Du vil indgå i vores fagligt stærke afdeling bestående af 7 jurister/advokater samt ca. 15-18 andre jurastuderende. Vi arbejder i lyse og åbne kontorer i Lyngby og arbejder som ét stort hold. Vi løfter i flok og har en uformel og humoristisk omgangstone.

Lidt om dig

Du læser på sidste halvdel af bacheloren af Cand.merc.(jur.) eller Cand.jur. Du er glad for at læse jura og har et højt fagligt niveau. Samtidig er du god til at omsætte din faglige viden til et sprog, som andre kan forstå. Du er drevet af et ønske om at hjælpe andre og gøre en forskel. Du skriver og taler et fejlfrit dansk, og kan du andre sprog, er det kun en fordel.

Vi tilbyder

Et lærerigt og studierelevant job med fokus på høj faglig viden, herunder:

  • Et trinvist oplæringsforløb med fokus på opbygning af faglig viden, formidling og en gradvis indføring i selvstændig sagsbehandling
  • Kontinuerlig faglig udvikling og deltagelse på FDM’s Juridiske Akademi (anerkendt obligatorisk efteruddannelse for advokater)
  • Mulighed for faglig sparring i forbindelse med dit studie, fx ved specialeskrivning
  • Fleksibel arbejdstid på ca. 15 timer fordelt på to dage om ugen

Derudover har vi træningsfaciliteter, en aktiv medarbejderforening, der arrangerer masser af sjove aktiviteter og fester, og så nyder vi godt af en lækker kantineordning og rigtig god kaffe.

Yderligere information

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Lennart Fogh på tlf. 23 69 45 77 i perioden fra den 21. til den 30. december 2020 og jurist Kristina Weile på tlf. 45 27 02 efter den 1. januar 2021.

Vi håber på tiltrædelse hurtigst muligt og behandler derfor ansøgningerne løbende. Så skynd dig at sende en ansøgning med et par ord om dig selv og din motivation for at søge stillingen samt dit CV og kopi af eksamensresultater og måske nogle relevante anbefalinger.

Vi modtager kun ansøgninger via den elektroniske ansøgningsformular. 

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Om FDM

FDM varetager bilisternes interesse og arbejder for, at det er en positiv oplevelse at være bilist. Vores arbejde tager udgangspunkt i værdierne viden, troværdighed, aktiv holdning og dynamik. Vi er 300 medarbejdere fordelt på 30 adresser i hele landet. Hovedkontoret er placeret i Lyngby. 

FDM er med 254.000 husstande som medlemmer Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation. FDM yder juridisk og teknisk bistand i sager omkring biler og trafik og varetager bilisternes interesse i trafik- og forbrugerpolitiske spørgsmål. FDM arbejder for at fremme trafiksikkerheden og en del af dette arbejde foregår på internationalt plan i tæt samarbejde med de øvrige landes bilklubber. FDM driver endvidere test og bilsyn, køretekniske anlæg, vejhjælp, forsikringsselskab og rejsebureauet FDM travel.