Juridisk assistent til FDM Rådgivning

Brænder du for at rådgive andre til at stå bedre juridisk? Vil du under kontinuerlig sparring udvikle din kommunikationsevner og faglighed? Så har vi det perfekte studiejob til dig!
Juridisk studie

Vi har travlt, og derfor søger vi flere juridiske assistenter, der kan hjælpe os med at give vores medlemmere kompetent juridisk rådgivning.

Som juridisk assistent hos FDM skal du selvstændigt rådgive vores medlemmer indenfor en bred forbrugeretlig pallette - herunder særligt køberet, generel aftaleret, erstatningsret, forsikringsret, leasing, finansiering samt færdselsret og parkering. Og du får derfor rig lejlighed til at bruge din viden i praksis.

Du vil indgå i vores fagligt stærke juridiske afdeling bestående af 9 jurister/advokater med bl.a. møderet for Højesteret og landsretterne samt ca. 20 andre jurastuderende. Vi arbejder i lyse og åbne kontorer i Lyngby og arbejder som ét stort hold. Det giver nem adgang til kollegaerne og faglig sparring. Vi løfter i flok og har en uformel og humoristisk omgangstone.

Lidt om dig

Du læser på sidste halvdel af bacheloren af Cand.jur. eller Cand.merc.(jur.). Du er glad for at læse jura og har et højt fagligt niveau. Samtidig er du god til at omsætte din faglige viden til et sprog, som vi andre kan forstå. Og så er du drevet af et ønske om at hjælpe andre og gøre en forskel. Du skriver og taler fejlfrit dansk og kan du andre sprog, er det kun en fordel.

Vi tilbyder

et lærerigt og studierelevant job med fokus på høj faglig viden

  • Et trinvist oplæringsforløb med fokus på opbygning af faglig viden, formidling og en gradvis indføring i selvstændig sagsbehandling
  • Deltagelse på FDM’s Juridiske Akademi (obligatorisk efteruddannelse for advokater)
  • Direkte kontakt til vores medlemmer, og deraf udvikling af dine kommunikative evner og din juridiske metodik
  • Fleksibel arbejdstid på ca. 15 timer fordelt på to dage om ugen

Derudover har vi et ungt miljø med et godt sammenhold og en rar og humoristisk omgangstone.

Om vores arbejdsplads

Du bliver en del af et stærkt og meget forskelligartet fagligt miljø. Fælles for os alle er, at vi er passionerede omkring mobilitet, drevet af hele tiden at blive bedre og brænder for at yde det bedste for vores medlemmer. Tonen er uformel og humøret som regel højt.  Der er en stor grad af frihed under ansvar i forhold til udførelse af opgaver, og vi lægger stor vægt på videndeling og at skabe resultater i fællesskab.

Vi holder til i moderne, nyrenoverede lokaler tæt på Lyngby centrum, hvor vi i lyse, åbne kontorer hver dag nyder godt af bl.a. kvalitetskaffe, lækkert morgenbrød og vores køkken sørger for at der er varieret mad til frokost.

Yderligere information

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte jurist Kristina Weile på tlf. 45 27 02 01.

Vi forventer tiltrædelse snarest mulig og behandler ansøgninger løbende.

Så skynd dig at send en ansøgning med et par ord om dig selv, din motivation for at søge stillingen og dine fremtidsplaner samt CV og kopi af eksamensresultater og måske nogle relevante anbefalinger.

Vi modtager kun ansøgninger via den elektroniske ansøgningsformular. 

Vi glæder os til at høre fra dig

 

Om FDM

FDM varetager bilisternes interesse og arbejder for, at det er en positiv oplevelse at være bilist. Vores arbejde tager udgangspunkt i værdierne viden, troværdighed, aktiv holdning og dynamik. Vi er 330 medarbejdere fordelt på 30 adresser i hele landet.

FDM er med 235.000 husstande som medlemmer Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation. FDM yder juridisk og teknisk bistand i sager omkring biler og trafik og varetager bilisternes interesse i trafik- og forbrugerpolitiske spørgsmål. FDM arbejder for at fremme trafiksikkerheden, og en del af dette arbejde foregår på internationalt plan i tæt samarbejde med de øvrige landes bilklubber. FDM driver endvidere test og bilsyn, køretekniske anlæg, vejhjælp, forsikringsselskab og har rejsebureauer over hele Danmark.