Juridisk assistent til FDM Rådgivning

Brænder du for forbrugerret og at rådgive andre til at stå bedre juridisk? Vil du under kontinuerlig sparring udvikle din kommunikationsevner og juridiske faglighed? Så har vi det perfekte studiejob til dig!
Juridisk assistent til FDM Rådgivningen

Som juridisk assistent hos FDM skal du selvstændigt rådgive vores medlemmer indenfor en bred forbrugeretlig pallette - herunder særligt køberet, generel aftaleret, erstatningsret, forsikringsret, leasing, finansiering samt færdselsret og parkering. Og du får derfor rig lejlighed til at bruge din viden i praksis.

Du vil indgå i vores fagligt stærke juridiske afdeling bestående af 7 jurister/advokater med bl.a. møderet for Højesteret og landsretterne samt ca. 15-18 andre jurastuderende. Vi arbejder i lyse og åbne kontorer i Lyngby og arbejder som ét stort hold. Det giver nem adgang til kollegaerne og faglig sparring. Vi løfter i flok og har en uformel og humoristisk omgangstone.

Lidt om dig

Du læser på sidste halvdel af bacheloren af Cand.jur. eller Cand.merc.(jur.). Du er glad for at læse jura og har et højt fagligt niveau. Samtidig er du god til at omsætte din faglige viden til et sprog, som vi andre kan forstå. Og så er du drevet af et ønske om at hjælpe andre og gøre en forskel. Du skriver og taler fejlfrit dansk og kan du andre sprog, er det kun en fordel.

Vi tilbyder

et lærerigt og studierelevant job med fokus på høj faglig viden, herunder:

  • Et trinvist oplæringsforløb med fokus på opbygning af faglig viden, formidling og en gradvis indføring i selvstændig sagsbehandling
  • Deltagelse på FDMs Juridiske Akademi (obligatorisk efteruddannelse for advokater)
  • Mulighed for faglig sparring i forbindelse med dit studie, fx specialeskrivning
  • Fleksibel arbejdstid på ca. 15 timer fordelt på to dage om ugen

Derudover har vi træningsfaciliteter, en aktiv medarbejderforening, der arrangerer masser af sjove aktiviteter og fester, og så nyder vi godt af en lækker kantineordning og rigtig god kaffe. 

Yderligere information

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte jurist Kristina Weile på tlf. 45 27 02 01.

Vi forventer tiltrædelse snarest mulig og behandler ansøgninger løbende.

Så skynd dig at send en ansøgning med et par ord om dig selv, din motivation for at søge stillingen og dine fremtidsplaner samt CV og kopi af eksamensresultater og måske nogle relevante anbefalinger.

Vi modtager kun ansøgninger via den elektroniske ansøgningsformular. 

Vi glæder os meget til at høre fra dig

 

Om FDM

FDM varetager bilisternes interesse og arbejder for, at det er en positiv oplevelse at være bilist. Vores arbejde tager udgangspunkt i værdierne viden, troværdighed, aktiv holdning og dynamik. Vi er 300 medarbejdere fordelt på 30 adresser i hele landet. Hovedkontoret er placeret i Lyngby. 

FDM er med 246.000 husstande som medlemmer Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation. FDM yder juridisk og teknisk bistand i sager omkring biler og trafik og varetager bilisternes interesse i trafik- og forbrugerpolitiske spørgsmål. FDM arbejder for at fremme trafiksikkerheden og en del af dette arbejde foregår på internationalt plan i tæt samarbejde med de øvrige landes bilklubber. FDM driver endvidere test og bilsyn, køretekniske anlæg, vejhjælp, forsikringsselskab og har rejsebureauer over hele Danmark.