Juridisk assistent til FDM Rådgivning

Vil du hjælpe vores medlemmer samtidig med, at du udvikler din juridiske faglighed? Brænder du for at rådgive andre til at stå bedre juridisk? Vil du under kontinuerlig sparring udvikle din kommunikationsevner og faglighed? Så har vi det perfekte studiejob til dig!
Juridisk studie

Da flere af vores nuværende juridiske assistenter er blevet færdiguddannede jurister, søger vi nye medarbejdere til den juridiske rådgivning.

Som juridisk assistent hos FDM skal du selvstændigt rådgive vores medlemmer indenfor en bred forbrugeretlig pallette - herunder særligt køberet, generel aftaleret, erstatningsret, forsikringsret, leasing, finansiering samt færdselsret og parkering. Så du får derfor rig lejlighed til at bruge din viden fra studiet i praksis.

Du vil indgå i vores faglig stærk afdeling bestående af 8 jurister/advokater, som fører sager i Byretten, Landsretten og Højesteret for vores medlemmer samt et team af ca. 20 andre jurastuderende. Vi arbejder i lyse og åbne kontorer i Lyngby og arbejder som ét stort hold. Det giver nem adgang til kollegaerne og faglig sparring. Vi løfter i flok og har en uformel og humoristisk omgangstone.

Lidt om dig

Du læser på sidste halvdel af bacheloren af cand.merc.(jur.) eller cand.jur. Du er glad for at læse jura og har et højt fagligt niveau. Samtidig er du god til at omsætte din faglige viden til et sprog, som vi andre kan forstå. Og så er du drevet af et ønske om at hjælpe andre og gøre en forskel. Du skriver og taler fejlfrit dansk, men kan du andre sprog, er det kun en fordel.

Vi tilbyder

et lærerigt og studierelevant job med fokus på høj faglig viden, hvilket bla. indebærer:

  • Et trinvist oplæringsforløb med fokus på opbygning af faglig viden, formidling og en gradvis indføring i selvstændig sagsbehandling
  • Deltagelse på FDM’s Juridiske Akademi (obligatorisk efteruddannelse for advokater)
  • Mulighed for faglig sparring i forbindelse med dit studie fx specialeskrivning
  • Fleksibel arbejdstid på ca. 15 timer fordelt på to dage om ugen

Derudover har vi træningsfaciliteter, en aktiv medarbejderforening, der arrangerer masser af aktiviteter, fester og bl.a. indendørs fodbold og så nyder vi godt af en lækker kantineordning og rigtig god kaffe.

Yderligere information

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte jurist Kristina Weile på tlf. 45 27 02 01.

Vi forventer tiltrædelse snarest mulig og behandler derfor ansøgninger løbende.

Så skynd dig at sende en ansøgning med et par ord om dig selv, din motivation for at søge stillingen og lidt om dine fremtidsplaner samt CV og kopi af eksamensresultater og evt. nogle relevante anbefalinger.

Vi modtager kun ansøgninger via den elektroniske ansøgningsformular. 

Vi glæder os til at høre fra dig!