Key Account Manager for samkørsel til ny app

Vil du være med til at gøre en forskel i klimakampen?
FDM mobil

Danmark står over for en stor grøn omstilling, som FDM tager aktiv del i ved at udvikle tiltag, der mindsker privatbilismens bidrag til CO2 udledningen og samtidig forbedrer trængslen på vejene.

Det gør FDM ved at lancere en samkørselstjeneste. Visionen er at blive Danmarks foretrukne samkørselsplatform, og missionen er at få danskere til at åbne bildøren og køre flere end én i bilen.

Om jobbet:

Som Key Account Manager for samkørsel skal du i en nyoprettet stilling identificere potentielle samkørselssites og herefter opsøge og indgå nye partnerskaber. Du får et selvstændigt ansvar for hele processen lige fra at opdyrke nye relationer, over implementeringen til efterfølgende at sikre dig en høj involveringsgrad, så samkørsels-app’en bliver en succes for de involverede virksomheder.

Du får følgende ansvarsområder:

  • Opsøgende BtB-salg til virksomheder og kommuner

  • Partner management ved at skabe højest mulige aktiveringsrater hos vores engagerede partnere

  • Opsøge og lancere nye samkørselssites over hele Danmark
  • Formidling og optimering af kampagnebudskaber i samarbejde med interne stakeholdere, fx vores marketing- og kommunikationsafdeling og eksterne bureauer.
  • Facilitering af partnerevents, fx ’Samkørselstirsdagpå et specifikt site.

Da det er en nyoprettet stilling og et nyt koncept, er der for den rette person rig mulighed for at sætte sig eget præg på stillingen. Du referer til innovationschefen, og dine vigtigste succesparametre bliver antal indgåede aftaler samt den efterfølgende involveringsgrad. I dit daglige arbejde vil du i være i tæt samarbejde med en specialiseret forretningsudvikler og en nyansat samkørselsspecialist, ligesom du vil samarbejde bredt på tværs af huset – herunder særligt med vores marketing- og kommunikationsafdeling.

Om dig:

Der kan være mange indgange til denne stilling, men vi forestiller os, at du har:

  • Nogle års erfaring fra en lignende stilling med opsøgende BtB-salg, relationsopbygning og projektledelse – gerne i en vækstvirksomhed
  • Kandidatuddannelse, fx fra CBS inden for Change Management, innovation eller markedsføring.
  • Interesse for grøn omstilling og samkørsel og kan formidle den passioneret til andre
  • En udadvendt, energisk og handlekraftig personlighed

Du er kreativ i din måde at gå til kunderne, så vi får mest vækst for penge ved at finde budgetvenlige alternativer til traditionel markedsføring. Du begår dig hjemmevant på alle niveauer og kan både pitche overbevisende og troværdigt på C-level-niveau samt møde de kommende brugerne af app’en ansigt til ansigt, fx på parkeringspladsen en mandag morgen, hvor et nyt samkørselssite skal løbes i gang.  

Endelig er det vigtigt, at du arbejder resultatorienteret og med masser af drive og passion og formår at skabe engagement og følgeskab både internt i FDM og over for vores partnere.

Om afdelingen

Du bliver en del af vores innovationsafdeling, der arbejder med langsigtet strategisk udvikling. Her spænder temaerne bredt: Mobility as a Service, connected cars, smart parking, delebiler og grøn omstilling. Som Danmarks største forbrugerorganisation har vi fokus på at udvide vores position med en række digitale tiltag i de kommende år.

Vi er en fire år gammel afdeling, der pt. består af tre medarbejdere. Vi er et lille og effektivt team, der er det direkte bindeled mellem strategi og eksekvering. Der er ikke langt fra tanke til handling – og der stilles store kvalitetskrav til såvel hænder som hoved.

FDM som arbejdsplads

Du bliver en del af et stærkt og meget forskelligartet fagligt miljø, der spænder over jurister, mekanikere, journalister og IT-specialister for bare at nævne nogle få. Fælles for os alle er, at vi er passionerede omkring mobilitet, drevet af hele tiden at blive bedre og brænder for at yde det bedste for vores medlemmer. Tonen er uformel, og humøret som regel højt. Der er en stor grad af frihed under ansvar i forhold til udførelse af opgaver, og vi lægger stor vægt på videndeling og at skabe resultater i fællesskab.

I FDM vægter vi fleksibilitet og trivsel højt, og der er mulighed for både at tilgodese arbejds- og familieliv. Du får selvfølgelig også et medlemskab af FDM, der giver gode rabatter på alt fra olieskift til rustbeskyttelse samt rejser med FDM travel. Derudover har du mulighed for at melde dig ind i FDM Team, som løbende afholder medarbejderarrangementer, spiller fodbold, og som giver adgang til vores motionsrum.

Vi holder til i moderne, nyrenoverede lokaler tæt på Lyngby centrum, hvor vi i lyse, åbne kontorer hver dag nyder godt af bl.a. massageordning, kvalitetskaffe, lækkert morgenbrød, og vores køkken sørger for, at der er varieret mad til frokost.

Yderligere information:

Vil du vide mere om det konkrete projekt, eller har du andre spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte innovationschef Kåre Carlsen på tlf.nr.: 21 32 78 50.

Vi forventer tiltrædelse snarest muligt og behandler derfor ansøgningerne løbende.

Vi modtager kun ansøgninger via den elektroniske ansøgningsformular.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.

 

Om FDM:

FDM varetager bilisternes interesse og arbejder for, at det er en positiv oplevelse at være bilist. Vores arbejde tager udgangspunkt i værdierne viden, troværdighed, aktiv holdning og dynamik. Vi er 300 medarbejdere fordelt på 30 adresser i hele landet. Hovedkontoret er placeret i Lyngby.

FDM er med 235.000 husstande som medlemmer Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation. FDM yder juridisk og teknisk bistand i sager omkring biler og trafik og varetager bilisternes interesse i trafik- og forbrugerpolitiske spørgsmål. FDM arbejder for at fremme trafiksikkerheden, og en del af dette arbejde foregår på internationalt plan i tæt samarbejde med de øvrige landes bilklubber. FDM driver endvidere test og bilsyn, køretekniske anlæg, vejhjælp, forsikringsselskab og har rejsebureauer over hele Danmark.