Kommunikationsmedarbejder med digitalt kørekort

Følger du med i digitale tendenser inden for kommunikation? Er begreber som Google Trends og Rank Zero ikke bare volapyk for dig? Og er du en god organisator og nysgerrig efter data, der kan sikre god digital kommunikation internt som eksternt? Så er det måske dig, vi mangler i FDMs kommunikationsafdeling i Lyngby.
Følger du med i digitale tendenser inden for kommunikation?

Kommunikationsafdelingen har ansvar for FDMs interne kommunikation samt redaktionelle indholdsproduktion til vores medlemsmagasin Motor, fdm.dk og sociale medier. Digital kommunikation er vores vigtigste indsatsområde, og vi har en ambition om, at vores kommunikation tager udgangspunkt i vores brugere og medlemmers behov. Derfor følger vi brugernes tendenser, så vi løbende kan ændre vores kommunikation, så den matcher deres behov. Vi stræber efter en åben kultur, hvor vi i fællesskab kan idéudvikle og udfordre vores eksisterende indhold.

Om jobbet

Du kommer til at indgå i et kreativt redaktionelt fællesskab på 14 personer, hvor fokus vil være på løbende at forbedre FDMs interne og eksterne kommunikation. Du vil få flere kollegaer med både kommunikative og grafiske kompetencer, men du skal også kunne søge inspiration i dit eget netværk. Du kommer til at referere til FDMs kommunikationschef. Din dagligdag vil være præget af, at FDM er en arbejdsplads med meget viden, og derfor vil du have mange kontaktflader på tværs af organisationen.

Som kommunikationsmedarbejder vil du indgå som en vigtig del i det planlæggende og udførende redaktionelle arbejde. Du vil især spille en rolle ift. at sikre, at vores kommunikation og rådgivning er drevet af den viden, vi har, og som vores brugere efterspørger.

Dine primære opgaver vil være at:

 • Understøtte vores kommunikation ud fra viden fra bl.a. Google Trends og andre data
 • Sikre der er fokus på forretningen i vores digitale kommunikation
 • Opsøge, planlægge og formidle kommunikationsindsatser på tværs af kanaler og afdelinger
 • Lave kommunikationsplaner, der er i øjenhøjde med brugernes behov, og som er tænkt digitalt
 • Producere og formidle vores ekspertviden
 • Udarbejde digitalt indhold, der matcher tidens tendenser, fx webdoks og e-bøger
 • Sikre at vores indhold er tilgængeligt i det rigtige format på relevante platforme

Om dig

Du har en kommunikativ baggrund og er en dygtig formidler. Du kommer til at beskæftige dig med alle FDMs forretningsområder, og derfor skal du være hurtig til at sætte dig ind i nye emner og være i stand til at understøtte fortællingerne digitalt.

Du tænker digitalt først, forstår samspillet mellem forskellige kanaler og er i stand til at producere dit indhold ud fra kanalernes præmis. Din kommunikative sans og SEO-forståelse gør dig til ekspert i at få digitalt organisk indhold til at præstere hos vores brugere.

Du er den i teamet, der får sat struktur og planlagt ideer på baggrund af dataindsigter fra bl.a. Google Trends. Din systematiske sans gør, at det falder dig naturligt at tænke intern og ekstern kommunikation sammen.

Nogle af de kompetencer, som vi især kigger efter er: 

 • Du er struktureret, imødekommende, fleksibel og serviceorienteret
 • Du kan hurtigt fange en idé og tænke den rundt i alle digitale kanaler
 • Du er digital nysgerrig, og skaber dine historier med udgangspunkt i data og viden
 • Du kan arbejde selvstændigt – men trives godt i en projektledende tværfaglig rolle, hvor du får alle til at arbejde mod fælles mål
 • Du trives i et redaktionelt, kreativt miljø og er den, der er med til at sikre processer og deadlines

FDM som arbejdsplads

Du bliver en del af et stærkt og meget bredt fagligt miljø. Fælles for os er, at vi er passionerede omkring mobilitet, drevet af hele tiden at blive bedre og brænder for at yde det bedste for vores medlemmer. Tonen er uformel og humøret højt. Der er en stor grad af frihed under ansvar i forhold til udførelse af opgaver, og vi lægger stor vægt på videndeling og at skabe resultater i fællesskab.

I FDM vægter vi fleksibilitet og trivsel højt, og der er mulighed for både at tilgodese arbejds- og familieliv. Vi tilbyder en lønpakke, som matcher dine kvalifikationer, inklusiv pensions- og gruppelivsordning samt sundhedsforsikring. Du får selvfølgelig også et medlemskab af FDM, der giver gode rabatter på alt fra olieskift til rustbeskyttelse samt rejser med FDM Travel. Derudover har du mulighed for at melde dig ind i FDM Team, som løbende afholder medarbejderarrangementer, spiller fodbold, og som giver adgang til vores motionsrum.

Vi holder til i moderne, nyrenoverede lokaler tæt på Lyngby centrum, hvor vi i lyse, åbne kontorer hver dag nyder godt af bl.a. kvalitetskaffe, og vores køkken sørger for at der er varieret mad til frokost.

Yderligere information

Vi forventer, at du kan starte 1. februar og kalder løbende til samtale. Hvis du er interesseret i jobbet, så send os din ansøgning hurtigt muligt. Vi modtager kun ansøgninger via den elektroniske ansøgningsformular.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Barbara Borre Lange på 45270701.

Om FDM

FDM varetager bilisternes interesse og arbejder for, at det er en positiv oplevelse at være bilist. Vores arbejde tager udgangspunkt i værdierne viden, troværdighed, aktiv holdning og dynamik. Vi er 330 medarbejdere fordelt på 30 adresser i hele landet.

FDM er med 235.000 husstande som medlemmer Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation. FDM yder juridisk og teknisk bistand i sager omkring biler og trafik og varetager bilisternes interesse i trafik- og forbrugerpolitiske spørgsmål. FDM arbejder for at fremme trafiksikkerheden, og en del af dette arbejde foregår på internationalt plan i tæt samarbejde med de øvrige landes bilklubber. FDM driver endvidere test og bilsyn, køretekniske anlæg, vejhjælp, forsikringsselskab og har rejsebureauer over hele Danmark.