Kundeorienteret Account Manager til FDM Fordelsprogram

Brænder du for salg og for at opsøge og forfølge nye muligheder? Kan du opbygge stærke partnerskaber med nye potentielle fordelspartnere, så vores 265.000 medlemmer får endnu større værdi af deres medlemskab? Og trives du med en hverdag med højt til loftet og stor frihed? Så er det dig, der skal søge vores nyoprettede stilling som Account Manager til FDM Fordelsprogram.
To personer, der sidder i bløde stole

FDM Fordelsprogram er i disse år i rivende udvikling og vækst, og derfor står vi overfor nye og spændende muligheder, som vi har brug for din hjælp til at gribe og få fulgt til dørs.
Som Account Manager hos FDM bliver din fornemmeste opgave at udvide vores værdiskabende fordelsprogram for vores medlemmer, med fokus på bl.a. detailbranchen. Du får således ansvaret for at opbygge en helt ny portefølje af partnerskaber, samt vedligeholde og udvikle dem løbende - hele tiden med øje for at skabe værdi for vores medlemmer.

Som Account Manager indgår du i vores Fordelsprogramteam, som udover dig består af en Partnerkoordinator og Områdechef. Du vil få rig mulighed for at sætte dit præg på din egen rolle, på teamet og på hvordan vi kommer i mål. Du vil opleve en høj grad af selvbestemmelse og du vil få frihed under ansvar. Det forventes, at du er selvkørende, men der vil også være rig mulighed for sparring og koordinering i teamet.

Om jobbet

Som Account Manager i FDM er det dit ansvar at opbygge en helt ny portefølje af værdiskabende partnerskaber, og det er derfor vigtigt, at du brænder for salg, at du forfølger nye muligheder og at du kan følge dem helt til dørs. Samtidig er det vigtigt, at du har et stærkt blik for at du ikke alene skal sælge, men også opbygge relationer med partnerne.
FDM er et stærkt brand, og derfor er troværdighed og tillid centrale værdier for os – og vi forventer også, at de er centrale for dig.

Jobbet vil desuden bestå i:

 • Forfølge leads fra diverse kanaler og kampagner
 • Strategisk udvælgelse af relevante partnere med afsæt i FDMs brand
 • Opsøgende salg til kæder og andre potentielle partnere
 • Udvikling og vedligeholdelse af eksisterende og nye partnere
 • Onboarding af nye partnere, så samarbejdet kommer godt fra start

Om dig

Vi ser gerne, at du har erfaring med partnerskaber, tætte samarbejder og relationspleje, men det er ikke afgørende for os hvilken uddannelsesmæssig baggrund du har, eller hvor mange års erfaring du har. Det vigtigste for os er, at du har de rette personlige kvalifikationer til opgaven, og at du motiveres af at skabe værdi for vores medlemmer:

 • Du er tillidsvækkende og troværdig
 • Du er en god formidler, der evner, at samarbejde og kommunikere konstruktivt på alle niveauer i organisationen og med både store og mindre partnere
   
 • Du vægter relationen højt, når du arbejder med salg
 • Du har stor gennemslagskraft, men er samtidig opmærksom på at få alle interessenter interesseret og engageret undervejs
   
 • Du arbejder systematisk og struktureret, og formår at lukke aftalerne
 • Du besidder kommerciel forståelse og en stærk kapacitet til at favne nyt undervejs
 • Gerne erfaring og indblik i detailbranchen

Om afdelingen

Du bliver en del af vores afdeling Produkt og Partnere, hvor der sidder 4 Områdechefer med hver deres område, herunder fordelsprogram, forsikring, retail og EV/PHEV.
I afdelingen er vi kendetegnet af en høj entusiasme, passion og faglighed på hver vores område. Vi er alle forretningsorienteret og hverdagen er præget af, at vi er sat i verden for at skabe værdi. Tonen imellem os er uformel, humøret er højt og vi glæder os til at få dig som ny kollega.

Vi tilbyder

I FDM bliver du en del af et stærkt og meget forskelligartet fagligt miljø, som spænder over jurister, journalister, lobbyister, rejsespecialister, kundeservicemedarbejdere, teknikere og mekanikere for ikke at nævne de kommercielle roller og klassiske stabsfunktioner. Fælles for os alle er, at vi er drevet af hele tiden at blive bedre og brænder for at yde det bedste for vores medlemmer.

Som arbejdsplads vægter vi fleksibilitet og trivsel højt, og der er mulighed for både at tilgodese arbejds- og familieliv. Vi tilbyder en lønpakke, som matcher dine kvalifikationer og erfaring, inklusiv pensions- og gruppelivsordning samt helbredsforsikring. Du får selvfølgelig også et medlemskab af FDM. Derudover har du mulighed for at melde dig ind i vores personaleforening FDM Team, som løbende afholder medarbejderarrangementer, spiller fodbold, og som giver adgang til vores motionsrum.

Vi holder til i moderne, nyrenoverede lokaler tæt på Lyngbys centrum, hvor vi i lyse, åbne kontorer hver dag nyder godt af bl.a. kvalitetskaffe, og vores køkken, der sørger for varieret mad til frokost.

Yderligere information

Vi forventer tiltrædelse snarest muligt. Har du spørgsmål til jobbet eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte vores Områdechef for Fordelsprogram Hans Henrik Langkilde på tlf.: 45 27 09 42.

Vi behandler ansøgningerne løbende og modtager kun ansøgninger via den elektroniske ansøgningsformular.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning snarest.

Om os

FDM varetager bilisternes interesse og arbejder for, at det er en positiv oplevelse at være bilist. Vores arbejde tager udgangspunkt i værdierne viden, troværdighed, aktiv holdning og dynamik. Vi er 300 medarbejdere fordelt på 30 adresser i hele landet. Hovedkontoret er placeret i Lyngby.

FDM er med 260.000 husstande som medlemmer Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation. FDM yder juridisk og teknisk bistand i sager omkring biler og trafik og varetager bilisternes interesse i trafik- og forbrugerpolitiske spørgsmål. FDM arbejder for at fremme trafiksikkerheden og en del af dette arbejde foregår på internationalt plan i tæt samarbejde med de øvrige landes bilklubber. FDM driver endvidere test og bilsyn, køretekniske anlæg, vejhjælp, forsikringsselskab og har rejsebureauer over hele Danmark.