Marketingchef til Danmarks bedste rejsebureau

Tager du ud på nye veje for at komme hjem med nye historier, og vil du gerne inspirere andre til at gøre det samme? Hvis ja, så er du måske FDM travels nye marketingchef.
marketingchef

Vi er specialister i at skræddersy kør-selv-ferier i hele verden, enten via en af vores otte rejsebutikker eller online – og uanset om rejsen foregår med bil, autocamper eller MC.

Med over 300 millioner i omsætning og over 70 dedikerede ansatte, er vi et af Danmarks største rejsebureauer. Vi er ejet af FDM (Forenede Danske Motorejere), men opererer som en selvstændig kommerciel virksomhed.

Om jobbet

Som vores nye Marketingchef får du ansvaret for en meget bred vifte af marketingopgaver. Din vigtigste opgave bliver at sikre at vores salgskanaler, både butikker og online salg, har tilstrækkelig med kundetrafik til at nå deres mål. Vi har særligt fokus på content marketing, med de mange oplevelser undervejs på kør-selv-ferien i fokus.

Som Marketingchef vil du ud fra de vigtigste målgrupper sørge for at strukturere kommunikationen ud fra kunderejsen. De vigtigste kanaler er website, search marketing, SoMe, e-mail-marketing, rejseforedrag, messer m.m. Vi er en organisation hvor der er kort vej fra ide til handling, og det forventes derfor også at du som marketingchef selv deltager aktivt i eksekveringen.

Du bliver leder af et team af påseks marketingspecialister og arbejder tæt sammen med vores Produktafdeling, Travel Tech team og Salgsafdeling. Arbejdsstedet er Lyngby og man du rapporterer til den administrerende direktør. Du vil indgå i FDM Travels ledergruppe og vil dermed også være en central figur i at definere virksomhedens samlede strategi og fokusområder.

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig et lederjob i et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø med store frihedsgrader. Vi arbejder med performance – så du skal være motiveret af, at vi i fællesskab når de opsatte mål.

Du bliver en del af et stærkt og meget forskelligartet fagligt miljø, der spænder over rejsespecialister, produktchefer, digitale projektledere og content marketing specialister for bare at nævne nogle få. Fælles for os alle er, at vi er passionerede omkring rejser og drevet af at skabe resultater. Tonen er uformel og humøret som regel højt. Der er en stor grad af frihed under ansvar i forhold til udførelse af opgaver, og vi lægger stor vægt på videndeling og at skabe resultater i fællesskab.

Vi holder til i moderne, nyrenoverede lokaler tæt på Lyngby centrum, hvor vi i lyse, åbne kontorer nyder godt af bl.a. massageordning, kvalitetskaffe, lækkert morgenbrød og vores køkken sørger for at der er varieret mad til frokost.

Løn aftales individuel og vi tilbyder bonusordning, pensionsordning, sundhedsforsikring og kantineordning samt naturligvis medlemskab af FDM.

Om dig

Du er måske en marketingspecialist med lederambitioner eller marketingchef i en mindre virksomhed. Det er vigtigt, at du har relevant erfaring med en bred marketing palette og engagement i forhold til kør-selv-ferie, hvor vores primære destinationer er Nordamerika, Oceanien og Europa.

 Vi forventer desuden, at du:

  • Har en bred forståelse for marketing
  • Har specialistviden og hands-on erfaring indenfor en eller flere af følgende discipliner; content marketing, search marketing, SoMe og/eller marketing automation
  • Har en videregående uddannelse indenfor marketing/kommunikation
  • Er en god coach, som motiveres af at gøre andre bedre
  • Erfaring fra rejsebranchen er bestemt en fordel, men ikke et krav
  • Tager initiativ og holder dig opdateret omkring nye tendenser og muligheder for at markedsføre os bedst muligt
  • Bidrager og inspirerer til hele virksomhedens udvikling og resultater
  • Er god til at formulere dig på dansk - både skriftligt og mundtlig

Og endelig så er det vigtigt, at du har humoristisk sans. Selvom vi ikke arbejder for sjov, så vægter vi nemlig et godt arbejdsmiljø og trivsel meget højt.

Yderligere information

Har du spørgsmål til jobbet eller ønsker du yderligere oplysninger, kan du kontakte Administrerende direktør Anders Iversen på telefon 25 48 73 60.

Vi forventer tiltrædelse snarest muligt. Send derfor din ansøgning til os hurtigt, og senest 18. oktober. Vi behandler ansøgningerne løbende og modtager kun ansøgninger via den elektroniske ansøgningsformular.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Om FDM: Læs mere om FDM travel på www.fdm-travel.dk og om FDM på www.fdm.dk