Medarbejder til FDM fastholdelsesteam

Kan du lide at arbejde i et højt tempo og har du gode kommunikative evner? Trives du med daglige målsætninger og sætter du en ære i at opnå disse? Så er du måske vores nye kollega i Salg- og Medlemsservice hos FDM.
Medarbejder til FDM fastholdelsesteam

I teamet arbejder vi desuden målrettet på at fastholde vores medlemmer ved at informere om de mange fordele i FDM medlemsskabet og selvfølgelig på at få endnu flere medlemmer. 

Om jobbet

Du vil indgå i en dynamisk afdeling med 16 dygtige og dedikerede kolleger, der alle brænder for at yde sublim kundeservice til FDMs medlemmer og kunder.

Salg og Medlemsservice består af 2 teams samt 2 administrative medarbejdere. I højsæsoner er vi fleksible og hjælper hinanden på tværs af teams.

Stillingen er placeret i det team, der dagligt håndterer opgaver vedrørende fastholdelse af vores eksisterende medlemmer bl.a. ved at sikre, at vores medlemmer får mest muligt ud af deres medlemskaber.

En typisk dag vil byde på:

 • håndtering af indgående kald og mails i forbindelse med opsigelse af medlemskab med henblik på fastholdelse
 • servicekald vedrørende betalingsmuligheder og fakturering
 • opfølgningskald til nye medlemmer
 • medansvar for at afdelingen når opsatte mål
 • prioritering, planlægning og effektiv løsning af egne samt fælles opgaver

Du forventes derudover:

 • at holde dig opdateret om FDMs produkter ved selvstændig informationssøgning og sparring med kolleger
 • at holde nærmeste leder orienteret om de markeds-, kunde- og salgstendenser, der påvirker udviklingen i medlemstallet
 • at tage afsæt i FDMs politikker og retningslinjer i forbindelse med salg og medlemsrådgivning

Om dig

Du har erfaring med B2C kundeservice og salg og det er en fordel, hvis du også har erfaring med fastholdelse og mersalg. Du trives i en rolle hvor telefonen er dit absolut vigtigste arbejdsredskab.

Derudover vil det være vigtigt for succes i rollen, at du:

 • er udadvendt, smilende og god til at tale med alle typer mennesker
 • trives i en organisation med gennemsigtighed og fokus på at levere resultater
 • er robust og tør at ”holde fast”
 • har fokus på effektivitet og fungerer godt i et højt tempo
 • er mødestabil og bidrager til et positivt samarbejde med dine kolleger

Vi forventer at du formulerer dig ubesværet på dansk i skrift og tale, kan begå dig på engelsk, er rutineret bruger af Office-pakken og har let ved at sætte dig ind i nye systemer.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et job i et spændende og uformelt arbejdsmiljø med en bred kontaktflade. Du vil løbende få feedback på dine resultater, og du får mulighed for at udvikle dig i takt med de initiativer, vi igangsætter i afdelingen. Vi har et spændende og uformelt arbejdsmiljø og har en åben og uformel omgangstone og humøret er ofte højt. Vi lægger stor vægt på videndeling, en løsningsorienteret tilgang til opgaverne og hverdagen er præget af at vi er sat i verden for at skabe værdi. 

Der er tale om en fuldtidsstilling, og arbejdstiden planlægges med en fast rullende vagtplan mellem kl. 08.00 og 17.00 på hverdage.

I FDM vægter vi fleksibilitet og trivsel højt, og der er mulighed for både at tilgodese arbejds- og familieliv. Vi holder til i moderne nyrenoverede lokaler i Lyngby, hvor vi i lyse åbne kontorer nyder godt af bl.a. kvalitetskaffe og en lækker frokostordning, hvor vi hver dag bliver forkælet med veltillavet mad. Vi lægger vægt på god trivsel meget højt og har bl.a. en aktiv personaleforening, der afholder mange sociale arrangementer. 

Yderligere information

Vi ønsker tiltrædelse 1. marts 2021 eller snarest muligt.

Har du spørgsmål til jobbet eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Siri Damsbo Bech på tlf. 51 79 85 32.

Vi behandler ansøgningerne løbende og modtager kun ansøgninger via den elektroniske ansøgningsformular.

Vi glæder os meget til at modtage din ansøgning.


Om FDM

FDM varetager bilisternes interesse og arbejder for, at det er en positiv oplevelse at være bilist. Vores arbejde tager udgangspunkt i værdierne viden, troværdighed, aktiv holdning og dynamik. Vi er 300 medarbejdere fordelt på 30 adresser i hele landet. Hovedkontoret er placeret i Lyngby. 

FDM er med 254.000 husstande som medlemmer Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation. FDM yder juridisk og teknisk bistand i sager omkring biler og trafik og varetager bilisternes interesse i trafik- og forbrugerpolitiske spørgsmål. FDM arbejder for at fremme trafiksikkerheden og en del af dette arbejde foregår på internationalt plan i tæt samarbejde med de øvrige landes bilklubber. FDM driver endvidere test og bilsyn, køretekniske anlæg, vejhjælp, forsikringsselskab og rejsebureauet FDM travel.

Læs mere om FDM på www.fdm.dk