Medlemssupporter med udpræget servicegen til Danmarks største forbruger- og interesseorganisation

Brænder du for at yde fremragende service overfor medlemmer og kunder på telefon og mail? Trives du i en hverdag med højt tempo, stærkt teamsamarbejde og et godt grin? Så skal du søge vores nye ledige stilling som medlemssupporter.
Medlemssupporter

FDM oplever i disse år stor vækst i medlemstallet, og derfor søger vi en ny kollega til vores Medlems og Kundeservice. Som Medlemssupporter i FDM er det din fornemmeste opgave at give vores 269.000 medlemmer en god og værdifuld service.

Du vil ofte være den første person der møder vores medlemmer når de ringer ind til os. Derfor er vi på udkig efter en medlemssupporter med smil i stemmen, der sætter en ære i at levere en fantastisk service, og som samtidig synes det er sjovt og motiverende, at arbejde i et tempofyldt arbejdsmiljø, hvor mange medlemmer ringer ind.

Du bliver en del af vores Medlems- og Kundeserviceafdeling, hvor du sammen med 14 kollegaer har den vigtige opgave at være der for vores medlemmer, når de har brug for vores hjælp. Vi har et proaktivt og positivt mindset og fokus på at løfte i flok. Og resultater er noget, vi skaber sammen. Selv om vi mest sidder ved hver vores telefon og pc, er samarbejdet i fokus og fællesskabet stærkt.

Om stillingen

Som medlemssupporter i FDM arbejder jeg hver dag for at rådgive vores medlemmer og give dem den troværdige og faglige service, som de forbinder med FDM. Når jeg tager telefonen, skal jeg både skabe en relation til medlemmet, forstå deres problem og hurtig finde en løsning. Det betyder, at jeg skal kunne tale med mange forskellige mennesker, at jeg er opdateret i min viden om FDM og at jeg bevarer det gode humør. Og det er netop det der gør, at mit job som medlemssupporter i FDM er så spændende og udfordrende.” Citat: Jørgen, medlemssupporter i FDM

Dine arbejdsopgaver vil være mangeartede, ligesom FDMs produkter og services også er det, og på en typisk arbejdsdag vil du tage imod op til 100 kald. Her skal du hjælpe dem med alt fra booking af tider på vores testcentre, ændringer i abonnementer til information om vores produkter, services og kampagner samt viderestilling til vores rådgivning.

Telefonen og pc’en vil være dine vigtigste arbejdsredskaber, og du vil navigere i vores spritnye CRM-system, som vi i øjeblikket bruger en del tid på at få fuldt implementeret.

Der er tale om en fuldtidsstilling, dvs. 37 timer om ugen, og arbejdstiden planlægges med en fast rullende vagtplan i tidsrummet mellem kl. 08.00 og 17.00 på hverdage.

Om dig

Du har erfaring med B2C kundeservice og meget gerne salg. Du formulerer dig ubesværet på dansk i skrift og tale, og kan begå dig på engelsk. Dertil er du en rutineret bruger af Office-pakken og har let ved at sætte dig ind i nye systemer.

Af personlige egenskaber skal du desuden kunne nikke til følgende for at få succes i rollen:

  • Som medlemssupporter er du udadvendt, smilende og god til at tale med alle typer mennesker, og du brænder for at servicere og overgå medlemmers og kunders forventninger.
  • Som kollega tager du din del af ansvaret for, at afdelingen når de opsatte salgs- og kvalitetsmål ved at arbejde effektivt og bidrage til at komme i mål med opgaverne. Lige så samvittighedsfuld du er omkring opgaveløsningen, lige så naturligt falder det dig, at bidrage proaktivt og positivt til samarbejdet og det sociale fællesskab med dine kollegaer.
  • Som medarbejder trives du i en organisation, hvor troværdighed, kvalitet og performance går hånd i hånd. Dertil er du mødestabil.

Vi tilbyder

I FDM bliver du en del af et stærkt og meget forskelligartet fagligt miljø, som spænder over jurister, journalister, lobbyister, rejsespecialister, medlems- og kundeservicemedarbejdere, teknikere og mekanikere for ikke at nævne de kommercielle roller og klassiske stabsfunktioner. Fælles for os alle er, at vi drevet af hele tiden at blive bedre og brænder for at yde det bedste for vores medlemmer. Tonen er uformel og humøret højt.

Vi tilbyder en lønpakke, som matcher dine kvalifikationer og erfaring, inklusiv pensions- og gruppelivsordning samt helbredsforsikring. Du får selvfølgelig også et medlemskab af FDM, der giver gode rabatter på alt fra olieskift til rustbeskyttelse samt rejser med FDM travel og oplevelser hos vores samarbejdspartnere.

Som arbejdsplads vægter vi fleksibilitet højt, og at der er mulighed for både at tilgodese arbejds- og familieliv. Vi lægger vægt på god trivsel, hvorfor vi bl.a. har kvartalsvise trivselsmålinger, og at vi har en aktiv personaleforening, der afholder mange sociale arrangementer.

Vi holder til i moderne, nyrenoverede og åbne lokaler i Lyngby, hvor vi nyder godt af bl.a. kvalitetskaffe og en lækker frokostordning, hvor vi hver dag bliver forkælet med veltilberedt mad.

Sådan søger du stillingen

Tiltrædelse forventes 1. oktober. Vi behandler ansøgningerne løbende, men har planlagt, at afholde 1. samtaler i uge 33 og 2. samtaler i uge 34.

Har du spørgsmål til jobbet, eller ønsker du yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Siri Damsbo Bech på tlf. 51 79 85 32.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning snarest, men vær opmærksom på, at vi kun modtager ansøgninger via den elektroniske ansøgningsformular.

Om FDM

FDM varetager bilisternes interesse og arbejder for, at det er en positiv oplevelse at være bilist. Vores arbejde tager udgangspunkt i værdierne viden, troværdighed, aktiv holdning og dynamik. Vi er små 300 medarbejdere fordelt på 28 adresser i hele landet. Hovedkontoret er placeret i Lyngby.

FDM er med 269.000 husstande som medlemmer Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation. FDM yder juridisk og teknisk bistand i sager omkring biler og trafik og varetager bilisternes interesse i trafik- og forbrugerpolitiske spørgsmål. FDM arbejder for at fremme trafiksikkerheden og en del af dette arbejde foregår på internationalt plan i tæt samarbejde med de øvrige landes bilklubber. FDM driver endvidere test og bilsyn, to køretekniske anlæg, vejhjælp, forsikringsselskab og 4 rejsebureauer.

 

Læs mere om FDM på www.fdm.dk