Områdechef - grøn energi

Har du en stærk kommerciel forståelse og kan du skabe vækst gennem gode processer og kontinuerlig forbedring? Trives du i spændfeltet mellem drift, projektledelse og implementering? Har du også et skarpt blik for god forretning inden for grøn energi og er ekspert i at sætte gang i processen? Så er du lige den, vi søger til en nyoprettet stilling som områdechef hos FDM Grøn Energi.
Områdechef - grøn energi

FDM er i rivende udvikling og har mange spændende projekter på tapetet. Det nyeste er netop FDM Grøn Energi, der samarbejder med vores strategiske partner, hvor fokus lægger på grøn energi. Vi søger nu en kollega, der vil være en del af rejsen og hele den grønne omstilling. I tæt samarbejde med marketingafdelingen, eksterne partnere og områdechefen for ladebokse vil du få en stor rolle i videreudviklingen og eksekveringen af projekt grøn energi, der er med til at forme fremtidens FDM. 

Jobbet...
FDM Grøn Energi sætter fokus på, hvordan forbrugeren får mest strøm for pengene. FDM Grøn Energi vil dermed videreudvikle opladningsprocessen og lade løsningen for brugere med elbiler, og hermed sætte mere fokus på grøn energi. Som områdechef bliver du først og fremmest den, som sætter gang i processen og får projekterne ud over stepperne. Endvidere bliver du den ansvarlige inden for en lang række områder: kunde loyalitet, daglig drift, projektledelse og produktstyring. Fokus er at skabe merværdi for vores nuværende medlemmer, hvervning af nye medlemmer og bidrage til den grønne omstilling.

Centrale elementer i jobbet:

 • Påtage sig projektlederrollen og dermed være en stor del af at drifte og forretningsudvikle selve produktet
 • Koordinere den daglige drift
 • Skalering og videreudvikling af produkt samt analyse af markedet ift. prissætning og konkurrence – hvor skal vi hen?
 • Videreudvikle FDM Grøn Energi kommercielt sammen med resten af projektgruppen
 • Øge loyaliteten over for medlemmer og bidrage positivt til kunderejsen
 • Udvikle taktiske tiltag ift. at sætte gang i og forbedre processen med grøn energi

Om dig…
Vi forestiller os, at din uddannelsesmæssige baggrund eksempelvis er inden for CBS med en cand.merc. eller lign. med fokus på projektledelse, marketing, product management og/eller forretningsudvikling.

Du har solid erfaring som forretningsudvikler, projektleder, proceskonsulent eller lign. og formår at få dine projekter ført igennem. Du evner både idé- samt implementeringsfasen og drift, og har lysten til at tage ejerskab over produktet og dermed blive den hovedansvarlige. Herudover er det et krav, at du har erfaring inden for energisektoren i forbindelse med grøn energi og strøm.

For at blive en succes er det vigtigt, at du: 

 • Har en driftsorienteret tilgang – enten servicedrift eller salgsdrift 
 • Har indgående kendskab til el-markedet
 • Har indsigt i markedsanalyse og forretningsudvikling
 • Har et stærkt drive, er igangsætter og har en proaktiv tilgang til at eksekvere projekter
 • Har gennemslags- og implementeringskraft 
 • Videreudvikling af igangværende proces
 • Arbejder struktureret i udførelsen af dine opgaver 
 • Har en analytisk sans samt en stærk forretningsforståelse 
 • Har en digital forståelse og er superbruger af interne systemer på sigt
 • Bliver inspireret af at arbejde i et dynamisk miljø i vækst

Du vant til at arbejde strategisk samt med drift af innovative projekter, og du forstår, at analyse er afgørende, når der skal træffes beslutninger. Du har også forståelse for, hvad der kræves når du tager ejerskab for produktet og driften af dette, når den bedst mulige implementering og eksekvering skal konstrueres og sikre den bedst mulige kunderejse. Du er analytisk gerne kombineret med et kommercielt drive og har et vist kendskab til digitalisering. Vi ser også gerne, at du har sans for den kritiske vinkel på de allerede planlagte projekter og strategier, og kan være med til at stille skarpt på disse.

Når du beskriver dine personlige kompetencer, så vil dette være nogle af dem:

 • Selvkørende
 • Selvstændigt mindset
 • Evner ordentlighed
 • Udviklende tankegang inden for eksempelvis optimering af eksisterende processer

FDM tilbyder… 
FDM tilbyder dig et job inden for et område i rivende udvikling og som derfor vil byde på mange spændende udfordringer.  

Du bliver en del af et stærkt og meget bredt fagligt miljø. Fælles for alle er, at de er drevet af hele tiden at blive bedre og brænder for at yde det bedste for medlemmerne. Tonen er uformel og humøret højt. Der er en stor grad af frihed under ansvar i forhold til udførelse af opgaver, og der bliver lagt stor vægt på videndeling og på at skabe resultater i fællesskab.  

I FDM vægtes fleksibilitet og trivsel højt, og der er mulighed for både at tilgodese arbejds- og familieliv. Du tilbydes en lønpakke, som matcher dine kvalifikationer, inklusiv pensions- og gruppelivsordning samt sundhedsforsikring.  

Du får selvfølgelig også et medlemskab af FDM, der giver gode rabatter på alt fra olieskift til rustbeskyttelse samt rejser med FDM travel. Derudover har du mulighed for at melde dig ind i FDM Team, som løbende afholder bl.a. medarbejderarrangementer, spiller fodbold, og som giver adgang til vores motionsrum.  

FDM holder til i moderne, nyrenoverede lokaler tæt på Lyngby centrum, hvor du i lyse, åbne kontorer hver dag nyder godt af bl.a. kvalitetskaffe og bliver forkælet med veltillavet mad.  

Hvordan søger jeg stillingen?

Talent & Mind varetager rekrutteringsprocessen. Er du interesseret i stillingen, kan du få yderligere information om stillingen ved at henvende dig til seniorkonsulent Morten Bjergen Pilgaard på telefon 20 90 90 01.

Du søger stillingen direkte hos Talent & Mind her

Vi forventer tiltrædelse snarest muligt. Vi behandler derfor ansøgningerne løbende og glæder os meget til at modtage din.