Passionerede Frontend-udviklere til FDM Digital

Brænder du for webteknologier, og vil du være en del af et fagligt stærkt miljø, hvor vi inspirerer hinanden og arbejder på tværs af IT og forretning med et stærkt fokus på digitalisering? Trives du med at arbejde med stor frihed og ansvar, i et felt i rivende udvikling? Så er det dig vi mangler i vores Digitalafdeling til at sætte ekstra fart på vores frontend-udvikling.
Frontend

Vi har netop opgraderet vores systemer til nyeste version og er klar til at igangsætte flere digitaliseringsprojekter på den nye platform. Derfor søger vi nu to frontend-udviklere til at sætte mere fart på udviklingen af vores medlemsvendte applikationer.

Om Jobbet
Som Frontend-udvikler hos os bliver dine vigtigste opgaver:

 • Bygge nye vue.js applikationer og vedligeholde de nuværende
 • Kodning af frontend til andre kundevendte digitale løsninger
 • Deltage i projekter sammen med vores kollegaer i Marketing, CRM og Forretning og Produkt
 • Review og feedback på andres kode

Du bliver en del af vores stærke faglige miljø og kommer til at arbejde tæt sammen med vores øvrige udviklere i teams med end-to-end kompetence samt resten af teamet i Digital.

Vi arbejder agilt og udfra DevOps tankegangen, så der er masser af rum til at tage ansvar og følge projekterne. Vi anvender Git, Drupal, Microsoft DevOps og gennemfører kodereview med fokus på feedback, der gør os alle bedre.

Om dig

Du er fagligt velfunderet med følgende teknologier

 • Godt styr på HTML, CSS/SCSS og Javascript
 • Erfaring med Vue.js / React / Angular eller lign.
 • Erfaring med git og
 • Gerne erfaring med Drupal

Som person er du

 • Ivrig for at lære mere om dit arbejdsfelt med et positivt og pragmatisk mindset
 • Initiativrig og kvalitetsbevidst i dine løsninger og kodekvalitet
 • Humoristisk med et godt humør

Har du også erfaring med følgende, vil det være attraktivt

 • Tailwindcss
 • Typescript
 • Arbejde mod REST API’er
 • Webpack
 • CI/CD

På det personlige plan leder vi efter en kollega med høj samarbejdsmoral, der trives med at inddrage andre i opgaveløsningen, og som samtidig har solid teknisk erfaring og kan se hvordan løsninger bør kodes mest hensigtsmæssigt ud fra gængse standarder.

Om afdelingen

Du bliver en del af FDM Digital, som har en meget central rolle i FDM, så du vil have en bred berøringsflade i organisationen og få en hovedrolle i at udvikle vores digitale platforme. Vi er med til at sikre at alle vores medlemmer kan betjene sig effektivt og godt på alle digitale fronter. Vi består af 5 dedikerede inhouse specialister med masser af god humor. Du bliver en del af et professionelt agilt team, der leverer digitale løsninger fra A til Z og arbejder på tværs af hele FDM. 

Vi har et spændende og uformelt arbejdsmiljø med store frihedsgrader. Vi lægger stor vægt på videndeling, en løsningsorienteret tilgang til opgaverne og har en åben, uformel omgangstone hvor humøret er højt og hverdagen er præget af, at vi er sat i verden for at skabe værdi for vores medlemmer.

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig et job inden for et område i rivende udvikling og som derfor vil byde på mange spændende udfordringer.

Du bliver en del af et stærkt og meget bredt fagligt miljø. Fælles for os er, at vi er drevet af hele tiden at blive bedre og brænder for at yde det bedste for vores medlemmer. Tonen er uformel og humøret højt. Der er en stor grad af frihed under ansvar i forhold til udførelse af opgaver, og vi lægger stor vægt på videndeling og på at skabe resultater i fællesskab.

I FDM vægter vi fleksibilitet og trivsel højt, og der er mulighed for både at tilgodese arbejds- og familieliv. Vi tilbyder en lønpakke, som matcher dine kvalifikationer, inklusiv pensions- og gruppelivsordning samt sundhedsforsikring.

Du får selvfølgelig også et medlemskab af FDM, der giver gode rabatter på alt fra olieskift til rustbeskyttelse samt rejser med FDM travel. Derudover har du mulighed for at melde dig ind i FDM Team, som løbende afholder bl.a. medarbejderarrangementer, spiller fodbold, og som giver adgang til vores motionsrum.

Vi holder til i moderne, nyrenoverede lokaler tæt på Lyngby centrum, hvor vi i lyse, åbne kontorer hver dag nyder godt af bl.a. en attraktiv frokostordning, der er højt værdsat.

Yderligere information

Vi forventer tiltrædelse af begge stillinger snarest muligt.

Har du spørgsmål til jobbet, eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte William fra rekrutteringsfirmaet Capax, som varetager rekrutteringsprocessen. Han kan kontaktes på 93 80 91 57.

Vi behandler ansøgningerne løbende og modtager kun ansøgninger via den elektroniske ansøgningsformular.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om os

FDM varetager bilisternes interesse og arbejder for, at det er en positiv oplevelse at være bilist. Vores arbejde tager udgangspunkt i værdierne viden, troværdighed, aktiv holdning og dynamik. Vi er 300 medarbejdere fordelt på 30 adresser i hele landet. Hovedkontoret er placeret i Lyngby.

FDM er med 260.000 husstande som medlemmer Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation. FDM yder juridisk og teknisk bistand i sager omkring biler og trafik og varetager bilisternes interesse i trafik- og forbrugerpolitiske spørgsmål. FDM arbejder for at fremme trafiksikkerheden og en del af dette arbejde foregår på internationalt plan i tæt samarbejde med de øvrige landes bilklubber. FDM driver endvidere test og bilsyn, køretekniske anlæg, vejhjælp, forsikringsselskab og har rejsebureauer over hele Danmark.