Rejsespecialist til FDM travel Århus

Vil du være en del af Danmarks bedste ferierejsebureau? Er du den bedste sælger i rejsebranchen, der vil gå langt for at give vores kunder den bedste oplevelse? Eller elsker du at rejse og kan du formidle din passion kombineret med dokumenteret salgserfaring? - så har vi et spændende job til dig som rejsespecialist i vores butik i Århus.
Rejsespecialist til Århus

Vi er specialister i at arrangere rejser, der opfylder lige dét, kunden drømmer om - og vi søger nye kollegaer, der kan være med til at opfylde dette. Det er vigtigt, at du med et smittende engagement, humør og energi vil være med til at fortsætte den positive udvikling sammen med os andre – vi elsker nemlig at sælge rejser!

Om jobbet

Som vores nye kollega bliver dine primære opgaver at sælge individuelt pakkede rejser. Vi er specielt kendt for kør-selv rejser i Europa, USA, Canada, Sydafrika, Australien og New Zealand. Du kommer til at varetage alle dele af salgsprocessen fra personlige kundemøder til direkte salg på telefon, udarbejde fyldestgørende tilbud med efterfølgende opfølgning samt afholdelse af rejseforedrag.

Du skal være indstillet på, at arbejdstiden er varierende i vores højsæson, og derudover indgår vagter på lørdage samt vagttelefon.

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig et job i et spændende og uformelt arbejdsmiljø med store frihedsgrader. Vi arbejder med performance, hvilket betyder, at vi alle er fokuserede på at levere resultater - og så kan vi bare godt lide at have det sjovt. Lønpakken vi kan tilbyde dig indeholder også en attraktiv bonusmodel, pensionsordning og sundhedsforsikring, mulighed for studieture til vore fokusområder samt naturligvis medlemskab af FDM.

Om dig

Det er afgørende for os, at du har et brændende engagement for rejser! Det betyder, at du gennem dine egne rejseerfaringer og rejseresearch har en omfattende viden om forskellige rejsemål – og naturligvis gerne om vores primære indsatsområder.

Vi forventer desuden, at du:

  • elsker at sælge rejser og har god erfaring fra rejsebranchen med salg af individuelle pakkerejser
  • motiveres af at nå dine salgsmål
  • er en god købmand, der selv i travle perioder yder en god service
  • tager initiativ, har et stort drive og ser muligheder i stedet for begrænsninger
  • arbejder både selvstændigt samtidigt med at du bidrager til teamets resultater og udvikling
  • har flair for at arbejde i forskellige IT-systemer
  • formulerer dig sikkert på dansk - både skriftligt og mundtligt

Har du ikke erfaring fra rejsebranchen, så forventer vi at du:

  • elsker at sælge og har dokumenteret erfaring med dette
  • har rejst og har rigtig godt kendskab til oversøiske destinationer som USA, Canada, Australien og/eller New Zealand

Yderligere information

Har du spørgsmål til jobbet eller ønsker du yderligere oplysninger, kan du kontakte butikschef Morten Kirkegaard på telefon 70 28 13 09 eller salgs- og indkøbschef Jesper Ewald på telefon 45 27 08 21.

Bemærk - din ansøgning skal indeholde et rejse CV.

Vi behandler ansøgningerne løbende og modtager kun ansøgninger via den elektroniske ansøgningsformular.

Vi forventer tiltrædelse den 1. april 2020.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 28. februar 2020.  

 

Læs mere om FDM travel på www.fdm-travel.dk og om FDM på www.fdm.dk

Om os

FDM travel er specialist i at skræddersy rejser med fokus på oplevelser undervejs. Du kan booke alle årets rejser her hos os og vi sammensætter den helt som du vil have den, uanset om du drømmer om den store oplevelsestur i USA, Europa, Australien, New Zealand eller Sydafrika. Du vælger selv, om du vil have en af vores rejsespecialister til at skræddersy din rejse, eller om du vil booke den på www.fdm-travel.dk.