Senior forretningsudvikler til FDM Test og Bilsyn

Vil du med på en spændende rejse? Trives du i spændfeltet mellem udvikling, projektledelse og implementering? Har du også et skarpt blik for god forretning? Så er du lige den, vi søger til en nyoprettet stilling som Senior Forretningsudvikler hos FDM Test og Bilsyn.
Senior forretningsudvikler til FDM Test og Bilsyn

FDM koncernen er i rivende udvikling og for FDM Test og Bilsyn betyder dette, at der er nye og spændende projekter i støbeskeen. Vi søger derfor en kollega, der vil med på rejsen og være med til at styrke implementeringskraften i FDM Test og Bilsyn – både i form af ledelsesstøtte og driftsstøtte.  I tæt samarbejde med Divisionschefen, Driftschefen og FDMs øvrige forretningsenheder, vil du få en vigtig rolle i at planlægge og eksekvere på de vækststrategier, der er lagt an for fremtidens FDM Test og Bilsyn.

Positionen
FDM er Danmarks største forbruger- og interesseorganisation, hvor der er fokus er på at skabe de bedste betingelser for bilister i Danmark. Alt hvad FDM gør, tager afsæt i bilisternes behov, uanset om man ønsker at eje, leje, lease eller dele sin bil, og uanset hvilket drivmiddel man foretrækker (sort eller grønt). FDMs opgave er at sikre værdiskabelse for medlemmerne i hele kunderejsen.

FDM Test og Bilsyn er et vigtigt forretningsområde i FDM, der gennemfører syn og kontroller for medlemmer og øvrige bilister. Derudover udgør klargøring af biler ifm. leasing en stor del af forretningen. FDM Test og Bilsyn har de senere år været igennem et større effektiviseringsprogram, som har skabt flotte resultater. Nu er vi klar til næste del af vækstrejsen.

Centrale elementer i jobbet er:

 • Projektleder på vækstprogrammet, herunder sikre fremdrift og målopfyldelse
 • Koordinere indsatser på tværs i FDM Test og Bilsyn, samt i tæt samarbejde med Økonomi, IT og Forretning og Produkter
 • Udarbejdelse af beslutningsoplæg, budgetter og businesscases i samarbejde med økonomi
 • Organisere og implementere driftsledelse i samarbejde med driftschefen
 • Udvikle styringsværktøjer til driften og i tæt samarbejde med driftschefen og centerlederen samt støtte op om forandringsledelsen i driften.

Om dig
Vi forestiller os, at din uddannelsesmæssige baggrund er cand.merc., cand.negot, HD eller lign. med fokus på processtyring og projektledelse.

Du har værktøjskassen på plads i forhold til projektledelse, processtyring, kapacitetsstyring og implementering af vækststrategier – gerne fra en fortid som ledelseskonsulent eller implementeringskonsulent. Derudover har du erfaring med forretningsudvikling og lean fra en driftsorganisation. Har du konkret erfaring med organisering og implementering af driftsleder værktøjer og forandringsledelse – helt ud i front line - så er det bestemt en fordel.

Og så har du en solid forretningsforståelse og erfaring med at arbejde med økonomiske nøgletal og udvikling af business cases.

For at blive en succes er det vigtigt, at du:

 • Har en udpræget analytisk sans krydret med en stærk forretnings- og driftsforståelse
 • Er empatisk og god til relationer - og du evner og forstår at formidle et budskab til flere målgrupper.
 • Er god til at begejstre og skabe team spirit på tværs af afdelinger
 • Er god til at skabe resultater gennem andre
 • Har sans for at skabe gode relationer på tværs
 • Har gennemslags- og implementeringskraft
 • Mestrer PowerPoint og Excel

Du er vant til at arbejde med strategiske projekter, og du forstår, at data og analyse er afgørende, når der skal træffes beslutninger.

Derudover vil vi lægge vægt på at du er:

 • Målrettet og kommerciel
 • Samarbejdsorienteret
 • Arbejdsom

FDM tilbyder
FDM tilbyder dig et job inden for et område i rivende udvikling. Derfor kommer du også ind i et miljø, der byder på mange spændende udfordringer.

Du bliver en del af et stærkt og meget bredt fagligt miljø. Fælles for alle er, at de er drevet af hele tiden at blive bedre til det, de beskæftiger sig med. Tonen er uformel og humøret højt. Og du vil opleve en stor grad af frihed under ansvar. Der bliver lagt vægt på vidensdeling i bestræbelserne på at man sammen skaber de bedste resultater.
Der forventes med andre ord meget af dig. Men det må aldrig blive på bekostning af din trivsel. Derfor kan du forvente at møde en arbejdsplads, hvor der er respekt for en sund balance mellem dit arbejds- og familieliv. Du vil naturligvis blive tilbudt en lønpakke, der matcher dine kvalifikationer - inklusiv pensions- og gruppelivsordning samt sundhedsforsikring.
Som medlem af FDM vil du tillige få gode rabatter på alt fra olieskift til rustbeskyttelse samt rejser med FDM Travel. Derudover har du mulighed for at melde dig ind i FDM Team, som løbende afholder bl.a. medarbejderarrangementer, spiller fodbold, og som giver adgang til vores motionsrum.

FDM holder til i moderne, lyse og nyrenoverede lokaler tæt på Lyngby centrum. Vi drikker kun kvalitetskaffe og maden i vores kantine er altid veltillavet.

Vi forventer tiltrædelse snarest muligt. Vi behandler derfor ansøgningerne løbende og glæder os meget til at modtage din.

Stillingen skal søges hos Talent & Mind - Søg jobbet her