Senior Forretningsudvikler til FDM Test- & Bilsyncentre

Vil du være med til at skabe vækst for FDMs test- og bilsynscentre? Trives du i spændfeltet mellem udvikling, projektledelse og implementering? Besidder du tillige et godt købmandskab og en stærk forretningsforståelse? Så er du lige den, vi søger som senior forretningsudvikler hos FDM test og bilsyn.  
Senior forretningsudvikler til FDM Test og Bilsyn

FDM koncernen er i rivende udvikling, og for FDM Test & Bilsyn betyder det, at der er nye og spændende projekter i startblokkene. Vi søger derfor en kollega, der vil med på vores vækstrejse og styrke implementeringskraften, både når det gælder ledelsesstøtte og driftsstøtte.  I tæt samarbejde med divisionschefen, driftschefen og FDMs øvrige forretningsenheder vil du få en vigtig rolle i at planlægge, eksekvere og følge op på de vækststrategier, der er lagt an for fremtidens FDM test og bilsyn.

Om stillingen
FDM er Danmarks største forbruger- og interesseorganisation, hvor der er fokus er på at skabe de bedste betingelser for bilister i Danmark. Alt, hvad vi gør, tager afsæt i bilisternes behov, uanset om man ønsker at eje, leje, lease eller dele sin bil, og uanset hvilket drivmiddel man foretrækker. Vi aspirerer med andre ord til at være med bilisten hele vejen.

FDM test og bilsyn er et vigtigt forretingsområde , der gennemfører syn og kontroller for medlemmer og øvrige bilister. Derudover udgør inspektion og kontrol af biler i forbindelse med returning af leasingbiler en stor del af forretningen. Test og bilsyn har igennem de senere år været igennem et større effektiviseringsprogram, som har skabt flotte resultater. Nu er vi i gang med en vækstrejse, der sikrer scale, så vi kan tilbyde vores services til endnu flere og endnu flere steder end i dag.

Dine vigtigste arbejdsopgaver vil være:

  • Projektleder på vækstprogrammet med fokus på fremdrift og målopfyldelse
  • Koordinere indsatser på tværs i test og bilsyn og resten af FDM koncernen
  • Udarbejde beslutningsoplæg, budgetter og businesscases i samarbejde med økonomi
  • Udvikle styringsværktøjer, organisere og implementere driftledelse i samarbejde med driftlederen samt støtte op om forandringsledelsen af disse initiativer på de enkelte testcentre

Om dig
Vi forestiller os, at din uddannelsesmæssige baggrund er cand.merc., cand.negot, HD eller lignende med fokus på processtyring- og projektledelse.

Du har værktøjskassen på plads i forhold til projektledelse, processtyring, kapacitetsstyring og implementering af væksstrategier – gerne fra en fortid som ledelses- eller implementeringskonsulent. Alternativt har du erfaring fra forhandlerudvikling fra autobranchen.
Derudover har du erfaring med forretningsudvikling og lean fra en driftorganisation. Har du konkret erfaring med organisering og implementering af driftslederværktøjer og forandringsledelse helt ud i front line er det bestemt en fordel.

Desuden har du en solid forretningsforståelse og erfaring med at arbejde med økonomiske nøgletal og udvikling af business cases, og du forstår, at data og analyse er afgørende, når der skal træffes beslutninger.

For at blive en succes er det vigtigt, at du:

  • Har en analytisk sans krydret med en stærk forretnings- og driftforståelse
  • Er empatisk og god til relationer, som tilhører mange forskellige faggrupper.
  • Kan begejstre og skabe teamspirit på tværs af afdelinger
  • Har blik for og evner at skabe resultater gennem andre
  • Har gennemslags- og implementeringskraft
  • Mestrer PowerPoint og Excel

FDM tilbyder
Vi tilbyder dig et job inden for et område i rivende udvikling og dermed mange spændende udfordringer, hvor du får mulighed for at udvikle dig og gøre en forskel.

Du bliver en del af et stærkt og meget bredt fagligt miljø. Fælles for os alle er, at vi er drevet af hele tiden at blive bedre til det, vi beskæftiger os med. Tonen er uformel og humøret som regel højt. Dertil er vi en arbejdsplads, hvor der er respekt for en sund balance mellem dit arbejds- og familieliv.
Du vil blive tilbudt en lønpakke, der matcher dine kvalifikationer - inklusiv pensions- og gruppelivsordning samt sundhedsforsikring. Du får desuden et medlemskab af FDM, som giver gode rabatter på alt fra olieskift til rustbeskyttelse samt rejser med FDM travel. Derudover har du mulighed for at melde dig ind i vores personaleforening FDM Team, som løbende afholder diverse medarbejderarrangementer.
Vi holder til i moderne, lyse og nyrenoverede lokaler tæt på Lyngby centrum. Vi drikker kun kvalitetskaffe, og maden i vores kantine er altid veltillavet. Du har desuden mulighed for at købe mad med hjem til aftensmaden til en rigtig fordelagtig pris.

Vi forventer tiltrædelse snarest muligt. Vi behandler derfor ansøgningerne løbende og glæder os meget til at modtage din.

Stillingen skal søges hos Talent & Mind - søg jobbet her